• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

‘Iedereen die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam blijft een tikkende tijdbom’ – ‘Linksgroene zelfhatende politiek heeft laatste 10 jaar fascistische trekken gekregen’

2017-08-23-14-37-48.getty-migranten 03a

Om de ondergang van onze vrije, democratische en welvarende samenleving te voorkomen zijn deportaties volgens Karim onvermijdelijk. (Beeld: Getty Images(2)).

Bovenstaande uitspraak verwacht u wellicht van een conservatieve of ‘rechtse’ activist, maar werd deze keer gedaan door een ooit gelauwerde Arabische (en voormalig islamitische) filmmaker en Midden Oosten expert die eind jaren ’70 uit Libanon naar Europa emigreerde, en vooral in de jaren ’90 tal van documentaires voor Duitstalige publieke zenders maken. Imad Karin geeft de Europeanen nu een keiharde waarschuwing: als de massa immigratie uit moslimlanden niet onmiddellijk wordt omgekeerd en de islam volledig een halt toe wordt geroepen,  zal ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar worden vernietigd.’

Karims kritiek op de islamisering van Europa heeft hem een hoge prijs gekost: zijn documentaires en journalistieke bijdragen zijn niet langer gewenst. ‘Voor mij, iemand die uit onvrijheid komt en al 40 jaar in vrijheid leeft, betekent deze ontwikkeling een nieuwe verbanning, een interne verbanning.’ En dat terwijl hij in 1995 nog de CIVIS mediaprijs van de Duitse ARD had ontvangen.

Maar tijden veranderen. Anno 2017 zijn zo ongeveer alle conservatieve en rechtse stemmen en standpunten uit de door links overheerste media verbannen en/of tot ‘racistisch’ verklaard. Debat en discussie over nut en noodzaak zijn niet meer gewenst; de enige toegestane mening is de politiek-correcte dat de massale moslim immigratie niet meer te stoppen is, en de islam zich prima in onze Westerse samenleving laat ‘integreren’.

‘Iedereen die zich niet losmaakt van islam is tikkende tijdbom’

Als student aan de universiteit van Berlijn was Karim net als bijna alle andere uit Arabische- en moslimlanden afkomstige studenten aanvankelijk radicaal links. Bij uitzondering veranderde hij in een conservatieve islamcriticus, daar waar zijn streng gelovige medestudenten hun vrouwen  later zonder uitzondering uit moslimlanden importeerden.

Volgens Karim raakten veel van zijn linkse Arabische collega’s destijds gedesillusioneerd, omdat het liberale en verlichte Westen –uit angst voor het (olie)kapitaal- weigerde om de democratische- en vrijheidsbewegingen in het Midden Oosten te ondersteunen, en deze zelfs ‘heeft verraden’. Veel Arabieren in Europa bleven dus hangen aan hun oorspronkelijke religie. ‘En iemand die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam, blijft een soort tikkende tijdbom.’

Linksgroen heeft fascistische zelfhaat trekken gekregen

De moderne Europese ‘linksgroene’, groot pleitbezorger van massa immigratie en islam, is een politiek-correcte ecologische multiculturalist geworden met een ethiek en wereldbeeld ‘dat de laatste 10 jaar, en vooral met Obama, fasctistische trekken heeft gekregen’. In plaats van de vrijheid en democratie van het Westen te verdedigen, heeft links ervoor gekozen om ‘achterlijke en wrede culturen te idealiseren en te verontschuldigen’, aldus interviewer Alex Göhring (Philisophia Perennis). Karims reactie: ‘Deze vorm van zelfhaat is ondertussen een soort seksueel-masochistische bevrediging voor hen geworden.’

Harde maatregelen om massa immigratie moslims te stoppen

Om de islamisering en daaraan verbonden onvermijdelijke ondergang van onze vrije en welvarende samenleving nog te stoppen, moeten er volgens Karim onmiddellijk een aantal rigoureuze maatregelen worden genomen:

* De massa immigratie van moslims moet worden gestopt. Miljoenen reeds geïmmigreerde moslims die nog geen permanente verblijfvergunning hebben, moeten worden geremigreerd;

* Criminele migranten moeten sowieso worden uitgezet;

* De staat moet de officiële erkenning van islamitische verenigingen en instellingen intrekken;

* Moskeeën waar niet in de taal van het gastland wordt gepredikt, moeten worden gesloten;

* Alle islamitische normen, waarden en uitingen in het openbare leven moeten worden verboden; ‘halal’ gemaakte kantines en restaurants moeten worden gedwongen om (weer) zaken zoals varkensvlees e.d. te serveren;

* Van moslims die weigeren zich aan de seculiere Europese samenleving aan te passen en/of zich er openlijk tegen verzetten, moet emigratie worden vereist.

Islamisering dreigt ‘toekomst van onze kinderen 300 jaar lang te vernietigen’

Sowieso zouden ook christelijke kerken op eigen benen moeten staan, vind Karim, en niet langer –zoals in Duitsland- door de staat met belastingmaatregelen moeten worden gesteund. ‘Of wij zijn een echt seculiere samenleving in een neutrale seculiere staat, of de staat ontdekt zijn christelijke wortels en keert daarnaar terug, met de eis dat moslims zich aan een christelijke staat dienen te onderwerpen.’

Hoe dan ook, Europa moet heel snel handelen, want het huidige ‘vlees noch vis’ beleid kan ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar vernietigen.’ (1)

David D. Letterman

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel en niet-commercieel gebruik)
(3) Xandernieuws