• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Aanslag Barcelona: Europeanen steeds bozer over huichelachtige reacties politiek

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

2017-08-18-14-39-31.getty-aanslag barcelona 17 aug 2017

Zolang onze grenzen openblijven en islam zich kan blijven verspreiden, zal dit beeld bepaald niet de laatste keer zijn geweest. (6)

Nadat gisteren bij de zoveelste serie islamitische terreuraanslagen 14 mensen werden vermoord (13 in Barcelona en 1 in Cambrils) en er meer dan 100 gewond raakten, van wie zeker 15 ernstig, werd wederom de inmiddels grijs gedraaide plaat met ‘geschokte’ reacties van de Europese politiek afgedraaid. Steeds meer Europeanen beginnen deze huichelarij spuugzat te worden. Als je de deur van je woning dag en nacht open laat staan voor wie er ook maar wil binnenkomen, moet je niet klagen als je hele huis stap voor stap wordt leeggeroofd en de bewoners worden aangevallen en mishandeld. Zoals onze lezers weten is alles wat er nu in het kader van massa immigratie en islamisering gebeurt volledig gepland en gewild. Zolang wij op dezelfde partijen blijven stemmen die deze nieuwe toekomst mogelijk hebben gemaakt, zullen er nog hoogstwaarschijnlijk nog vele duizenden doden gaan vallen.

Tweede Kamer wil wel spoeddebat over eieren, maar niet over terreur

‘Geen islam meer. Genoeg is genoeg. Niet meer,’ twitterde PVV leider Geert Wilders, die de Tweede Kamer wilde terugroepen van reces voor een spoeddebat over de gruwelijke aanslagen. Maar een Kamermeerderheid wil dat voorlopig niet. Wilders: ‘Wel over (besmette) eieren praten (waar de Kamer wèl met spoed voor terug kwam), maar niet over terreur.’ (2) Het zegt alles over de impliciete houding van vrijwel al zijn collega’s: aanslagen met massa’s  doden, ze horen er gewoon bij, wij zijn niet van plan daar ook maar iets aan te doen door onze grenzen te sluiten en de verspreiding van islam te stoppen.

 ‘Met diepe treurnis… blablabla’

‘Mevrouw Merkels open-grenzenbeleid is verantwoordelijk voor deze aanslagen – haar verklaringen van medeleven zijn pure huichelarij,’ vat een reageerder in Duitsland het samen. ‘Met diepe treurnis, staan vast aan hun kant, onze gedachten zijn bij hen, wij laten onze levenswijze  niet…. blablabla,’ vulde een ander aan, een commentaar dat net zo goed over ‘onze’ premier Mark Rutte had kunnen gaan.

Op Hartgeld eenzelfde reactie: ‘Gaan we weer met dat huichelachtige beleid: ‘Wij laten onze verworvenheid, vrijheden, democratie en blablabla niet afpakken. Onze gedachten zijn bij de familieleden, blablabla.’ Terwijl achter onze rug doelbewust de volgende stoot terroristen door de EU wordt geïmporteerd. Hopelijk komt dit inwonersvijandelijke EU-theater snel aan zijn einde.’ (4)

De Duitse vrijheidspartij AfD vaardige een officiële verklaring uit waarin werd gesteld ‘dat wij treuren om de slachtoffers, maar niet meer bereid zijn om holle frasen te accepteren.’

‘Dit stopt pas als er geen islam meer is in Europa’

Op Journalistenwatch: ‘Alles zal niet stoppen totdat wij alle potentiële daders hebben uitgezet. Dat betekent heel duidelijk dat er in Europa geen islam meer is.’

‘De islam hoort niet bij ons en is een vijand van onze grondwet, van het doel is de onderwerping van de ongelovigen en de heerschappij van de Sharia. In de Koran staan meer dan 200 bevelen van Allah om de ongelovigen te vermoorden. Niemand kan ons garanderen of en wanneer de ‘fijne tolerante Turkse groentehandelaar om de hoek’ radicaliseert en onze kelen doorsnijdt.’

‘In de islam zijn maar twee soorten moslims: gehoorzame en niet gehoorzame. Zijn ze gehoorzaam, dan vechten ze tegen ons en vermoorden ons. Zijn ze niet gehoorzaam, dan volgen ze de moordbevelen van Allah niet op. Niemand heeft de garantie dat een ongehoorzame moslim zijn hele leven lang ongehoorzaam blijft. Hij kan op ieder moment besluiten om Allah te gehoorzamen. Dan wordt ons leven als ‘ongelovige’ direct bedreigd.’ (3)

Op GeenStijl: ‘Het wachten is overigens op de in westerse landen gebruikelijke reactie op ziek & pervers islamitisch geweld: Kaarsjes, waxine-lichtjes, teddy-beertjes, bloemetjes, knuffels, witte ballonnen, en het zingen van zeik-liedjes van Lennon en Oasis. In plaats van een ongenadige crack-down op elke radicale moskee & sluiting ervan, in plaats van sluiting van elk islamitisch “cultureel centrum” waar de cultuur van de dood en de haat wordt verspreid. In plaats van het gedwongen uitzetten en de-naturaliseren van elke als radicaal bekend staande moslim. In plaats van een bouwstop voor moskeeën…. In plaats van een Europa-wijd verbod op het rabiate fascisme vermomd als religie en genaamd ‘islam’. (6)

Media draaien zoveelste keer grijsgedraaide excuusplaat af

Ook is er weer veel kritiek op de media, die zoals gebruikelijk alle moeite doen om de islamitische achtergrond en motieven van de daders te verbloemen of te negeren. Bij de uitzonderingen andersom, zoals afgelopen weekend in Charlottesville, wordt na één blanke of rechtse dader onmiddellijk alle conservatieven, alle Trump aanhangers, en alleblanken de schuld gegeven.

Maar als een moslim(migrant) –al dan niet onder luid ‘Allahu Akbar’ geschreeuw- weer eens onschuldige burgers in Europa neersteekt, op hen inrijdt, neerschiet, of zichzelf te midden van tieners opblaast, haasten diezelfde propagandakanalen zich te verklaren dat het allemaal ‘niets met de islam te maken heeft’, ook al worden dit soort aanslagen steevast massaal gevierd op nationale en internationale moslimforums.

Op Twitter (via GeenStijl): ‘Gaan we na Barcelona een discussie over de islam hebben, zoals we ook al een week –terecht- discussie voeren over extreemrechts?’’Links: Aanslag Barcelona: neutraal, gereserveerd. Rechts: Aanslag Charlottesville. Duidelijke uitspraken, probleem benoemen. Twee maten dus.’ (7)

 ‘Waar zijn nu de Antifa’s? De massademonstraties bij moskeeën?’

Op ThePostOnline: Hé, linkse jankerds…..hé……..Dat is wat anders dan Charlottesville, hé…..stelletje huichelaars…… Nou eens kijken hoe jullie gaan reageren…..Is het de schuld van al de Europese politici, die wegkijken en laf hun mond houden als het over de islam gaat? Of is het de schuld van die genderneutrale bn-ers met hun bordjes “Welkom vluchtelingen”?
Waar zijn de antifa’s en de linkse verontruste media en burgers nu? Waar blijven de massademonstraties bij de moskeeën? Waar blijven de koranverbrandingen?.. . Het bloed van de onschuldige slachtoffers kleeft aan jullie handen……Ga maar weer liedjes zingen en bedenk maar weer verhaaltjes over ‘verwarde mannen’……. Geloof mij maar…..jullie tijd komt ook….’ (5)

Deze reacties zijn slechts een kleine greep die een duidelijke trend laten zien: de Europeanen, en ook wij Nederlanders, zijn het spuug- en spuugzat – de islam, de massa immigratie, maar jullie politieke ‘leiders’ ook. Als jullie nu niet heel snel het beleid volledig omgooien en ons met gesloten grenzen en hard optreden tegen islam en asielmisbruikers gaan beschermen, dan kunnen wij burgers uiteindelijk geen andere conclusie trekken dat ook jullie onze vijanden zijn, omdat jullie beleid al deze en toekomstige ellende heeft gefaciliteerd.

Nürnberg 2.0 komt voor jullie steeds dichterbij. Hoeveel duizenden Europeanen eerst nog moet omkomen, hangt af van onze wil om onze toekomst en die van onze (klein)kinderen veilig te stellen. Niets doen en niet reageren, en steeds weer op dezelfde partijen stemmen, betekent namelijk een even zeker als verschrikkelijk einde.

David D. Letterman

(1) Epoch Times
(2) Twitter / Telegraaf
(3) Journalistenwatch
(4) Hartgeld
(5) ThePostOnline
(6) Getty Images (vrij voor niet-commercieel en redactioneel gebruik)
(7) GeenStijl
(8) Xandernieuws