• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Mogelijk arrestatiebevel Erdogan wegens genocide na officiële aanklacht Zweedse politici’

2017-07-13-14-26-15.erdogan genocide op koerden 02

Vijf Zweedse parlementariërs hebben een officiële aanklacht ingediend tegen de Turkse islamistische president dictator Recep Tayip Erdogan wegens genocide. Het is voor het eerst dat het Zweedse openbare ministerie een aanklacht tegen een ander staatshoofd in behandeling neemt. Mocht vervolgens besloten worden tot een officieel onderzoek, dan kan Erdogan in Zweden bij verstek woren berecht, en bij een eventueel bezoek aan het Skandinavische land worden gearresteerd. En niet alleen hij, maar ook andere hoge Turkse officials zoals Erdogans loopjongen premier Binaldi Yildirim.

Uitgerekend het verst geïslamiseerde land van Europa zou eindelijk kunnen optreden tegen de gevaarlijkste islamistische leider ter wereld. In de aanklacht van de parlementariërs wordt Erdogan beschuldigd van oorlogsmisdaden, genocide en misdaden tegen de menselijkheid, die al sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw worden begaan tegen de Koerdische minderheden in het zuidoosten van Turkije.

‘Als hij (Erdogan) wordt gehinderd bij zijn omzwervingen door Europa en het naar eigen believen beïnvloeden van Europese landen, dan hoop ik dat dit gevolgen zal hebben voor zijn politiek,’ legde parlementariër Carl Schlyter uit.

In 2014 voerde Zweden een wetswijziging door die het mogelijk maakte om in eigen land buitenlanders en ook regeringsleiders te berechten wegens genocide en oorlogsmisdaden, ongeacht waar deze misdaden worden begaan.

PKK ijvert voor onafhankelijk Koerdistan

De Koerdische vrijheidsbeweging PKK wordt in Turkije en ook Europa officieel als terreurorganisatie bestempelt. De beweging werd in 1984 opgericht om te ijveren voor een onafhankelijk Koerdistan voor de 15 miljoen Koerden in het zuidoosten van Turkije (en daarnaast nog een aanzienlijk aantal in het noorden van Syrië en Irak, en het westen van Iran). De afgelopen 33 jaar zijn naar schatting zo’n 40.000 Koerden omgekomen bij de onafhankelijkheidsstrijd.

Turkse tanks beschoten weerloze Koerdische dorpen en steden

Eind 2015 berichtten wij dat de beschietingen van voornamelijk Koerdische dorpen en steden door Turkse tanks en kanonnen, waarbij grote aantallen Koerdische vrouwen en kinderen omkwamen, volledig buiten de Westerse media werden gehouden. De belangrijkste redenen zijn u wel bekend: a) om de migranten miljardendeal met Ankara niet in gevaar te brengen, en b) omdat de Europese Commissie nog steeds vastbesloten is om Turkije EU-lid te maken, en de islamisering van Europa daarmee in één klap onomkeerbaar te maken.

Koerdische milities worden door de Verenigde Staten ondersteund en bewapend in de strijd tegen ISIS, iets wat zeer tegen de zin in van Erdogan gebeurt, omdat die de Koerden juist compleet wil wegvagen, en de eventuele overlevenden op het vliegtuig naar Europa wil zetten.

Ontkennen genocide door Turken niets nieuws

Net zoals de genocide op 1,5 miljoen Armenen een eeuw geleden door de Ottomaanse Turken door Ankara wordt ontkend, gebeurt dat nu ook met de feitelijke uitroeiingsoorlog die Erdogan al jarenlang tegen de Koerden voert. De officiële Zweedse aanklacht onderstreept dat het woord ‘genocide’ beslist niet overdreven is, ook al is nog niet besloten of de aanklacht tot een onderzoek en eventueel arrestatiebevel zal leiden.

En dit land wil Brussel dus per se lid maken van de EU. Waarmee opnieuw alles is gezegd over de ware bedoelingen van de euro-bureaucraten die ons complete werelddeel in één groot islamofascistisch federaal imperium willen veranderen.

David D. Letterman

(1) TheAntiMedia via Zero Hedge
(2) Xandernieuws