• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

NAVO chef Stoltenberg dreigt Rusland impliciet met oorlog over Oekraïne

2017-07-12-13-05-36.stoltenberg in oekraine juli 2017

Stoltenberg en Poroshenko: Met glasharde leugens eensgezind verder richting de Derde Wereldoorlog tegen Rusland.

Nu het Nederlandse NEE-referendum over Oekraïne –inclusief Ruttes inlegvod- definitief in de prullenbak is gekieperd, gaan de globalisten in Brussel onverminderd door op hun pad naar een grootschalig militair conflict met Rusland. NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg reisde speciaal naar Kiev om daar de flagrante leugen te herhalen dat de burgeroorlog in het oosten van het land door Rusland aan de gang wordt gehouden. Het tegendeel is echter waar, en dat heeft alles te maken met het feit dat zowel Brussel als Washington hun zinnen hebben gezet op een toekomstig NAVO- èn EU-lidmaatschap van Oekraïne – met fatale gevolgen.

Het Westen blijft Rusland maar beschuldigen van het smokkelen van wapens en troepen naar Oekraïne, iets waar overigens nog nooit een flintertje hard bewijs van werd geleverd. Desondanks beweerde Stoltenberg tijdens een persconferentie met president Petro Poroshenko dat ‘Rusland zijn agressieve acties tegen Oekraïne heeft voortgezet. Maar de NAVO bondgenoten en de NAVO staan achter Oekraïne en aan jullie kant. Rusland moet zijn duizenden soldaten uit Oekraïne terugtrekken en de steun aan de militanten stopzetten.’

Westen veroorzaakte burgeroorlog, maar geeft Rusland de schuld

Het conflict in Oekraïne ontstond nadat de CIA met steun van de EU een illegale staatsgreep liet plegen in Kiev, en de democratisch gekozen regering verving door een ongekozen regime dat louter uit Westerse marionetten bestaat. Dit regime begon vervolgens een burgeroorlog tegen de voornamelijk Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. De VS en de NAVO leverden hier wapens, munitie en later ook militaire ‘adviseurs’ (= special forces, een onomstotelijk vastgesteld feit) voor.

In 2014 koos de bevolking van het schiereiland de Krim in een door de OVSE volledig legaal en eerlijk verklaard referendum bijna unaniem voor aansluiting bij Rusland. De keus van het volk werd en wordt in Europa en Amerika valselijk een ‘annexatie’ genoemd.

Het voortdurend negeren van referenda en de wil van het volk door Brussel en ‘onze’ politieke leiders is inmiddels eerder regel dan uitzondering geworden. Denk aan het duidelijke Nederlandse ‘NEE’ tegen de Brusselse acties om Oekraïne stapsgewijs bij de NAVO en de EU te halen, en daarvoor miljarden in het land te blijven pompen. Alle ‘garanties’ van het inlegvel van de regering Rutte zijn inmiddels gebroken, en dat zonder dat er in Den Haag ook maar één woord aan vuil gemaakt werd.

In juni stemde het Oekraïense parlement voor aansluiting bij het 29 leden tellende Westerse bondgenootschap. Poroshenko verklaarde ‘vastbesloten’ te zijn om de ‘noodzakelijke hervormingen’ door te voeren die nodig zijn voor een officiële aanvraag om NAVO-lid te worden.

Dreigende taal tegen Moskou volgende stap naar WO-3

Stoltenberg voerde zijn dreigende taal richting Moskou op door te verklaren dat ‘wij hier tevens zijn om de solidariteit van de NAVO met Oekraïne, en onze krachtige steun voor de soevereiniteit en territoriale integriteit van uw land, te laten zien. De NAVO bondgenoten zullen Ruslands illegale en illegitieme annexatie van de Krim niet erkennen.’

Dat was nog maar één trede onder de publieke verzekering dat de NAVO Oekraïne militair zal ‘verdedigen’ tegen Rusland. Het Kremlin zal de schaamteloze leugens van Stoltenberg zonder enige twijfel opvatten als een impliciete dreiging met oorlog, ook al hielden de Russen zich wederom in met een gematigde reactie: ‘Dit zal niet bijdragen aan het versterken van de stabiliteit en veiligheid op het Europese continent.’

Waar het wél toe aan zal bijdragen zal iedereen die niet langer in de propaganda van de politiek en media trapt, duidelijk zijn, namelijk het welbewust uitlokken van een militaire confrontatie met Rusland. Oftewel: de Derde Wereldoorlog. De plannenmakers in Brussel en ook Den Haag zijn echter gewaarschuwd: Putin heeft meerdere malen onderstreept dat hij, als hij denkt dat een oorlog onvermijdelijk wordt, zelf de eerste klap zal uitdelen. En dat zal meteen een mokerslag zijn die met name Europa nooit meer te boven zal komen.

De Nederlandse politiek had dat kunnen en moeten voorkomen door de uitslag van het Oekraïne referendum te respecteren en uit te voeren. Helaas is ook Den Haag al vele jaren geleden gestopt het luisteren naar de gewone man en het daadwerkelijk opkomen voor onze belangen. Deze keer dreigen de gevolgen daarvan even verschrikkelijk als fataal te zijn.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Xandernieuws