• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden

2017-01-14-18-50-07.udo ulfkotte 01a

De Duitse auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is gisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.

Ulfkotte reisde als journalist en gepromoveerde politieke wetenschapper naar meer dan 60 landen, waardoor hij met name het Midden Oosten en de islamitische religie op zijn duimpje leerde kenden – dit in tegenstelling tot zijn leger critici van het Duitse establishment, die hem al jarenlang proberen zwart te maken voor zijn anti-islamitische standpunten. Ook Wikipedia laat vrijwel uitsluitend zijn criticasters aan het woord.

Waarschuwingen tegen islamisering en ‘gekochte journalisten’

De Duitser was één van de eersten die op grond van zijn talrijke bronnen en insiders openlijk waarschuwde voor de plannen van de Europese elite om onze landen met miljoenen moslimmigranten te islamiseren, waardoor het defintief gedaan zal zijn met onze welvaart, vrijheid en veiligheid.

Veel van zijn waarschuwingen zijn de afgelopen jaren realiteit geworden. Zijn boek ‘Gekochte journalisten’, waarin hij aantoonde dat de reguliere journalisten in Duitsland en Europa vrijwel uitsluitend nog door de overheid gedicteerde propaganda verspreiden, stond een jaar lang op de bestseller lijst van Der Spiegel. Ook in talrijke talkshows nam hij nooit een blad voor zijn mond, wat hem sinds 2014 net als Geert Wilders een plekje op diverse islamitische (en later ook linksradicale) dodenlijsten opleverde. (1)

4 dagen geleden oproep tot gezamenlijke aanklacht tegen Merkel

Op 10 januari deed hij op het in Duitsland bekende ‘Gelbe Forum’ een oproep om hem te helpen om alle flagrante en systematische wetsovertredingen van bondskanselier Angela Merkel –zoals de bankenredding met belastinggeld, het openen van de grenzen voor enorme aantallen moslims, het ondertekenen van de Verdragen van Lissabon, Maastricht, Dublin en Schengen, en het stopzetten van kernenergie- met onderbouwde feiten op een rij te zetten, en gezamenlijk een aanklacht tegen haar in te dienen – althans, als zo’n aanklacht überhaupt in behandeling zou worden genomen. (2)

‘Heeft Udo zich met zijn laatste oproep te dicht bij het epicentrum van het complot –de ‘realpolitik’ van Angela Merkel- gewaagd?’ vraagt een moderator van het Gelbe Forum zich hardop af, daarmee suggererend dat Ulfkottes dood mogelijk geen natuurlijke oorzaak had (ook al had hij al jaren gezondheidsproblemen). (3)

Andrew Breitbart: Vermoord vanwege publicaties over Obama?

Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart overleed op 1 maart 2012 eveneens volkomen onverwacht aan een hartstilstand. De onderzoeksjournalist werd slechts 43 jaar oud en was voor zover bekend volkomen gezond. Pal voor zijn overlijden had hij aangekondigd om precies op 1 maart een extreem belastende video te publiceren waarop Barack Obama te zien zou zijn in het gezelschap van ultralinkse Weather Underground terroristen, wier doel de omverwerping van de Amerikaanse overheid en het vermoorden van minstens 25 miljoen ‘rechtse’ (christelijke) Amerikanen was.

Destijds werd er op onafhankelijke nieuwssites al druk gespeculeerd over een mogelijke moord door de CIA met microgolfwapens (die op afstand een hartaanval zouden kunnen opwekken) of een geheime injectie met een dodelijke substantie. Het is slechts speculeren of Udo Ulfkotte eveneens een te grote bedreiging voor de elite begon te worden, en hij daarom op eenzelfde manier werd geëlimineerd.

David D. Letterman

(1) KOPP
(2) Das Gelbe Forum
(3) Das Gelbe Forum
(4) Xandernieuws