• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Zweden op drempel van eerste land waar contant geld is verboden

Overheid dwingt bevolking bankbiljetten in te leveren en te digitaliseren – Einddoel, totalitair gecontroleerde Marxistisch-socialistische werelddictatuur, steeds dichterbij

2017-08-15-12-56-03.cashloze samenleving controle 02

Restaurants, bioscopen, winkels, warenhuizen– nu al kan daar in Zweden vaak niet meer met cash geld worden afgerekend. In het Openbaar Vervoer kan net als in Nederland al jaren niet meer met bankbiljetten en munten worden betaald. Volgens een onderzoek van de Koninklijke Technische Hogeschool is Zweden in uiterlijk 2030 –maar mogelijk al veel eerder- een volledig cashloze samenleving geworden. Geïmplanteerde chips om automatisch te betalen worden nu nog slechts door enkele bedrijven toegepast, maar wordt wel als de onvermijdelijke volgende mijlpaal voor de hele bevolking gezien.

Meer dan twee derde van alle Zweedse winkeliers en handelaren geven aan dat ze op zijn laatst over 12 à 13 jaar geen cash geld meer zullen accepteren. De overheid bevordert dit proces door de afgelopen jaren nieuwe bankbiljetten in te voeren, en de oude ongeldig te verklaren. Door duidelijk minder nieuwe biljetten in omloop te brengen en de oude niet automatisch om te wisselen, maar de mensen te verplichten dit geld (eerst) op hun digitale rekening te zetten, dwingt men de bevolking stap voor stap om geen gebruik meer te maken van tastbaar geld.

Zweden behoort samen met onder andere Nederland tot de landen waar nu al de minste contante betalingen worden verricht (nog maar enkele procenten van het totaal). In Zweden zijn er zelfs credit- en betaalkaarten voor kinderen, waar ouders hun zakgeld op kunnen storten. De meeste betalingen vinden via de smartphone plaats.  (1)

Totale controle

De Zweedse banken en financiële instituten zijn –net als in de rest van Europa en ook in Amerika- grote voorstanders van een cashloze samenleving, omdat ze daarmee samen met de overheid de totale controle krijgen, en naar believen allerlei extra ‘kosten’ automatisch kunnen afschrijven, of nog een stap verder te gaan door van mensen die niet het politiek-correcte gedrag vertonen simpelweg hun rekening te blokkeren.

Critici zijn dan ook bang dat de burgers feitelijk slaven worden van de banken en de overheid, omdat ze straks volledig afhankelijk worden van een digitale (betaal)wereld. Systemen om ook de toegang tot huizen, pc’s en (zelfrijdende) auto’s digitaal te koppelen aan bijvoorbeeld een vingerafdruk of irisscan, of ‘nog makkelijker’, een onderhuids geïmplanteerde chip, zijn immers volop in ontwikkeling.

Verdwijnen contant geld = verdwijnen vrijheid

De voormalige investeringsbankier Thorsten Schulte waarschuwde eerder dit jaar in zijn boek ‘Konrollverlust’ (Controleverlies) voor het stapsgewijs uitbannen van cash geld door de Europese Centrale Bank, omdat het volgens hem dan gedaan is met onze laatste restjes persoonlijke vrijheid:‘Maakt u zich alstublieft geen illusies omdat het afschaffen van contant geld niet constant in de media te lezen is. Achter de schermen werken invloedrijke krachten aan het invoeren van een dergelijke verstrekkende en onze vrijheid in aanzienlijke wijze beperkende maatregel.’

Maatregel wordt ingevoerd voor verplichte ‘bail in’ om banken te redden

De achterliggende reden is dat het Europese bankensysteem, maar vooral het Zuid Europese, feitelijk totaal failliet is, en er op zeker moment een ‘bail in’ van alle rekeninghouders vereist zal zijn om ze overeind te houden. In een volledig digitale samenleving kan heel eenvoudig in één klap van iedereen bijvoorbeeld 5%, 10% of nog meer worden afgeschreven. Protesten hebben geen zin, want de dan totalitair regerende Europese Superstaat zal onmiddellijk alle dissidenten de toegang tot hun eigen geld (en ook het internet, zie link naar artikel 04-06-16) ontzeggen.

Einddoel: Marxistische werelddictatuur

Auteur Patrick M. Wood schreef in zijn boek ‘Technocracy Rising’ dat tal van academici en sociale- en politieke activisten zich hebben verenigd in het streven naar de verwerping van de vrije markteconomie in Europa, de socialistische herverdeling van de welvaart, het nationaliseren van industrie en bedrijven, een historische en maatschappelijke ‘evolutie’ naar volledig met elkaar vermengde landen, volken en culturen (Umvolkung door middel van islamisering), en de uitsluiting van het Bijbelse christendom uit dit toekomstige Marxistische ‘Utopia’ waarin de EU wordt omgevormd. Een cashloze samenleving is daar een belangrijk en onmisbaar onderdeel van.

Bekende kopstukken zoals Mark ‘Facebook’ Zuckerberg, Bill Gates, George Soros, de politieke elite in Washington en Brussel, en zeker ook paus Franciscus, zetten zich al jaren in voor de oprichting van zo’n centralistisch geregeerde totalitaire dictatuur, die later zelfs een soort wereldregering moet worden. Nu daar in Europa (vrijheidspartijen) en Amerika (conservatieven / Trump) steeds meer verzet tegen komt, zal worden geprobeerd om deze extreemlinkse fascistische dictatuur in versneld tempo door te drukken.

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Infowars
(3) Xandernieuws