• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

2018-01-28-16-18-10.getty- politie berlijn

Afbeelding: Getty Images (4).

Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden.

Fritz (pseudoniem) werkt al jarenlang als politieagent in de Duitse hoofdstad. Een redactielid van Anonymous sprak met hem over zijn dagelijkse ervaringen met de criminaliteit. Fritz begint zijn verhaal met te wijzen op een interne (intranet) website van de politie, waar alle actuele misdrijven, arrestaties en statistieken op een rijtje worden gezet, inclusief foto’s, namen, daderomschrijvingen en feiten. Daaruit blijkt dat er veel buitenlandse daders zijn, en daarnaast ook velen met een Duitse pas maar met een migranten achtergrond.

Geschrapt uit de lijst: Arabier probeert vrouw te verkrachten

In een vluchtelingenopvang werd een jongen door twee mannen seksueel misbruikt. De mannen werden opgepakt, maar de misdaad verdween vervolgens op onverklaarbare wijze uit de lijst van de genoemde intranet website. Nog een voorbeeld: in september lag een vrouw buiten te zonnen, totdat opeens een naakte Arabier op haar ging liggen en haar probeerde te verkrachten. Toen ze zich verweerde, mishandelde hij haar zo ernstig, dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. De man werd gearresteerd en bleek reeds eerder te zijn opgepakt en snel weer te zijn vrijgelaten. Ook deze zaak verdween uit de lijst, en werd niet aan de pers bekend gemaakt.

Een ‘vluchteling’ die tijdens seks met een prostituee zijn condoom afdeed, probeerde haar vervolgens te beroven toen ze dat weigerde. Een rechercheur bagatelliseerde wat er was gebeurd, en ‘adviseerde’ de vrouw, die geen Duits sprak, om niet meteen aangifte te doen, ondanks het feit dat hij heel goed wist dat de kans op vervolging hierdoor nihil zou worden. En dat klopte; er werd niets meer van de dame in kwestie gehoord.

Daders steekpartij volgende dag weer op vrij voeten

Roofoverval op toeristen, daders: Arabisch uitziende mannen. Opnieuw geen melding van de politie aan de pers. Een Syriër werd met hevige bloedingen aan zijn hoofd aangetroffen, maar zijn vriend ‘bevestigde’ dat hij enkel was gevallen. De politie vermoedde dat de gewonde man ruzie met een pooier had gekregen, maar ook dit geval werd vervolgens genegeerd.

Drie mannen vielen tijdens een vechtpartij een man van achteren aan, en staken hem 19 keer in zijn rug (hij overleefde het). De daders werden de volgende dag gewoon weer vrijgelaten, hoewel hen poging tot doodslag ten laste had kunnen worden gelegd. De politie verrichte er zelfs geen onderzoek naar.

Poging tot moord wordt ‘mishandeling’; verkrachtingen zelfs onbekend

Veel van dit soort ernstige mishandelingen worden niet meer als poging tot doodslag geregistreerd, hoewel dat wel zou moeten, aldus Fritz. Naast diverse moorden waren er het afgelopen jaar tal van dergelijke pogingen tot doodslag in Berlijn, die in de statistieken echter als ‘mishandeling’ worden vermeld. Dat gebeurde zelfs met een buitenlander die na een ruzie een pistool haalde, en een andere buitenlander in zijn buik schoot, waardoor deze met spoed moest worden geopereerd. Dat had normaal gesproken een poging tot moord moeten zijn, maar het werd slechts ‘mishandeling’.

In Wilmersdorf verkrachtte een asielzoeker vier vrouwen. De dader werd gepakt en berecht. De politie zelf moest dit bericht uit de pers vernemen, want op het intranet was er helemaal niets over te vinden.

Illegalen worden niet meer gearresteerd

Kort na het eigenhandig openen van de Duitse grenzen door bondskanselier Angela Merkel kregen politieagenten van de vakbond te horen dat ze illegale migranten niet meer moesten arresteren, maar dat die meteen in een AZC konden worden ondergebracht. Dat bevestigt wat we vier dagen geleden schreven: een Duitse kantonrechtbank constateerde dat de Duitse rechtsstaat twee jaar geleden buiten werking is gesteld, omdat illegalen niet langer worden vervolgd.

‘Veel agenten hebben schulden en houden hun mond’

Dit waren slechts een paar zaken die Fritz zelf gezien en meegemaakt heeft. ‘Veel politieagenten maken hetzelfde mee, maar houden hun mond, omdat ze of teveel te verliezen hebben (huis, gezin, e.d.), of allerlei schulden hebben gemaakt om hun bestaan op te bouwen. Dat geldt vooral jonge collega’s, die op de pof een auto en huis hebben gekocht. Zij houden hun mond, ook al zijn ze van deze zaken op de hoogte. Zij verhuizen liever naar de Berlijnse goudkust en sturen hun kinderen naar privé scholen.’

‘Slechts weinigen durven iets te doen, zoals bijvoorbeeld de video van de ‘trappengooiers’ in het metrostation Hermannstraβe, wat viraal ging op sociale netwerken. Dat was de eerste keer dat iemand illegaal iets van het intranet openbaar maakte. Pas toen deze video naar buiten was gelekt, werd er een opsporingsbericht voor de daders uitgevaardigd. Als dit lek er niet was geweest, dat had men dat waarschijnlijk nooit gedaan.’ (1)

Ook in Nederland

In Nederland is het van hetzelfde laken en pak. Neem bijvoorbeeld de schietpartij van afgelopen vrijdagavond in Amsterdam, waarbij een 17 jarige stagiaire om het leven kwam en twee anderen gewond raakten. ‘Het is nog onduidelijk wat de aanleiding van de schietpartij was,’ aldus de politie (2). In het bericht is helemaal niets te vinden over het feit dat de dode waarschijnlijk het slachtoffer was van een al jaren aan de gang zijnde ‘Mocro’ oorlog tussen rivaliserende Marokkaanse bendes, en de slachtoffers met Kalashnikovs waren beschoten. (3)

Kortom: ook in Nederland worden dit soort zaken, àls ze al in de media komen, verdoezeld en gebagatelliseerd, en ontdaan van een belangrijk gemeenschappelijk kenmerk, namelijk dat het in verhoudingsgewijs buitensporig veel gevallen om daders met een bepaalde etnische afkomst en een zekere religieuze ideologie gaat.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) NU
(3) Breitbart
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(5) Xandernieuws