• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Dorp bij Wenen weigert migranten na groepsverkrachting 15 jarig meisje

Raadslid: ‘Migratie van moslimmannen onder mom van asiel wordt oncontroleerbaar gevaar’

2017-05-19-13-37-23.vrouw aangerand migrant 01a

Moslimmigranten in Europa worden nogal eens vrijgesproken van verkrachtingen, omdat ze vanwege hun islamitische cultuur hun seksuele misdaden niet als zodanig zouden beoordelen. De slachtoffers echter wel, maar dat lijkt de gerechtelijke macht in Europa – waar doorgaans sowieso niet de slachtoffers, maar de daders worden beschermd- een zorg te zijn.

Het Oostenrijkse dorp Tulln an der Donau, zo’n 20 kilometer ten westen van Wenen ligt, weigert om nog langer migranten op te nemen nadat een 15 jarig meisje uit het dorp op brute wijze werd verkracht door twee Somalische migranten en een Afghaanse migrant. Raadslid Christian Hafenecker van de Vrijheidspartij vroeg zich af waarom de autoriteiten de misdaad bijna een maand lang voor de inwoners van het dorp verborgen hebben proberen te houden, ‘waarmee ze de veiligheid van de mensen op het spel hebben gezet.’

Het meisje was op 25 april op weg naar huis toen ze door de drie moslimmigranten werd gegrepen en wreed werd verkracht. De burgemeester van het 14.000 inwoners tellende dorp, Peter Eisenschenk, heeft de regering in Wenen inmiddels laten weten dat Tulln voorlopig weigert om migranten op te vangen.

‘Wat mij betreft is er nul tolerantie voor asielzoekers die de wetten van hun gastlanden misbruiken. Gezien wat deze criminelen het meisje hebben aangedaan, is de volledige handhaving van de wet vereist.’

Raadslid Hafenecker voegde daaraan toe dat ‘er al talloze gevallen zijn waaruit blijkt dat de migratie van voornamelijk moslimmannen onder het mom van asiel een oncontroleerbaar gevaar wordt. Het is daarom totaal niet duidelijk waarom de bevolking van Tulln niet onmiddellijk door de politie werd gewaarschuwd.’

Vrijspraak voor verkrachter 10 jarig jongetje

Het is bepaald niet voor het eerst dat Oostenrijkers het slachtoffer worden van islamitische ‘cultuurverrijking’, wat steeds meer op een cultuurovername begint te lijken, waarbij de eigen cultuur wordt verdrongen. Een berucht voorbeeld is de vernietiging van het vonnis van een lagere rechter door het Hooggerechtshof over een Afghaanse migrant die in een zwembad een 10 jarig Oostenrijks jongetje had verkracht, omdat de moslim volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet wilde’, ondanks dat het ventje volgens getuigen huilde en schreeuwde van angst en pijn .

De dader wordt overigens opnieuw berecht, en zal er –zoals al honderden van zijn mede migrantendaders- vermoedelijk met een zeer lichte straf vanaf komen, omdat hij blijft volhouden dat het jongetje meewerkte aan zijn eigen verkrachting, en omdat de opperrechter begrip toonde voor het feit dat de moslim zei dat hij ‘al vier maanden’ geen seks had gehad.

Ook Duitse rechters zeer lankmoedig voor migrantenmisdadigers

Ook in Duitsland is de gerechtelijke macht bijzonder lankmoedig voor migrantenmisdadigers. Op 24 april berichtten we over een Turkse migrant die een Duitse vrouw dermate bruut had verkracht, dat ze wekenland niet kon lopen. De rechter sprak de dader echter vrij vanwege zijn ‘culturele achtergrond’ –de islam-, waardoor hij het zelf mogelijk niet als een verkrachting beschouwde.

In januari 2015 probeerde een 26 jarige Koerdische Libanees, die terecht stond voor beroving, uit de rechtbank te vluchten, waarbij hij van de zevende verdieping naar beneden viel en stierf. Vervolgens bestormde de Libanese maffiaclan waartoe hij behoorde de rechtbank, richtte daar grote vernielingen aan, en verwondde maar liefst 24 politieagenten.

De rechter gaf de relschoppers deze week echter slechts voorwaardelijke straffen. Bij de politie kwam deze uitspraak hard aan. Agenten verklaarden ‘verrast en boos’ te zijn dat ze niet eens door de rechtbank waren uitgenodigd.

De Libanese misdaadclan bestaat uit zogenaamde Mhallamiye-Koerden, die tussen 1975 en 1990 tijdens de Libanese burgeroorlog naar Duitsland en Europa ‘vluchtten’. Net als veel andere moslims zijn zij nooit geïntegreerd, maar bouwden een parallelle samenleving op waarin ze zich totaal onttrokken hebben aan het Duitse recht, en zich massaal met drugs-, wapen- en mensenhandel bezighouden. (2)

David D. Letterman

(1) Paul Joseph Watson / Infowars
(2) Focus
(3) Xandernieuws