• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Rusland roept in september 100.000 soldaten en reservisten op, NAVO zeer bezorgd

Russische aanval doet denken aan tal van voorspellingen van zieners en profetieën over het uitbreken van de Derde Wereldoorlog

2017-08-27-16-04-57.av-parade rode plein 01

Militaire parade op het Rode Plein in Moskou (2016). (2)

Rusland heeft in de enclave Kaliningrad tienduizenden reservisten opgeroepen, die in september gaan deelnemen aan de massale militaire oefening ‘Sapad (Westen) 2017’. In totaal worden daar zo’n 100.000 militairen en reservisten bij ingezet. De oefening, die iedere vier jaar plaatsvindt maar nu buitengewoon grootschalig is, lijkt een reactie op de voortgaande agressieve militaire opbouw van de NAVO langs de Russische grenzen. Het Westerse bondgenootschap toont zich op bedrieglijke wijze echter ‘zeer bezorgd’ dat Rusland mogelijk een aanval op Polen of de Baltische staten voorbereidt.

De meeste reservisten krijgen hun oproep persoonlijk door beroepssoldaten thuis of per telefoon overhandigd. Sapad 2017 vindt in de tussen Polen en Litouwen ingeklemde Russische enclave Kaliningrad plaats, en daarnaast ook in Wit-Rusland.

De NAVO toont zich zeer bezorgd over de omvang van de oefening, waar allerlei geruchten over worden verspreid, zoals dat Rusland Wit-Rusland zou willen bezetten, of zelfs van plan is om Polen en/of de Baltische staten aan te vallen. (1)

Het is echter de NAVO die al jaren bezig is met een agressieve militaire opbouw richting en langs de grenzen met Rusland. Troepen, tanks, vliegtuigen – het lijkt wel of er een oorlog wordt voorbereid. Het Kremlin heeft daar een tijd lang vergeefs tegen geprotesteerd. Inmiddels lijken de Russische leiders ervan overtuigd dat het Westerse bondgenootschap inderdaad een militaire confrontatie wil uitlokken.

Deze keer meer dan een voorspelling, profetie of complottheorie?

Zoals we eergisteren en de afgelopen jaren al enkele malen eerder schreven is men er op het Duits-Oostenrijkse Hartgeld.com van overtuigd dat er inderdaad een Russische aanval komt, echter niet om ons te vernietigen, maar om ons van de moslims en de EU-elite te redden.

Een complottheorie, maar wel een die wordt ondersteund door een behoorlijk aantal voorspellingen en ‘profetieën’ uit zowel het recente als verdere verleden. Natuurlijk bevinden die zich in hetzelfde ‘vage’ schemergebied waar vooral een hele hoop onzin uit is voortgekomen, zoals recent het alternatieve ‘Maya – einde van de wereld’ op 21 augustus 2017, en dat na het eerdere ‘faaljaar’ 2012.

Desondanks laten de ontwikkelingen in Europa en de wereld zien dat deze complottheorie in het slechtste geval wel eens werkelijkheid kan worden. We zetten puntsgewijs een aantal eerder op deze site besproken voorspellingen op een rijtje:

* Een ex-CIA ‘remote viewing’ team voorspelde o.a. correct de Fukushima kernramp in Japan. Een aantal jaar daarna zou de Derde Wereldoorlog gaan uitbreken met het exploderen van een Noord Koreaanse kernbom (mogelijk op een Amerikaans doelwit in de regio, zoals een vliegdekschip).

* In zijn boek ‘Am Vorabend des Dritten Weltkrieges’ zette Peter Orzechowski de voorspellingen en visioenen van meer dan 500 zieners op een rijtje. Rode draad daarin is dat Europa vlak voor het uitbreken van WO-3 zal worden overspoeld door miljoenen moslimmigranten, waardoor er overal chaos en geweld zal uitbreken, en uiteindelijk burgeroorlogen zullen ontstaan. Op het hoogtepunt van de ellende zal de volgende wereldbrand uitbreken.

* Vooral onder christenen circuleert al enige jaren een (overigens pas in de jaren ’90 boven tafel gekomen ) profetie van een Noorse christin uit de jaren ’60, die correct voorspelde dat haar land rijk zou worden door olie, en dat er een periode van ontspanning tussen Oost en West zou komen, waarna de spanningen uiteindelijk korte tijd weer zouden oplaaien en op WO-3 zouden uitlopen, waarbij Europa vrijwel totaal zal worden verwoest. Ook zij ‘zag’ kort voor dat moment een enorme migrantenstroom die ons werelddeel zal overspoelen.

* De enkele jaren geleden bij een ongeval om het leven gekomen bekende evangelist David Wilkerson kreeg in de jaren ’70 enkele visioenen over de toekomst, waarin hij onder andere de vernietiging van Manhattan en een grote economische instorting zag die zou beginnen in Duitsland, waarna er in het Westen totale paniek zou uitbreken en onze steden zouden worden overspoeld door grof geweld. Dat zou het begin van ‘het einde’ inluiden.

* Zieneres ‘Katharina uit het Ötztal’ (1883-1953) schreef  dat ‘pal voor de Derde Wereldoorlog in korte tijd miljoenen vreemdelingen uit het Oosten en Zuidoosten onze landen zullen overspoelen.’  Een andere ziener, Alois Irlmaier uit Freilassing (1884-1959), zag tevens dat er in Italië ‘een revolutie zal uitbreken. Ik denk dat het een religieuze oorlog is (de islamitische veroveraars tegen de overwegend katholieke Italianen) omdat ze alle geestelijken zullen ombrengen.’

* De in 1991 overleden Griekse orthodoxe priester Paisios ‘profeteerde’ een andere variant. Paisios voorzag in de eindtijd een escalerende oorlog rond Turkije en/of een door Turkije geleide coalitie, dat zowel Rusland, Israël als Griekenland zou aanvallen. De bezetting van Israël zou uiteindelijk uitmonden in WO-3 en ‘Armageddon’.

* De Britse media besteedden begin 2016 aandacht aan de voorspellingen van de in 1996 overleden Bulgaarse zieneres Baba Wanga, die correct 9/11, een kernramp op het noordelijk halfrond (Fukushima) en de oorlog in Syrië zou hebben voorspeld. De oorlog in Syrië zou volgens haar uitmonden in een islamitische aanval met chemische wapens op Europa, waardoor het overgrote deel van de bevolking een gruwelijke dood zal sterven.

* Een kleine 10 jaar geleden haalde de Amerikaanse evangelist en ‘prayer walker’ Henry Gruver het christelijke nieuws met zijn visioenen over een plotselinge Russische-Chinese kernaanval op de Verenigde Staten en Europa.

David D. Letterman

(1) Uwe Niemeier / Facebook
(2) Afbeelding: Wikimedia Commons / The Presidential Press and Information Office / Военный парад на Красной площади  / Creative Commons Attribution 4.0 International
(3) Xandernieuws