• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Pers

Dit is de pers pagina van de BonnenCourant

De leuke knipbonnenkrant die van november 2009 t/m december 2013 werd uitgegeven in Purmerend en omstreken.

 

Heeft u vandaag 5 of 50 Talenten ontvangen? Gefeliciteerd! Lees hier waarom u meer nodig gaat hebben!

De Talenten gaan los!

LAATSTE NIEUWS

Briefjes 5 euro niet te pinnen

door David D. Letterman

AMSTERDAM – In een economie waarin alsmaar grotere bedragen omgaan, worden briefjes van 5 euro in de pinautomaten steeds schaarser. De biljetten zijn nog maar in een beperkt aantal betaalautomaten te verkrijgen.

Een woordvoerster van Rabobank Nederland bevestigt dat veel klanten die 5-eurobiljetten willen pinnen, nul op het rekest krijgen. Verhalen dat de bankbiljetten vanwege hun formaat in de betaalautomaten blijven steken en zo storingen veroorzaken, verwijst ze echter naar het rijk der fabelen. „Wellicht dat dit verhaal de wereld in wordt geholpen omdat het beeldscherm ‘storing’ aangeeft als er geen 5-eurobiljetten (meer) in de geldcassettes zitten.”

‘Niet populair’

Biljetten van 5 euro zijn volgens de zegsvrouw echter vooral onpraktisch in pin-automaten. „In de geldcassettes is nu eenmaal een bepaalde ruimte beschikbaar en met biljetten van 5 euro ben je veel sneller door je voorraad heen. Bovendien zijn 5-eurobiljetten ook helemaal niet populair onder klanten. Als je 150 euro pint en je krijgt uitbetaald in briefjes van 5 euro word je niet blij.”

Bij Rabobank is het nog maar in 10 procent van de in totaal 2300 betaalautomaten mogelijk om briefjes van 5 euro te pinnen. „We adviseren klanten die per se briefjes van 5 of 10 euro willen dan ook om die apart bij hun bank te bestellen.”

Volgens de zegsvrouw is er overigens geen enkele aanwijzing van dat de 5-eurobiljetten in de nabije toekomst uit het betaalverkeer worden genomen.

Evenementen

Kijk ook op Facebook, like deze pagina en blijf zo op de hoogte.

download

Financieel nieuws

EEN MUNT NAAST DE EURO OMDAT HET ECONOMISCH GOED IS

Heeft u enig idee waarom onze landen in Europa gewoon hun eigen munt hadden? Dat was, omdat er zwakkere en sterkere landen waren met zwakkere en sterkere bestuurders. Wanneer een cel in een lichaam ziek is, moet je die cel isoleren en gezond maken, maar je moet niet die cel de rest van jouw lichaam gaan laten bepalen dat je ziek moet worden, dat is er nu met de Euro gebeurd. Een ziekte van de financieel zwakkere landen integreren in de financieel sterkere landen. Dan wordt het geheel ziek!

Wat gaat er met mijn geld gebeuren? Ik hoor berichten over negatieve rente.
Worden er straks nog meer kosten in rekening gebracht door de banken en wat kan ik daar nu aan doen ?

Nieuwsoverzicht

BREAKING NEWS, ZO DAT IS ZOUT!

Hier dagelijks het nieuws volgen, wat is er aan de hand bij u om de hoek, in Nederland, Europa en in de rest van de wereld. Dit mag u niet missen, want het zal ook u en uw familie gaan beïnvloeden de komende maanden en jaren.

breaking-news-alert-graphic-new-as-of-3-21-11-27279469-e13514166781911

Lees hier het dagelijks nieuws door op de banner van uw keuze te clicken en mis geen belangrijk bericht meer. Blijf dit volgen, want het gaat nu wel heel snel en weet hoe u zich moet voorbereiden.

Archief BonnenCourant 2009-2013

THE STORY CONTINUES, IT IS A VICTORIOUS STORY!

In augustus 2009 is dit project gestart. In november 2009 kwam de eerste editie uit. Dit was het begin van een succesvol product waarbij duidelijk werd hoe de koopkracht verbeterd wordt voor consumenten en hoe ondernemers met veel meer plezier hun onderneming kunnen runnen.

 

“Leg de schaar maar klaar”. Dat was eind 2009 het devies van De BonnenCourant. Minstens 3.000 huishoudens hebben destijds in Purmerend deelgenomen. Daarnaast zijn er ook vele niet geregistreerde huishoudens die ruim 4 jaar de bonnen met veel plezier hebben uitgeknipt.

Deelnemers

Reacties zijn gesloten.