• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italië is het zat en wil migrantenboten met marineschepen tot omkeren dwingen

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’ – Frankrijk wil migranten al in Libië gaan opvangen en beoordelen op asielaanvraag

2017-07-30-13-57-40.av-italiaanse marine 02a

De Italiaanse marine wil met oorlogsschepen en soldaten de enorme migrantenstroom uit Afrika proberen te beteugelen. (2)

Terwijl in een discotheek in het Zuid Duitse Konstanz afgelopen nacht een dode viel bij wéér een aanslag door een (deze keer Iraakse) moslim –en de autoriteiten op de gebruikelijke manier reageren door over een ‘einzeltäter’ en ‘geen terreur’ te spreken-, lijkt de Italiaanse regering dan eindelijk de buik vol te hebben van de onbeperkte toestroom van Afrikaanse migranten, voor een groot deel veroorzaakt door al die gesubsidieerde Europesehulpmensensmokkelorganisaties, die de islamisering van ons werelddeel zo snel mogelijk onomkeerbaar proberen te maken. Volgens EUObserver wil de regering in Rome marineschepen gaan inzetten om de migrantenboten tot omkeren te dwingen.

Italiaanse marineschepen blijven tot nu toe in de internationale wateren, en kunnen daar weinig uitrichten, omdat de Europese mensensmokkelboten op illegale wijze tot vlak voor de kust varen om daar wekelijks vele duizenden migranten op te halen.

‘Mogelijk keerpunt in migrantencrisis’

Nadat de Libische premier Fayez Serraj officieel de hulp van Italië had ingeroepen, sprak zijn Italiaanse collega premier Paolo Gentiloni over een ‘mogelijk keerpunt’ in de migrantencrisis. Voor het actiever tegengaan van de migrantentoestroom met oorlogsschepen krijgt hij de steun van de Franse president Emanuel Macron, die net als Gentilono niet langer op hulp van de EU wil wachten. Brussel heeft daardoor eieren voor zijn geld gekozen, en afgelopen vrijdag plotseling € 46 miljoen ter beschikking gesteld voor dit plan.

Dit jaar waagden al meer dan 110.000 Afrikanen de oversteek naar Europa, daartoe aangemoedigd en geholpen door de genoemde ‘hulp’organisaties. Het leeuwendeel, 93.000, werd naar Italiaanse havens gebracht. Zo’n 2500 migranten overleefden hun poging niet en verdronken.

Macron wil asielzoekers al in Libië gaan beoordelen

De Franse president Macron wil in Libië desnoods zonder steun van de EU zogenaamde ‘hot spots’ voor migranten oprichten, waar zij worden opgevangen, en waar hun asielaanvraag kan worden beoordeeld. Zo hoopt hij te voorkomen dat honderdduizenden economische migranten, die geen kans maken op asiel, alsnog proberen om via de Middellandse Zee in Europa te komen.

Oostenrijk steunt Macron hierin, en zelfs de Duitse regering heeft voorzichtig positief gereageerd.

Alle ellende veroorzaakt door Obama

Na de door president Obama gestarte illegale oorlog tegen Libië, waardoor president Gadaffi werd afgezet en vermoord, en tienduizenden mensen omkwamen, stortte het eens stabiele en welvarende land volledig in, en werd grotendeels overgenomen door radicale islamitische terreurorganisaties zoals IS. De VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR wil vanwege het vele geweld niet opereren in het land, en waarschuwt dat talrijke migranten ‘als slaven’ in de door Amerika en Rusland gecontroleerde olie- en aardgasindustrie terecht dreigen te komen. (1)

David D. Letterman

(1) Anonymous
(2) Afbeelding: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Jimmy C. Pan / WikiMedia Commons / Public Domain United States
(3) Xandernieuws