• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

2017-07-25-14-33-29.av-donald trump -CIA

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag? (4)(5)

Voormalig CIA directeur John Brennan heeft bij CNN feitelijk opgeroepen om een staatsgreep tegen Trump te plegen. Een congreslid waarschuwt dat er inderdaad een plan bestaat om Trump af te zetten. Kortom: de door de Democraten en neocons gerunde ‘Deep State’ globalistische schaduwregering is beslist geen complottheorie, maar werkt actief aan het ten val brengen van Trump, wat vooraf of juist achteraf gepaard kan gaan met het uitbreken van een nieuwe Amerikaanse burgeroorlog.

Brennan nam het woord ‘coup’ natuurlijk niet letterlijk in de mond, maar over de intentie van zijn woorden kon nauwelijks misverstand bestaan. Hij zei dat als het Witte Huis probeert om ‘Rusland-onderzoeker’ Robert Mueller te ontslaan, overheidsofficials dit bevel moeten weigeren. Mueller is een bekende ‘Deep State’ Obama/Hillary pion.

‘Er moet iets gedaan worden’

‘Ik denk dat het de plicht is van sommige leidinggevende officials om te weigeren dit uit te voeren. Ik hoop maar dat dit geen partij zaak wordt, dat Republikeinen en Democraten moeten constateren dat de toekomst van deze regering op het spel staat, en er met het oog op de toekomst iets moet worden gedaan… Al Mueller wordt ontslagen, hoop ik dat onze gekozen afgevaardigden zullen opstaan en zeggen dat het genoeg is.’

Naast Brennan zat nog een andere Obama-getrouwe, zijn voormalige collega James Clapper, oud directeur van Nationale Inlichtingen, eveneens een verklaarde Trump-hater. Clapper voelde zich destijds, 9 dagen voordat hij de regering Obama verliet, vooral in zijn wiek geschoten toen ‘president-elect’ Trump het Amerikaanse inlichtingencomplex vergeleek met dat van Nazi Duitsland. (1)

Fox: ‘Sinistere krachten bereiden softe coup tegen Trump voor’

Fox News kopman Sean Hannity waarschuwde letterlijk dat ‘sinistere krachten’ van ‘links’ en de Democratische Partij in Washington een ‘softe coup’ voorbereiden tegen Trump, ‘om de verkiezingsuitslag van 8 november te annuleren, en een wettig gekozen president af te zetten’. Hannity nam hierbij letterlijk de term ‘Deep State’ in de mond (2).

Opmerkelijk is dat de ‘Deep State’ hierbij de steun heeft van grote aantallen occultisten en zichzelf verklaarde ‘Wicca’ heksen, die overal in het land Trump en zijn regering blijven vervloeken. (3)

De bekende evangelische televangelist Rodney Howard-Browne zei tijdens een live uitgezonden kerkdienst dat een hooggeplaatst Republikeins Congreslid aan hem heeft onthuld dat Trump ‘heel plotseling’ uit het Witte Huis zal worden verwijderd, en dat hij daarmee niet een officiële afzettingsprocedure bedoelde. Daarmee impliceerde hij een staatsgreep of mogelijk zelfs een moordaanslag.

Volgens Howard-Browne is de steun van het grootste deel van de Amerikaanse evangelische kerken en kerkleider één van de redenen waarom het establishment Trump haat.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge / YouTube
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding: Gage Skidmore (Peoria, AZ, USA) / WikiMedia Commons CC ASA 2.0
(5) CIA logo: http://www.law.cornell.edu/uscode/50/403m.html / United States federal government / WikiMedia Commons
(6) Xandernieuws