• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Migrantencriminaliteit: Duitse politie adviseert burgers geen verzet te bieden

Puinhoop in Italië steeds groter: Maffia Napels liquideert 120 Afrikaanse criminelen, burgeroorlogachtige toestanden in grote Italiaanse steden

2017-08-28-14-36-39.migrantenrellen rome aug 2017 b

Oorlogstaferelen in grote Italiaanse steden, waar migranten in botsing komen met de bevolking, de maffia, de politie en het leger.

De politie van de aan Nederland grenzende Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft een ‘oplossing’ gevonden voor de exploderende, door hen totaal niet meer in de hand te houden migrantencriminaliteit: burgers moeten zich er gewoon niet meer tegen verzetten, ‘want bij actief verzet dreigt voor u aanzienlijke gezondheidsschade.’ Het ‘advies’ heeft tot woedende reacties onder de bevolking geleid. ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met een strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook maar niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’

Bielefeld was ooit één van de veiligste steden van Duitsland, maar sinds bondskanselier Merkel de grenzen opengooide voor enorme aantallen moslimmigranten, is dat totaal veranderd. Aanleiding voor het gewraakte politie’advies’ was een overval op 19 augustus in Bielefeld. Midden in de nacht werd een 34 jarige Duitser op straat door een groep migranten aangevallen en beroofd. Het slachtoffer verzette zich, waarop de daders hem met vuistslagen tegen de grond werkten, waarna hij zich in het ziekenhuis moest laten behandelen.

Getuigen, maar signalement daders mag niet worden verspreid

De politie van Nordrhein-Westfalen gaf op de inmiddels bekende linkse politiek-correcte wijze het autochtone slachtoffer feitelijk de schuld van het geweld. ‘Verzet u zich alleen als u denkt dat u lichamelijk tegen de daders bent opgewassen, en een reële kans maakt. Bij actief verzet dreigt u aanzienlijke gezondheidsschade op te lopen door massaal geweld of door een val.’ De politie adviseert Duitsers die worden beroofd ‘rustig te blijven’, enkel het signalement van de daders goed in zich op te nemen en eventuele getuigen aan te spreken.

Alsof dat ook maar iets uitmaakt, want net als in Nederland mag de Duitse politie van de politiek een aantal wezenlijke kenmerken van de daders niet meer verspreiden, tenminste, als het om ‘bruin- of donkerhuidige’  migranten, asielzoekers en illegalen gaat. Van enige opsporing door middel van getuigen is dus geen enkele sprake – dat wordt op deze wijze juist tegengewerkt.

‘Daders komen uit andere cultuur, dus mogen zij dit doen?’

De commentaren op het internet zijn niet mals. Iemand herinnert spottend aan het idiote advies van de linkse burgemeester van Köln, gegeven na de verkrachtingsexplosie tijdens oud-en-nieuw van 2015/2016: ‘Een armlengte afstand?’ Een ander haalt de cynische verkiezingsslogan van Merkels CDU aan: ‘Voor een Duitsland waarin wij goed en graag leven.’

‘De politie raadt aan om ons door hen te laten beroven, verkrachten en mishandelen. Of heb ik iets verkeerd begrepen?’ Sarcastisch antwoord van een ander: ‘Onze daders komen uit een ander land en hebben een andere cultuur, en mogen dat doen. Wat moeten zij wel niet van ons Duitsers denken als wij ons verzetten?’

Iemand wijst erop dat Bielefeld ooit ‘de veiligste stad’ was, maar nu ‘multicrimineel’ is geworden. De stad wordt geteisterd door in groepen rondtrekkende migranten die mensen onder bedreiging van onder andere messen beroven. Een vrouw reageert: ‘Als ik dat hoor en lees kan ik enkel tegen jullie zeggen: bedank Merkel hiervoor, die heeft ze allemaal hierheen gehaald. Haar nieuwe volk mag alles, maar wij hebben ons mond te houden, want wij zijn maar Duitsers, treurig maar waar. Ik kan alleen maar zeggen: arm Duitsland.’

‘Andere wang toekeren? Dus voordeur van ons huis ook maar openzetten?’

Weer iemand haalt een tegenwoordig zo vaak uit zijn verband gerukte uitspraak van Jezus Christus aan. ‘Moeten we de andere wang maar toekeren, zodat ze daar hard om kunnen lachen, en als voorbeeld voor de volgende overval nemen?’ Moeten we de voordeur van ons huis voortaan ook maar openzetten, zodat iedereen die maar wil naar binnen kan en kan pakken wat hij wil? Want dat volgt dezelfde ‘logica’.

Een agent in Bielefeld, klaarblijkelijk politie-woordvoerder voor het internet, wijst erop dat de daders ‘pas met vuisten gingen slaan toen het slachtoffer zich verzette’. Dat kon op bijzonder weinig begrip rekenen: ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook nog niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’

‘Passiviteit kan agressie juist aanmoedigen’

Daarop wordt het advies gegeven om ‘leven en gezondheid’ boven materieel bezit te stellen. Al wordt dat meteen gerelativeerd met de erkenning dat het passief, verzetloos meewerken met de daders ‘niet altijd tot een ‘milde afloop’ leidt, en een fysieke aanval soms zelfs aanmoedigt. Dat is overigens zeker het geval als de daders moslims zijn; die verachten zwakheid, iets dat hen in de meeste gevallen aanzet tot het plegen van nog meer grof geweld.

Hoe dan ook, verreweg de meesten vinden het pacifistische advies van de politie complete waanzin, en eisen dat de politie voortaan weer gewoon zijn werk doet door de burgers te beschermen, en de rechtbanken deze mensen niet meer straffeloos op vrije voeten stelt, maar gelijk jarenlang achter de tralies stopt, of in het geval van asielzoekers meteen uitzet. (1)

Italië: Politie machteloos tegen migranten, maffia liquideert 120 Afrikanen

Dat gaat zo goed als zeker niet gebeuren, althans niet zolang Angela Merkel bondskanselier blijft, en zeker niet als de nog linksere SPD het weer voor het zeggen krijgt. In Italiaanse steden zoals Rome en Napels zien we waar dit toe leidt: Afrikaanse criminele migrantenbendes die alrovend en plunderend door de straten trekken, waar in steeds meer gevallen politie en leger niet meer tegen opgewassen zijn. Straatgevechten zijn er vrijwel aan de orde van de dag.

Uitgerekend de maffia probeert nog wat orde te scheppen. In Napels liquideerde de beruchte ‘Camorra’ al 120 Afrikaanse criminelen door hen door het hoofd te schieten. Afgelopen donderdag veroorzaakten migranten midden in het toeristische stadcentrum van Rome een ware orgie van geweld. Zo’n 1000 Afrikanen, die uit een bezet gebouw waren bezet, wilde hun ‘kamp’ midden op het plein opzetten, en iedereen daarbij verjagen. De illegalen richtten barricades tegen de politie op, en bekogelden hen met gasflessen en stenen. De eerdere ontruiming van het gebouw was nodig, omdat de migranten niet tevreden waren met hun eerdere huisvesting en als protest het gebouw bezetten.

Ook in Palermo kwam het tot een massale botsing tussen de bevolking en illegale Afrikaanse migranten. Italiaanse marktkoopmannen werden zo boos op de Afrikanen, die daar hun (gestolen) waren probeerden te verkopen, dat eentje zijn busje pakte en enkele illegale kraampjes van migranten omver reed.

De burgemeester van Venetië dreigt openlijk dat moslims die ‘Allahu Akbar’ schreeuwen, gelijk worden doodgeschoten (3). Het zijn hoe dan ook allemaal signalen dat Italië dankzij het toelaten van honderdduizenden migranten begint weg te zinken in een poel van chaos, geweld en anarchie, en het niet uitgesloten is dat er op zeker moment een burgeroorlog uitbreekt.

David D. Letterman

(1) Anonymous*
(2) Anonymous (Afbeelding: Polizia di Stato / Creative Commons 2.5, voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)
(3) Anonymous
(4) Xandernieuws

* Deze in Rusland geregistreerde site is de laatste tijd regelmatig moeilijk bereikbaar, mogelijk omdat de EU het internetverkeer met onafhankelijke, niet-politiek correcte sites langzaam maar zeker aan het afknijpen is. Krijgt u een ‘Databank Fehler’, probeer het dan nog enige malen. Meestal krijgt u na 5 of 6 pogingen alsnog verbinding.