• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse media vergelijken Trump met Hitler; Charlie Hebo haalt opnieuw hard uit naar islam

Censuur in Duitsland neemt fascistische vormen aan: Journalist die historische foto plaatste van ontmoeting Hitler met islamitische Mufti krijgt 6 maanden voorwaardelijk

2017-08-24-14-44-27.stern charlie hebdo 01a

Trump brengt op de cover van Stern de Hitlergroet, en Charlie Hebdo laat zien wat de ‘vrede’ van de islam inhoudt (9).

De Duitse, compleet door de staat gecontroleerde media zijn naar een nieuw dieptepunt gezakt door de Amerikaanse president Donald Trump openlijk met Adolf Hitler te vergelijken. Stern plaatste op de voorkant een foto van Trump terwijl hij de Nazi groet brengt, met de titel ‘Sein Kampf – Neonazi’s, Ku-Klux-Klan, Racisme: Hoe Donald Trump de haat in Amerika aanwakkert.’ (1) In Frankrijk heeft het in 2015 door moslimterroristen aangevallen magazine Charlie Hebdo op de cover opnieuw keihard uitgehaald met een tekening van bebloede dode mensen en een wegrijdend busje: ‘Islam, Religie van vrede – eeuwige!’

Stern bewijst andermaal dat het regime Merkel en diens extreemlinkse ‘Stasi’ censoren de echte haatzaaiers zijn. Iedereen die niet de enige toegestane ‘juiste’ politiek-correcte mening verkondigt, dus pro-Merkel, pro-immigratie, pro-islam en pro-EU, wordt al enige jaren onmiddellijk in het extreemrechtse ‘Nazi’ verdomhoekje gezet, zelfs als het om de Amerikaanse president gaat, die nota bene openlijk afstand nam van alle groepen die in Charlottesville geweld pleegden – en dat terwijl dat geweld zoals bewezen is uitsluitend door linkse Antifa haatgroepen werd begonnen, én er sterke aanwijzingen zijn dat het kleine groepje extreemrechtsen met hen samenwerkte, enkel om de vreedzame conservatieve demonstranten voor de camera’s de schuld te kunnen geven.

Linkse Antifa terreurorganisatie beschermd door de media

Ook tijdens Trumps toespraak in Phoenix afgelopen dinsdag logen de reguliere media dat de linkse groepen ‘vreedzame’ demonstraties tegen hem hielden (5), terwijl diverse video opnames opnieuw bewijzen dat ze in werkelijkheid wederom overgingen tot geweld (2). Wat links in samenwerking met islamistische groepen in zowel Amerika als Europa probeert te ontketenen is niets minder dan een burgeroorlog, waarin met grof geweld alle ‘rechtsen’ en ‘conservatieven’ tot gehoorzaamheid zullen worden gedwongen, of simpelweg zullen worden afgemaakt (4).

Een petitie om Antifa officieel tot een terreurorganisatie te bestempelen, werd al snel door zo’n 150.000 Amerikanen ondertekend. ‘Dit is de moderne journalistiek: CNN heeft letterlijk een headline waarin Antifa gewelddadig werd genoemd geschrapt, omdat Antifa dat niet prettig vond,’ aldus een commentator, die daarmee perfect weergaf hoe extreem eenzijdig pro-links en anti-conservatief de berichtgeving in de Westerse media is geworden (6).

Journalist veroordeeld vanwege ‘aanzetten tot haat tegen islam’

In tegenstelling tot in Nederland zijn er in Duitsland nog enkele professionele journalisten te vinden die weigeren mee te werken met het onderdrukken van de talloze berichten over de enorm uit de hand lopende migrantencriminaliteit en terreur (3), en het enkel mogen verspreiden van pro-islamitische overheidspropaganda.

Daarbij mogen zelfs historische feiten niet meer worden vermeld. Journalist Michael Stürzenberger, die eerder campagne voerde tegen de bouw van een megamoskee in München, plaatste een foto van de handdruk tussen Adolf Hitler en de Grote Mufti van Jeruzalem, die toen –járen voordat de Joodse staat Israël zelfs maar bestond- besloten om samen te werken bij het uitroeien van de Joden. De beruchte SS kreeg zelfs een complete divisie die enkel uit moslims bestond.

‘Islam is een fascistische ideologie,’ zette Stürzenberger daar als commentaar bij. ‘De politieke correctheid heeft al heel lang voorkomen dat dit feit openlijk wordt genoemd.’ Daarnaast vergeleek de journalist de Koran met Hitlers Mein Kampf, vanwege de vele overeenkomsten aangaande antisemitisme en haatteksten tegen andere minderheden.

De Duitse overheid sleepte hem voor het vermelden van deze feiten voor de rechter, die hem schuldig bevond aan het ‘aanzetten tot haat tegen islam’, en hem veroordeelde tot 6 maanden voorwaardelijk en 100 uur maatschappelijke dienstverlening. Tevens vond de rechter dat Stürzenberger de ‘publieke vrede’ had geschonden door het boek ‘Islamitisch Fascisme’ van de Egyptische politieke wetenschapper Hamel Abdel-Samad te citeren.

‘Dit is absurd,’ was Stürzenbergers reactie. ‘Maar het is helaas geen fake nieuws. Wat gestoord! Over de christelijke religie kun je zeggen wat je maar wilt zonder dat je de ‘publieke vrede’ schendt.’ Hij vergeleek zijn behandeling door de autoriteiten met de keiharde onderdrukking in Noord Korea (7). Dat lijkt wat gechargeerd, maar gezien de pijlsnelle ontwikkeling die Duitsland onder Angela Merkel doormaakt richting een links-fascistische dictatuur, kan het wel eens veel eerder daadwerkelijk op Noord Korea gaan lijken dan we nu denken.

Charlie Hebdo: ‘Islam, religie van vrede – eeuwige!’

Charlie Hebdo is ondanks de moorddadige terreuraanslag in 2015 nog steeds een van de zeer weinige media die kritiek durft te uiten op de islam. Europeanen en tal van politici toonden na de slachtpartij in het kantoor van het magazine massaal hun solidariteit met de tekst ‘Je Suis Charlie’. Gezien de realiteit van de jaren erna had die tekst eerder ‘Je Suis Islam’ moeten zijn, want alles wat er werd gedaan is het met almaar harder wordende middelen onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting, en specifiek alle kritiek op islam en de massale immigratie van miljoenen moslims naar Europa.

Na de zoveelste islamitische terreuraanslag, deze keer in Barcelona –waar de media eveneens misleidend over berichtten, door aanvankelijk geheel te verzwijgen dat er vijf jonge kinderen waren doodgereden, en getuigen hadden gezien dat de Marokkaanse dader bewust op hen af stuurde- plaatste Charlie Hebdo op de cover een tekening van twee bloedende omver gereden mensen en een wegrijdend busje, met de veelzeggende tekst: ‘Islam, de religie van vrede – eeuwige!’ Oftewel: Islamitische vrede = als alle niet-moslims dood of onderworpen zijn, wat exact de boodschap van Allah en Mohammed in de Koran weergeeft.

‘Domheid en tegenstrijdigheid Europese politici is onvoorstelbaar’

Socialistische parlementariërs namen hier onmiddellijk afstand van. Stéphane Le Froll, voormalig woordvoerder van de regering, zei dat ‘het uiterst gevaarlijk is te zeggen dat de hele islam een religie van vrede is, om daarmee aan te geven dat het een religie van de dood is.’ Een cynische reageerder: ‘Inderdaad, dat is zeer gevaarlijk, idioot. Je zegt het zélf. De domheid en tegenstrijdigheid van onze ‘elite’ is onvoorstelbaar.’

Anderen gaven commentaar in de trend van: ‘De wolf vreet schapen, maar dat heeft niets met de wolf te maken,’ of ‘als een vrouw een kind krijgt, heeft dat absoluut niets met seks te maken. Zo ziet ongeveer de logica van onze politiek correcte politici en prominenten eruit.’ (8)

Aanslagen blijven ‘incidenten’ en ‘ongelukken’

En dus zullen ook in ons eigen land aanslagen zoals bij het CS in Amsterdam –waar nu opnieuw ophef over is ontstaan, enkel omdat de politie in de hoofdstad boos is vanwege een lek waaruit blijkt dat de dader een Marokkaanse naam heeft- als ‘incidenten’, ‘ongelukken’ en ‘daden van verwarde mensen’ zullen worden omschreven. Toekomstige voorbeelden?: Moslimterroristen gaan met messen en bijlen door de Kalverstraat, en vermoorden 27 mensen? ‘Opstootje / ruzie met dodelijke afloop.’ Vijf schoolkinderen van het perron voor de aanstormende trein geduwd? ‘Tragisch ongeval.’ Er ontploft een met gasflessen gemaakte bom in de Markthal van Rotterdam, met 154 doden als gevolg? ‘Gaslek’.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Infowars
(3) Schlüsselkindblog
(4) Anonymous
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Epoch Times
(9) Afbeeldingen : Twitter (That Media Mashup)/Twitter
(10) Xandernieuws