• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Nieuwste leugen Europese elite: AZC’s vergelijken met Nazi concentratiekampen

 

Ziet dit eruit als ‘Auschwitz on the beach’? (Afbeelding: Lesbos (2))

De linkse globalistische politieke elite van Europa is de laatste tijd door een nieuwe morele ondergrens gezakt door de asielzoekerscentra voor moslimmigranten op één lijn te zetten met de Nazi concentratiekampen voor de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een even kromme als schandalig manipulerende vergelijking -die onder andere door paus Franciscus werd gemaakt-, want waar de Joden destijds door de Europese elite in de steek werden gelaten en werden verraden, worden de moslimmigranten nu niet alleen gered, binnengehaald en op een voorkeursbehandeling getrakteerd, maar krijgt hun islamitische ideologie ook nog eens speciale bescherming, en is het een taboe geworden om zelfs maar kritische kanttekeningen bij de islamisering van onze samenleving te plaatsen.

‘Auschwitz aan zee’?

De beste manier om een open debat over immigratie en islam voortijdig de mond te snoeren, was door de tegenstanders de afgelopen jaren steevast in ‘extreemrechtse’, ‘racistische’ en ‘neonazistische’ hoek te plaatsen. Daar is nu een nieuwe leugen bij gekomen door de migrantencrisis te vergelijken met de Holocaust en de AZC’s met Nazi concentratiekampen. De -hoe kan het ook anders linkse- Zweedse vicepremier Asa Romson was de eerste die verklaarde dat ‘wij de Middellandse Zee in een nieuw Auschwitz veranderen’.

Naast paus Franciscus deed dat bijvoorbeeld ook de Italiaanse auteur Franco Berardi, die het in zijn toneelstuk het over ‘Auschwitz aan zee’ had, waar ‘het zoute water Zyklon B*heeft vervangen’. De vergelijking zou bedoeld zijn als een ‘waarschuwing tegen historisch geheugenverlies en een morele wake-up call’, maar dit is een groteske verdraaiing en feitelijke vervalsing van wat er de afgelopen jaren in Europa werkelijk gaande is.

(*Het gas waarmee de Joden bewusteloos werden gemaakt, waarna ze vervolgens levend werden verbrand of begraven. Velen waren zo zwak dat ze de vergassing zelf niet overleefden – X.)

Migranten worden exact omgekeerd behandeld als destijds de Joden

Dat is namelijk exact het tegendeel van wat er met de Joden werd gedaan in de jaren ’30 en ’40. Overheden, organisaties, bureaucraten, hulporganisaties, de media, ze hebben miljoenen moslimmigranten kritiekloos en met open armen verwelkomd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de meeste Joden juist weggestuurd, aangegeven bij de (Nazi) autoriteiten, of op een andere manier verraden door de Europese overheden.

‘De Nazi’s en hun bondgenoten gebruikten concentratiekampen voor slavenarbeid en de uitroeiing van miljoenen mensen. Er is geen enkele vergelijking mogelijk met de omvang van die tragedie,’ protesteerde het Amerikaanse Joodse Comité tegen de vergelijking die de paus maakte. En inderdaad: alles wat Europa doet is zoveel mogelijk migranten proberen te redden, of dat nu op zee, aan de grenzen of in de steden met AZC’s is.

Maar dat is nog niet genoeg: de islamitische ideologie die 90% van deze migranten met zich meenemen, moet stapsgewijs onze samenleving en cultuur gaan overheersen, en wordt daarom ten koste van alles mooi gepraat en beschermd. Dus als migranten weer eens een aanslag of andere misdaden hebben gepleegd, wordt er alles aan gedaan om hun afkomst en religie te verhullen. In Duitsland staan er zelfs al hoge straffen op het openlijk kritiek leveren op migranten en de islam, vooral als dat op het internet gebeurd.

Waar zijn dan de martelingen, de gaskamers, de ovens?

‘Onze’ politieke, media- en maatschappelijke elite trekt alles uit de kast, inclusief de schandalige Holocaust vergelijking, om deze moslimmigranten te idealiseren, en dat terwijl moslims historisch gezien de meest agressieve kolonisten en veroveraars zijn, en overal waar ze komen en een substantieel grote groep worden, alle niet-moslims beginnen te onderwerpen met discriminatie, racisme, terreur, onderdrukking en vervolgingen.

Meer dan logische en terechte vragen, zoals waar dan de slavenarbeid, de uitgemergelde gevangenen, de martelingen, de gaskamers, de ovens en de massagraven zijn, blijken keer op keer aan dovemansoren gericht. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er in heel Europa jacht gemaakt op de Joden, en werkte er geen volk zoals de Nederlanders zo gewillig en efficiënt mee door hen aan de Nazi’s over te leveren.

Deze keer hebben de Europeanen, met de Duitsers voorop, hun grenzen juist volledig geopend voor miljoenen migranten, waarvan er ook volgens officiële VN-cijfers hooguit 2,5% een echte oorlogsvluchteling is. De anderen zijn allemaal financiële gelukszoekers, en worden in 9 van de 10 gevallen permanent aan het uitkeringsinfuus gelegd.

Schuldgevoel?

Sommigen suggereren dat de Europese elite zich schuldig voelt over het verraad van de Joden tijdens WO-2, en het nu radicaal anders wil aanpakken. Desondanks hoor je die elite nooit over het redden van christenen en Yazidi’s, waartegen in het Midden Oosten en Afrika een échte genocide plaatsvindt – door moslims van bijvoorbeeld ISIS. Sterker nog, de zware islamitische en etnische vervolgingen van minderheden worden vrijwel compleet genegeerd.

Het lijkt er dan ook sterk op dat in de ogen van de Europese elite alleen moslims het slachtoffer kunnen zijn, zelfs al zijn ze de daders. Zo worden terugkerende jihadstrijders in bijvoorbeeld Denemarken en Zweden in de watten gelegd met gratis woningen, uitkeringen en rijlessen, ongeacht hoeveel bloed er aan hun handen kleeft.

Holocaust vergelijking wordt officieel beleid

Als Europese burgers en vrijheidspartijen zoals in eigen land de PVV vraagtekens bij de massa immigratie en islamisering plaatsen, wordt steeds vaker onmiddellijk met de Holocaust geschermd om iedere open discussie af te breken. Het Italiaanse magazine Famiglia Cristiana had het over de ‘Holocaust van migranten op de Middellandse Zee’, en impliceerde dat Europa de migranten opzettelijk laat verdrinken. Ook Oxfam en de Hoge VN-commissaris voor Vluchtelingen hadden het letterlijk over ‘concentratiekampen’.

Deze schandalige leugens beginnen officieel beleid te worden. Zelfs het enkel willen beteugelen en controleren van de massa immigratie kan inmiddels niet meer openlijk worden gesuggereerd zonder getrakteerd te worden op beschuldigingen van racisme en de vergelijking met de Holocaust. En alle mensen en partijen die de eigen Europese cultuur en onze grenzen willen bewaren en beschermen, worden ‘de nieuwe Nazi’s’ genoemd, zoals ook met de Hongaarse premier Viktor Orban gebeurt, de enige Europese leider die zijn land niet wil prijsgeven aan islam en onderdrukking.

De nieuwe NSB’ers

Door de migrantencrisis een ‘nieuwe Holocaust’ te noemen, wordt niet alleen de geschiedenis op schaamteloze wijze verkracht, en de échte Holocaust gebagatelliseerd, maar wordt tevens onze toekomst en die van onze kinderen welbewust op het spel gezet.

Om dan ook maar eens met een WO-2 vergelijking te eindigen: de nieuwe NSB’ers, de echte verraders, zijn degenen die onze grenzen ten koste van hun eigen volk willen openhouden, en onze samenleving willens en wetens blootstellen aan de meest haatzaaiende religieuze ideologie die onze planeet ooit geteisterd heeft.

En concentratiekampen? We sluiten niet uit dat die er inderdaad weer gaan komen, maar dan voor mensen die zich openlijk blijven verzetten tegen deze nieuwe koers die de Europese elite voor onze landen heeft ingezet.

David D. Letterman

 

(1) (gebaseerd op) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons / auteur: Ggia /  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International
(3) Xandernieuws