• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse kindertelevisie promoot relaties en seks met moslimmigranten

Gevestigde Europese media door de knieën voor islam, promoten islamisering

2018-01-29-13-49-08.kika-les aan migranten bh losmaken 00

Afbeelding: Kika Screenshot.

In Duitsland is opnieuw ophef ontstaan over het kindertelevisie kanaal Kika. Dat had op zijn website namelijk een filmpje geplaatst waarop migrantenjongeren wordt geleerd hoe ze een BH moeten losmaken. Onlangs veroorzaakte Kika ook al de nodige beroering toen het een reportage maakte van een minderjarig Duits meisje, dat met een volwassen Syriër verkering had. De Syriër kon zonder enige tegenspraak tegen de jonge kijkers zeggen dat een vrouw in alles gehoorzaam dient te zijn aan haar man, en dat vrouwen niet behoren te werken, maar thuis behoren te blijven. Ook wilde hij dat zijn vriendin zich tot de islam bekeerde en een hoofddoekje ging dragen. Kortom: de links-linksgroene/liberale ‘multiculti’ ideologie in een notendop.

‘Open BH’, was de titel van het anderhalve minuut durende filmpje, dat na een golf van verontwaardiging inmiddels weer offline is gehaald. Onder andere Duitslands grootste vrouwenorganisatie Terre des Femmes diende een heftig protest in. Woordvoerder Inge Bell verklaarde ‘verafschuwd’ te zijn. ‘Dit geeft het totaal verkeerde signaal af aan de doelgroep, die bestaat uit 3 tot 13 jarige kinderen.’

Volgens Bell moedigde het filmpje verkeerd (seksueel) gedrag bij jongens aan. ‘Dit filmpje zegt in feite dat migrantenjongens speciale instructies nodig hebben om een BH open te kunnen maken. Juist in een tijd van het #MeToo debat zou het inzetten van migrantenjongens in de media een no-go moeten zijn.’ De woordvoerder noemde daarbij nog niet eens de enorme golf aanrandingen en verkrachtingen die Duitsland -sinds het openen van de grenzen voor inmiddels meer dan 2 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten- overspoelt.

Syrische vriend liegt over leeftijd, wil dat Duitse vriendin moslima wordt

Eerder deze maand veroorzaakte Kika al een schandaal toen het een reportage uitzond van het minderjarige Duits meisje Malvina, dat verkering had met de ‘minderjarige’ Syrische jongen Diaa, die er met zijn volle baard overigens al als ver over de 20 uitzag. Achteraf gaf hij toe dat hij –net zoals 80% van alle ‘minderjarige’ migranten, zo blijkt uit de statistieken- inderdaad had gelogen over zijn leeftijd, en 20 jaar oud was.

Tijdens het interview zei de Syriër dat de islam van grote invloed is op zijn leven, en zijn 16 jarige vriendin zichzelf tot de islam moest bekeren en ‘gepaste kleding’, waaronder een hoofddoekje, moest dragen. De Westerse kledingwijze, vooral korte broeken en rokken, wees hij resoluut af, omdat ‘dit heel moeilijk is voor Arabische mannen… Ik groeide op in een islamitisch-Arabische cultuur… Religie geeft je regels. Zonder deze religie heb je geen regels, en zonder regels heb je geen leven.’

‘Mijn dochter zit al ergens in een boerka verstopt’

Zijn Duitse vriendin voegde eraan toe dat ze was gestopt met het eten van varkensvlees, omdat haar Syrische vriend dat had geëist. Ook Malvina’s moeder kwam in de 25 minuten lange documentaire aan het woord. Zij verklaarde dat ze het gevoel had ‘dat mijn dochter al ergens in een boerka verstopt zit’.

Malvina had overigens ook kritiek op haar vriend, omdat hij wilde dat ze geen contact meer met haar mannelijke vrienden had, en hij homo’s niet accepteerde. Het hevig bekritiseerde filmpje, waarin ook was te horen en zien hoe Diaa verklaarde dat een vrouw niet behoort te werken maar thuis behoort te blijven, werd later ook door YouTube offline gehaald. (1)(2)

Europese elite eist respect voor islam, maar niet andersom

Bizar genoeg was het thema van het kinderprogramma ‘respect voor mijn rechten! – samenleven’. Andermaal blijkt dat het ‘respect voor mijn rechten’ volgens de Europese elite slechts één kant op dient te gaan, namelijk respect voor de islam, en niet andersom. Dit soort schaamteloze propaganda uitzendingen onderstrepen dat de door links gecontroleerde media in Europa zelf al lang door de knieën zijn gegaan voor islam en islamisering, en verwachten dat de rest van de bevolking in Europa gewillig zal volgen.
David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Die Welt via Breitbart
(3) Xandernieuws