• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea

Analist Brandon Smith: ‘Oorlog is heel dichtbij, juist omdat de media –‘een notoire contra-indicator’- doen overkomen alsof dit niet gaat gebeuren’

2017-09-01-15-09-18.raketten 02a

Afbeelding: SHTFplan.com.

Diverse internationale analisten hebben hun vrees uitgesproken dat we op de drempel staan van het volgende grote wereldwijde conflict, dat nog deze maand kan beginnen met een oorlog met Noord Korea. President Donald Trump twitterde enkele dagen geleden ‘praten is niet de oplossing’ (3), en stuurde opnieuw B1-B bommenwerpers en F-35 stealth gevechtsvliegtuigen naar Zuid Korea (4). Professor Georgy Toloraya, een Russische diplomaat en Azië deskundige, waarschuwt dat Noord Korea ongeacht de omvang van een Amerikaanse aanval in staat is om heel Zuid Korea in een woestijn te veranderen, ook zonder kernwapens te gebruiken.

Professor: Heel Zuid Korea kan een woestijn worden

Professor Toloraya wijst erop dat Zuid Korea zo’n 30 nucleaire installaties heeft die binnen luttele minuten door Noord Koreaanse raketten en granaten kunnen worden beschadigd of vernietigd. De radioactieve straling die dan zal vrijkomen, kan volgens hem heel Zuid Korea onbewoonbaar maken.

Daarom waarschuwt hij Amerika om géén aanval op Noord Korea uit te voeren. ‘Die aanval zal namelijk op onvoorstelbare verwoestingen uitlopen. De dagen dat Amerikanen grote aantallen oorlogsslachtoffers accepteerden, liggen ver achter ons, en Noord Korea beseft dit. Er is simpelweg niets wat wij kunnen aanbieden of waarmee wij kunnen dreigen om hun nucleaire programma te stoppen.’ (2)

Mocht het toch tot een oorlog komen, dat zullen Zuid Koreaanse special forces proberen om dictator Kim Jong-un zo snel mogelijk uit te schakelen, zo bericht de Telegraph. Daarnaast zullen meer dan 1000 doelen in Noord Korea, inclusief nucleaire- en raketinstallaties, worden bestookt met raketten en laser-geleide projectielen. (5)

Martin Armstrong verwacht binnen enkele weken oorlog

De bekende onafhankelijke econoom en analist Martin Armstrong gebruikt zijn computermodel al jaren om met succes belangrijke trends, crises en omwentelingen op de financiële markten en in de economie te voorspellen. Vaak gaan deze crises gepaard met internationale spanningen en/of oorlog. Armstrong waarschuwt dat er op basis van zijn model rond 11-12 september  een oorlog met Noord Korea kan uitbreken.

Brandon Smith: Geen wereldwijde kernoorlog, maar beperkt gebruik van kernwapens

Een andere analist, Brandon Smith, heeft het ook al vaak bij het juiste eind gehad. Smith leverde onlangs zware kritiek op de Westerse media, die volgens hem doen overkomen alsof de dreigementen die Amerika en Noord Korea uitwisselen niets anders zijn dan retoriek, dat wel weer zal wegebben, en dat de kans op een gewapend conflict minimaal is.

‘Dit is één van de redenen waarom ik denk dat een oorlog op het punt van uitbreken staat; de media zijn een notoire contra-indicator. Alles wat zij voorspellen is doorgaans het tegenovergestelde van wat er echt gebeurt (kijk maar naar de Brexit en de verkiezing van Trump, om mee te beginnen). Een andere generalisatie is dat het zeker is dat de mainstream media gewoonlijk liegen, of het op zijn minst meestal fout hebben.’

In zijn uitgebreide analyse van augustus gaf Smith al tal van plausibele redenen waarom er naar zijn overtuiging een oorlog met Noord Korea gaat uitbreken. Een van die zaken is het feit dat de Verenigde Staten –overigens net als de Europese Unie- feitelijk failliet zijn, en ‘on borrowed time’ leven. Een nieuwe grote (wereld?)oorlog is ook historisch gezien een perfecte afleiding van een financieel-economische crash. Een gewapend conflict, waarbij zoveel mogelijk in puin wordt geschoten, is voor de financiële wereld, de ‘banksters’, pure winst, omdat èn aan de oorlog opnieuw dik verdiend wordt, èn aan de wederopbouw.

Om die reden gelooft Smith niet dat de aanstaande oorlog met Noord Korea op een wereldwijde kernoorlog zal uitlopen. Dan is er immers vrijwel niets en niemand meer over waarmee opnieuw kan worden begonnen. Desondanks verwacht hij wèl dat Noord Korea tenminste één keer als vergelding een kernbom gebruikt, vermoedelijk om een Amerikaans doelwit te vernietigen.

Geven we deze keer de echte schuldigen, het banken establishment, de schuld?

‘Betekent dat ‘doom’ voor het Amerikaanse volk? Dat hangt ervan af hoe we erop reageren. Zullen we het banken establishment verantwoordelijk houden voor al hun sabotage die aan deze grote oorlog vooraf ging? Of zullen we ons laten meeslepen door de oorlogskoorts? Zullen we ons afvragen wie er echt achter toekomstige aanvallen op de VS zit, of zullen we onmiddellijk met de vinger wijzen naar de partijen die door de media en regering als de vijand worden aangewezen?’

‘Onze reactie zal een doorslaggevende factor zijn of het Amerikaanse ideaal van vrijheid blijft staan of zal vallen. Deze keer zie ik geen storm, maar een al te bekende donkere mist die aan het conflict vooraf gaat. Deze keer geloof ik dat we inderdaad een oorlog krijgen, maar oorlog is altijd een middel tot een bepaald doel. Oorlog is een middel van het establishment voor het op massale schaal manipuleren van de samenleving.’ (1)

EU zal conflict aangrijpen om federale superstaat af te dwingen

Waar wij wat Europa betreft aan kunnen toevoegen dat dit conflict, dat grote gevolgen zal hebben voor de financiële wereld en economie, door Brussel zal worden aangegrepen om de EU-lidstaten –of in ieder geval een aantal kernlanden, waaronder Nederland- tot een federale superstaat te dwingen, zodat ook wij opgaan in de door Berlijn, Brussel, Parijs en het Vaticaan geplande neomarxistische geïslamiseerde Nieuwe Wereld Orde.

Het zou echter wel eens kunnen dat de Westerse globalisten zich wederom totaal verkijken op de omvang van het komende conflict, en ook zelf het slachtoffer zullen worden, bijvoorbeeld van een plotselinge preventieve Russische (kern)aanval. Het ijzeren geduld van het Kremlin met de agressieve Westerse acties, zowel economische sancties als militaire opbouw langs de Russische grenzen, zal namelijk hoe dan ook een keer opraken.

David D. Letterman

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) SHTFplan via Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Xandernieuws