• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Hamburg: Opnieuw een dodelijke ‘Allahu Akbar’ steekpartij

Media verwarren zoals gebruikelijk Allah met God

2017-07-28-19-55-45.av-allahu akbar terreur 01a

Eigenlijk hoeft het er helemaal niet meer bij gezegd te worden: de ‘onbekende man’ die vanmiddag in een supermarkt in Hamburg plotseling om zich heen begon te steken, en daarbij één winkelende Duitser vermoordde en vier anderen verwondde, schreeuwde ‘Allahu Akbar’. Dat wordt er deze keer door de meeste media zowaar bijgezet, ware het niet dat met de vertaling tussen haakjes (‘God is groot’) opnieuw valselijk de indruk wordt gewekt dat dit dezelfde ‘god’ zou zijn als van de Joden en christenen. Niets kan echter verder van de waarheid afstaan.

De steekpartij vond plaats in een Edeka-supermarkt in de Fuhlsbütteler Strasse, vlakbij het centrum van de stad. Na zijn terreurdaad vluchtte de man weg, maar voorbijgangers wisten hem te overmeesteren.

Aanvankelijk dacht de politie nog aan een tweede dader, maar dat werd al snel ‘definitief’ bijgesteld naar één. De hulpdiensten rukten massaal uit, inclusief een reddingshelikopter. (1)

Ooggetuigen, waaronder een Turkse man die de dader in zijn kladden greep (3), zeggen dat de dader plotseling ‘Allahu Akbar’ riep, de strijd/oorlogskreet van moslims, en met een kapmes lukraak op mensen in de supermarkt begon in te steken. (4)

Bijbel: Allah = Satan

De vertaling die de media tussen haakjes (‘God is groot’) erbij zetten, klopt echter van geen kant, want de Allah van de moslims is een totaal andere ‘god’ dan de God in de Bijbel. Sterker nog, in het Oude Testament van de Bijbel (Jesaja 14:12-13) staat een profetie waar (in het oud Hebreeuws) letterlijk voorzegd werd dat Satan, de duivel, zich in de toekomst ooit als Allah zou laten aanbidden, en daarbij zijn eigen ‘tempel’ op Tempelberg in Jeruzalem zou (laten) oprichten:

‘Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, O Lucifer* (* King James Version, American Edition (KJVA), zoon des dageraads; hoe zijt gij ter aarde geveld, overweldiger der volken! En gij overlegdet nog wel, Ik zal ten hemel opstijgen (Hebreeuws: alah, door moslims als Allah uitgesproken),boven de sterren Gods (engelen) mijn troon oprichten en zetelen op de berg der samenkomst(Tempelberg in Jeruzalem) aan de noordflank (= letterlijke betekenis van de Hebreeuwse grondtekst, foutief in het Nederlands vertaald met ‘ver in het noorden’  – Het islamitische Rotskoepelgebouw staat op de ‘flank’ van het noorden van de berg, ca. 100 meter ten noorden van de Klaagmuur).

Samengevat: in deze profetie staat dat Lucifer / Satan zich ooit als de ‘god Allah’ zou laten aanbidden, en –als een opperste trotsering van God- zijn eigen ‘troon’ of ‘tempel’ op de plek waar ooit twee Joodse Tempels stonden zou oprichten. En dat is exact wat er is gebeurd.

De nietsvermoedende Duitser die vanmiddag even naar de winkel ging voor wat boodschappen, maar nooit meer naar huis terugkeerde, verloor dan ook feitelijk zijn leven in naam van Satan. Gezien deze zoveelste zinloze ‘Allahu Akbar’ terreurdaad zullen vermoedelijk weinig mensen daar iets tegenin willen brengen.

David D. Letterman

(1) Focus
(2) T-Online
(3) Larry Hagler / Twitter
(4) Focus
(5) Afbeelding: Zelf samengesteld uit (en bewerkt):
* Bleeding wound on finger, Crystal (Crystl) from Bloomington, USA / WikiMedia Commons, CCA 2.0 Generic
* Knife with wooden handle, onbekende auteur / Bron: Tropenmuseum, Collectie Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen / WikiMedia Commons, CCA 3.0
*TheTakbir”Allahuakbar”/https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Allahoakbar.png/https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Saudahmed97/CC 1.0 universal public domain
(6) Xandernieuws