• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Inferno Audio Visueel bereidt zich voor op Talenten !

Inferno Audio Visueel – Zeilmakersstraat 5 – 8601 WT – Sneek – 0515 43 40 27

logo1

Inferno

 

Offerte aanvragen            Contact

Inferno AV is dé audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland

 

Advies, levering en installatie van beeldschermen, audio ondersteuning, draadloos presenteren en narrowcasting

17192248_1431260360278549_3396734443749952872_o

Watch, listen, compose, deliver

Wij creëren audiovisuele totaaloplossingen met de focus op eenvoud, doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid. Dat doen we voor het bedrijfsleven, kerken, de zorg, het onderwijs, retail, de overheid,sportaccommodaties, fabriekshallen, restaurants, supermarkten en vergaderruimten.

Watch, listen, compose, deliver

De ambitie van Inferno is audiovisueel kunstenaarschap met de volmaakte compositie van beeld, licht en geluid voor iedere ruimte. De oplossingen van Inferno AV kenmerken zich daarnaast door hun effectiviteit. Geen onnodig dure oplossingen maar concepten met de focus op bedieningsgemak en doelgerichtheid. Het huidige team bestaat uit zes professionals die graag voor iedereen klaar staan. De sfeer is gemoedelijk, servicegericht en professioneel. Inmiddels is Inferno AV uitgegroeid tot dé audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland.

WATCH

LISTEN

COMPOSE

DELIVER

corporate zorg overheid retail kerken onderwijs food sport multimedia uitvaart

Audiovisuele specialist en vakautoriteit van Noord Nederland

Het begon allemaal in 1993 in de garage van Jelle Heeringa. Als DJ en muziekliefhebber verzorgde Jelle samen met zijn zwager Arie Pander en zijn echtgenoot Jannie drive-in shows tijdens feesten, partijen en bedrijfsfeesten. Jelle verzorgde de apparatuur en trad regelmatig op als DJ. Vanaf 2001 opereerde Jelle Heeringa onder de naam Inferno Stage Utilities. Het team groeide uit tot vijf mensen en was destijds gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw. Door de toenemende vraag naar professionele audiovisuele begeleiding van corporate events maakte het bedrijf een stevige groei door.

JelleHeeringa1

Audiovisuele totaaloplossingen

In 2006 betrok Inferno AV het huidige bedrijfspand aan de Zeilmakersstaat in Sneek. De vraag naar audiovisuele begeleiding van corporate events liep met de intrede van de recessie in 2010 terug. Arie Pander besloot een andere koers te gaan varen en stapte uit het bedrijf. Jelle had inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en beschikte over zeer veel (product)kennis en besloot daarop in te zetten. Hij verlegde de focus naar het ontwikkelen van audiovisuele totaaloplossingen voor bedrijfsleven, overheid, horeca, kerken en multifunctionele centra.