• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering

CO2/opwarming is NIET het gevaar, globalisten in Washington, New York, Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag zijn dat WEL

2017-06-02-14-55-53.klimaat eu vs amerika cartoon 01a

‘Stelletje *&!*@(&!#! Amerikanen! Hoezo willen jullie je niet aan onze global warming regels houden?!’

President Donald Trump mag de afgelopen maanden een aantal opstartfouten hebben gemaakt –wat hem in veel gevallen nauwelijks te verwijten is omdat hij ook door kopstukken van zijn eigen partij zwaar wordt tegengewerkt-, het terugtrekken uit de Klimaatakkoorden van Parijs uit 2015 is een uiterst belangrijke overwinning voor de gewone man, omdat hij daarmee een blokkade opwerpt voor de totalitaire (VN-) wereldregering waar de globalisten in Amerika en de EU al jaren naartoe werken, en die een definitief einde zal maken aan de vrijheid en welvaart zoals we die al tientallen jaren kennen.

‘1 juni 2017 zal een beruchte dag blijven voor de leugenaars, dieven en moordenaars van de nieuwe internationale economische orde,’ begint journalist John Rappoport. ‘Zij zullen het als een schande ervaren, omdat hun plan om de economie van Amerika de finale doodsklap te geven door Trump is verworpen.’

‘Utopia van globalisten: alle lichten op aarde uit’

‘Het draait allemaal om nep klimaatwetenschap, waarmee besluiten om de CO2 uitstoot te reduceren worden gerechtvaardigd. Maar vergis u niet, het reduceren van deze emissies betekent het reduceren van de energieproductie in bijna alle landen van de wereld. Dat is het doel van de globalisten: energieproductie. Het ‘Utopia’ van de globalisten bestaat niet uit een biljoen zonnepanelen en windmolens, maar dat overal op aarde de lichten uitgaan.’

‘Lagere energieproductie is wat er achter zit. Dat is de uitkomst die de aartsglobalisten aan de planeet willen opleggen, omdat dat de straatarme, diep ellendige en doelloze samenleving is die ze willen controleren. Trump heeft zojuist een mes in dat complot gestoken.’

Méér CO2 is juist gunstig en zelfs nodig

‘Nu is het aan de mensen die waar dan ook nog actieve hersencellen hebben en door de klimaathoax heen kunnen prikken, om deze kans te grijpen, en publiekelijk de hele klimaatagenda te verwerpen. CO2 is NIET de vijand. Doe zelf onderzoek en ontdek of deze zogenaamde wetenschappers de temperatuur op de hele planeet nauwkeurig kunnen vaststellen, nu of in het verleden. En dan zou er geen ruimte voor twijfel mogen zijn?’

Wij geven u alvast een hint: CO2 niveaus en de temperatuur op Aarde zijn –onafhankelijk van elkaar!- al duizenden jaren aan hevige fluctuaties onderhevig. De mens had daar geen enkele invloed op. Tijdens de Middeleeuwen kende Nederland zowel een zeer warme periode die de groei van subtropische planten –die nu alleen aan de zuidkant van de Alpen zijn te vinden- mogelijk maakte, als een periode die zo koud was, dat zelfs de Noordzeekust dichtvroor.

Nog een feit: waterdamp is ongeveer een net zo sterk broeikasgas als CO2, waar de wereld zich zo ontzettend druk om maakt, en wat nota bene de brandstof is van planten en gewassen die noodzakelijk zijn om de snel groeiende wereldbevolking te voeden. Van waterdamp hebben we gemiddeld 40.000 ppm (parts per million) in de atmosfeer, van CO2 slechts 400, wat een stijging is van 120 ppm in 140 jaar tijd ten opzichte van het historisch laagste niveau ooit, en waarvan slechts een deel van door mensen is veroorzaakt. (2)

Nu willen de klimaatextremisten in politiek en media u doen laten geloven dat die paar tienden van een procent de hele planeet met 2,5 graden zullen doen opwarmen, 83 landen zullen doen onderlopen, en dat Nederland € 200 miljard gemeenschapsgeld moet uitgeven om onze uitstoot van CO2 met enkele tienduizendsten van één procent te verminderen, met een letterlijk onmeetbaar klein –dus NUL- effect op de zogenaamde antropogene ‘opwarming’.

Gezaghebbende wetenschappers bekritiseren klimaathysterie

En luister eens naar het groeiende leger wetenschappers met echte kennis van feiten, die afstand nemen van de klimaathysterie, die helaas ook in Den Haag vrijwel alle politieke partijen in zijn greep heeft gekregen. Natuurkundig professor Freeman Dyson, lid van de Royal Society, winnaar van de Lorentz medaille en Max Planck medaille, schreef zo’n anderhalf jaar geleden dat ‘de discrepanties (in de klimaatmodellen) tussen wat werd voorspeld en wat wordt waargenomen, de afgelopen 10 jaar veel groter zijn geworden. Het is nu duidelijk dat deze modellen verkeerd zijn… Ik ben 100% Democraat en een fan van Obama, maar hij koos de verkeerde kant van de klimaatkwestie, en de Republikeinen de goede.’

Dr. Ivar Glaever, Nobelprijswinnaar natuurkunde (1973), verklaarde in datzelfde jaar dat ‘global warming een non-probleem is… Ik zeg dit tegen Obama: sorry meneer de president, maar u zit fout. Compleet fout.’

Zelfs een wereldberoemde milieuactivist van het eerste uur, James Lovelock, die jarenlang verkondigde dat de wereld door global warming zou worden verwoest, erkende in 2016 dat ‘de computermodellen gewoon niet betrouwbaar waren. In feite ben ik er niet meer zo zeker van dat deze (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering niet compleet idioot is.’

Wereldbevolking wordt arm en afhankelijk gemaakt

Deze idioterie wordt echter niet alleen ‘wetenschappelijk bewezen’ genoemd, maar ook nog eens gebruikt om de energieproductie te verlagen, om van energie een schaars en peperduur goed te maken, waardoor de hele wereldbevolking arm wordt of blijft, en daarmee afhankelijk gemaakt van een klein eliteclubje, en zo eenvoudig volledig te controleren en te manipuleren is.

Voor een fractie van de kosten zouden politiek en industrie ook kunnen inzetten op de verdere ontwikkeling van technologieën zoals waterturbines en waterstofmotoren, maar vrije en goedkope energie gaat rechtstreeks tegen het voor de gewone man afschrikwekkende einddoel van de globalisten in.

‘De klimaatcriminelen, die werken voor ‘Globalisme Centraal’, zetten hun Parijs ‘Akkoord’ op touw om die energieproductie te torpederen. Obama ondertekende Parijs, heel goed wetend dat hij daarmee een criminele ongrondwettelijke handeling beging, omdat hij de stem van de Amerikaanse Senaat, die nodig was om het verdrag geldig te verklaren, negeerde.’

Historische dag voor de gewone man

Wat EU-rasglobalisten zoals Jean-Claude Juncker, bondskanselier Angela Merkel en premier Mark Rutte ook mogen beweren: er is helemaal niets ‘bindends’ of ‘onomkeerbaars’ aan ‘Parijs’. Trump beseft dit, en trekt zich daarom gewoon terug uit een serie even extreme als krankzinnige afspraken waar de complete wereldbevolking zwaar onder zal lijden.

De elite verkettert Trump voor wat hij heeft gedaan, maar er zijn steeds meer mensen die beginnen te beseffen wat voor historische dag het gisteren was, wat voor goeds hij voor de miljarden mensen die hopen op een beter en comfortabeler leven heeft gedaan. ‘Zij zullen winnen. Wij zullen winnen, ieder van ons. Geef niet op. Geef niet toe,’ besluit Rappoport.

Klimaatleugen moet worden ontmaskerd

En zo moeten ook wij het gigantische CO2/global warming/klimaatbedrog aan de kaak blijven stellen, in de hoop dat er meer partijen -dan enkel de PVV nu- zullen komen die zich serieus gaan afvragen of we als Nederlandse samenleving die € 200 miljard niet veel beter kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs, in plaats van deze enorme berg belastinggeld in het zwarte gat van een wetenschappelijk zeer omstreden en volslagen onbewezen klimaat’probleem’ te storten, waar enkel een select clubje multinationals en banken nog rijker en machtiger van zullen worden – ten koste van onszelf en onze (klein)kinderen.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Climategate
(3) Xandernieuws