• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

Aanslagen Spanje voorbereid en uitgevoerd door geharde terroristen van de ISIS Al-Kharsa Brigade – Veel bewapende terroristen nog steeds spoorloos – 5000 Europese moslims getraind voor jihad-terreuroorlog tegen Europese bevolking

2017-08-18-16-51-11.dekba-isis drones

ISIS drones, binnenkort ook gebruikt voor aanslagen in Europa? (Afbeelding:DEBKAfile)

Volgens de Westerse inlichtingendiensten staan zeker 50 moslimterroristen uit Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België klaar om op ieder moment nieuwe ‘Nice-Berlijn-Parijs-Brussel-München-Manchester-Londen-Barcelona’ aanslagen op de Europese bevolking te plegen. Daarnaast zijn er al 1600 uit Syrië teruggekeerde jihadisten die mogelijk grootschalige aanslagen in Europa voorbereiden. De Europese politiek wil nog altijd maar niet inzien dat ISIS als een goed getraind leger functioneert, waardoor nieuwe aanslagen zoals gisteren in Barcelona een kwestie van tijd zijn.

Tot nu toe kwamen 14 mensen om het leven bij de ‘car jihad’ aanslagen van gisteren, en raakten er meer dan 100 gewond, waarvan 20 levensgevaarlijk. 7 terroristen werden door de politie uitgeschakeld, anderen zijn nog op vrije voeten.

Het eerste signaal kwam op woensdagavond, toen in de stad Alcanar (190 km. ten zuiden van Barcelona) twee grote explosies in een huis plaatsvonden. De politie trof daar een dode vrouw, een gewonde man en 20 butaan- en propaan gasflessen aan. Het bleek om een geheime bommen’fabriek’ te gaan.

Vervolgens maaide gisteren een moslimterrorist met zijn auto in Barcelona tientallen mensen omver, en wisten vijf moslims met nep-bomvesten in Cambrils zes mensen te verwonden, waarvan een vrouw later overleed. De politie schoot in totaal 7 terroristen dood.

De defensie- en inlichtingenspecialisten van DEBKAfile stellen dat het vaststaat dat de aanslagen centraal werden aangestuurd, en er nog vele tientallen bewapende terroristen en helpers zijn die (nog) niet zijn gepakt. Het is daarom niet uit te sluiten dat zij op zeer korte termijn nieuwe aanslagen plegen.

ISIS Al-Kharsa Brigade gericht op Europa

Begin augustus schreef de Britse media over de Al-Kharsa Brigade(volledige naam: Amniyat Al-Kharji), opgericht door ISIS om Europese moslims te trainen voor het plegen van terreuraanslagen. Die onthulling was erop gericht om de bevolking voor te bereiden op een nieuwe golf bloedige islamitische terreur, die op ieder moment kan losbarsten.

De leden van de Al-Kharsa brigade hebben een extreem harde training gehad, en zijn er psychologisch op voorbereid om de eerste fase van een aanslag te overleven en zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken voordat ze zelf door de politie worden gepakt en/of doodgeschoten. Veel rekruten worden terug naar hun woonplaatsen in Europa gestuurd om daar te wachten op het sein om (mogelijk tegelijkertijd massaal) in actie te komen.

Duizenden Europese moslims bereiden nieuwe aanslagen voor

Van de ongeveer 5000 Europese moslims die zich in Syrië bij de jihad hebben aangesloten, zijn er al zo’n 1600 weer teruggekeerd. Oproepen van vrijheidspartijleiders zoals Geert Wilders om hen de toegang tot onze landen te ontzeggen, worden tot nu toe volledig genegeerd. In Denemarken en Zweden krijgen deze jihadisten zelfs officieel een ‘knuffelbehandeling’, zoals gratis huizen, gratis rijlessen, en gratis begeleiding naar een baan.

De 3400 in Syrië gebleven moslimterroristen hebben taken gekregen zoals het produceren en ontwikkelen van wapens en bommen die straks voor nieuwe aanslagen tegen de Europese bevolking zullen worden gebruikt.

De Europese beleidsmakers onderschatten dat ISIS een echte vechtmachine is geworden, zo waarschuwt DEBKAfile. ISIS gedraagt zich inmiddels in alles als een professioneel leger, zowel wat tactiek als kracht betreft. Zelfs terugtrekken van het slagveld gaat tegenwoordig op een ordelijke manier.

Het klopt dat ISIS soms aanslagen claimt die zonder hun bevel door ‘lone wolf’ moslimterroristen worden gepleegd. De goed voorbereide aanslagen in Barcelona, en eerder in onder andere Nice, Parijs, Londen en Manchester, dragen echter overduidelijk alle stempels van ISIS zelf. En met iedere dag dat onze grenzen openstaan en de autoriteiten de onmiskenbare link met islam blijven ontkennen, neemt het gevaar op meer bloedige aanslagen toe.

David D. Letterman

(1) DEBKAfile
(2) Xandernieuws