• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Bevestigd: Geweld Charlottesville was geplande linkse agitprop voor burgeroorlog

‘Crowd hire’ firma in Los Angeles betaalde linkse relschoppers $ 25,- per uur – Door YouTube offline gehaalde video’s bewijzen dat linkse groepen als eersten geweld gebruikten – Kern neocon Republikeinen spreken steun uit voor Antifa

2017-08-17-14-01-19.getty-antifa flag 01a

De Antifa vlag, symbool van het nieuwe anti-conservatieve fascisme. De extreemlinkse Antifa groepen werden in het verleden door de Sovjets ingezet om het Westen te ondermijnen, en worden nu aangestuurd door de globalisten om alsnog een Marxistische dictatuur op te richten. (Beeld: Sean Gallup / Getty Images (6))

De openlijke steun van de Westerse massa-propagandamedia voor het almaar grover wordende geweld van extreemlinkse haatgroepen begint zorgwekkende vormen aan te nemen, en legt in zowel de Verenigde Staten als Europa een bom onder de stabiliteit van de samenleving. Video’s laten heel duidelijk zien dat de linkse groepen in Charlottesville als eersten geweld gebruikten, nadat ze de rechtse demonstranten voortdurend hadden geprovoceerd met honkbalknuppels en dreigementen. Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat linkse relschoppers waren ingehuurd, en erger nog: dat de kleine groep extreemrechtse racisten heimelijk met hen samenwerkten. Charlottesville was dan ook een compleet in scene gezette ‘agitprop’ (agitation propaganda) confrontatie, bedoeld om Trump zwart te maken (no pun intended) en uiteindelijk een burger/rassenoorlog te ontketenen.

Alvorens we verder gaan, herhalen we dat wij net als president Donald Trump iedere vorm van racisme, of dat nu uit linkse of rechtse hoek komt,ten stelligste afwijzen, en dit beslist geen verdediging is van de extreemrechtse ‘KKK’ leden die met de verder normale , vreedzame rechtse/conservatieve demonstranten meeliepen, zoals we later zullen zien om hen opzettelijk in diskrediet te brengen en tot geweld uit te lokken.

Video bewijst dat niet rechts, maar links met geweld begon

Deze video op Reddit bewijst dat in Charlottesville het exacte tegendeel gebeurde als wat u op de reguliere media te zien hebt gekregen. Een linkse groep loopt al scheldend, dreigend en zwaaiend met honkbalknuppels achter de rustig lopende rechtse demonstranten aan, die aanvankelijk nergens op reageren. Het geweld begint op het moment dat een ‘linkse’ met zijn knuppel op een demonstrant afgaat, die zich vervolgens verdedigt met pepperspray. Daarop worden ook andere demonstranten met honkbalknuppels aangevallen. Te zien is hoe drie linkse relschoppers een oude man aanvallen en tegen de grond werken.

Alleen de beelden vanaf het moment dat rechts zich begon te verdedigen, kreeg u op TV te zien. Gekoppeld aan het leugenachtige commentaar erbij werd sterk de valse indruk gewekt dat rechts met het geweld was begonnen. De video die dit bewijst werd snel door YouTube, dat zich steeds anti-conservatiever opstelt, offline gehaald, om te voorkomen dat veel mensen de waarheid zouden ontdekken.

Eén van de zwarte relschoppers maakte hier dermate misbruik van, dat hij een foto van zijn bloedende hoofd online zette, met daarbij de bewering dat hij als ‘onschuldige toeschouwer’ plotseling door rechtse demonstranten was aangevallen. De video bewijst echter dat hij glashard liegt, want niet alleen is te zien hoe hij met de linkse relschoppers meeloopt, maar ook dat hij een van de eersten is die grof geweld gebruikt. Met deze schaamteloze leugen haalde hij ondertussen wel al $ 105.000,- aan donaties op.

‘Crowd hire’ firma betaalde linkse relschoppers $ 25 per uur

Over geld gesproken: de in Los Angeles gevestigde firma ‘Crowds on Demand’ (‘Menigte op Bestelling’) bood een dikke week van tevoren in een advertentie $ 25,- per uur voor ‘enthousiaste acteurs en fotografen in de regio Charlottesville om deel te nemen aan onze evenementen zoals demonstraties, protesten en PR-stunts. De grootste eis is enthousiasme en een ‘can do spirit’.’

Natuurlijk ontkent de firma achteraf iets met de rellen te maken te hebben, maar dit is veel meer dan enkel een geval van ‘waar rook is, is vuur’. (3) Eerder werd onthuld dat de notoire, met de EU samenwerkende globalist-miljardair George Soros zijn miljarden gebruikt om zowel in Amerika als in Europa extreemlinkse haatgroepen zoals Antifa te steunen en aan te zetten tot gewelddadige demonstraties, die uiteindelijk in burgeroorlog achtige toestanden moeten ontaarden. Het slagveld tijdens de G20 top in Hamburg was daar een voorproefje van.

Zorgwekkende trend in Amerika en Europa

Antifa wordt inmiddels ook openlijk verdedigd door kern neocon-Republikeinen John McCain, Mitt Romney en Marco Rubio (4).

Dat bevestigt de zeer zorgwekkende trend dat politici van bijna alle richtingen zich -net als minimaal 80% van de media- steeds vaker openlijk achter de extreemlinkse globalistische ideologie opstellen, en alles wat normaal rechts en conservatief is, en in Europa alle stemmers op vrijheidspartijen, met verdachtmakingen, valse beschuldigingen, misleidende propaganda en regelrecht haatzaaien verketteren en op één hoop gooien met het al even misselijke extreemrechtse gedachtengoed(overigens: de KKK werd door Democraten opgericht, en het waren de Democraten die in de jaren ’60 tegen de opheffing van de Amerikaanse ‘Apartheid’ stemden).

‘Zonder twijfel gecontroleerde oppositie: Extreemlinks en –rechts werkten samen’

Dr. Steve Pieczenik, internationaal erkend expert in psychologische oorlogsvoering, politieke psychologie en (contra)inlichtingen(-operaties)(en tevens samen met de wereldberoemde Tom Clancy medeauteur van zo’n 10 boeken) schrijft dat de rellen in Charlottesville zonder enige twijfel zijn gestart door de ‘gecontroleerde oppositie’: ‘(De extreemlinkse leider) Michael Signer werkte in het geheim samen met (‘blanke suppremacist’ / KKK-leider) Richard Spencer om een vooraf geplande, in scene gezette confrontatie (FBI, CIA!) uit te lokken,’ bedoeld om alle Trump-aanhangers als extreemrechtse blanke nationalisten neer te zetten.

Zowel Signer als Spencer hebben een vergelijkbare achtergrond, woonden allebei in Arlington (Virginia), en gingen beiden naar zowel Berkeley (Universiteit van Californië) en de University of Virginia Law School. Opmerkelijk is dat Signer voor de beruchte John ‘pedo’ Podesta heeft gewerkt, die –zoals bewezen werd door de op WikiLeaks geplaatste gehackte Democratische emails- samen met de Clintons de spil vormt in een internationaal kinderhandel/kinderporno netwerk. Ook was Signer lid van Obama’s ministerie van BuZa overgangsteam.

‘De Amerikanen zullen zich niet laten beetnemen dat dit meer is dan een gevaarlijk ‘absurd theater’. Het is tijd dat onze militaire officieren rond Trump tussenbeide komen en eisen dat er weer wat onbevooroordeelde ‘law en order’ in dit land komt. Iedere andere toekomstige gekunstelde confrontatie zou door de regering Trump moeten worden voorkomen of verdreven. Ons huidige leger zou alle vormen van Agitprop moeten elimineren.’

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Breitbart
(5) Reddit
(6) Afbeelding (uitsnede): Sean Gallup / Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)
(7) Xandernieuws