• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

De Wolf Verf & Wand accepteert Talenten

Welkom

Bij Deco Home De Wolf in Purmerend vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel. Ga naar Deco Home De Wolf.  Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.

6adbc_Service

Services

Als klant mag u natuurlijk verschillende services van ons verwachten.

Heeft u geen tijd, geen zin, of niet de juiste mankracht om de klus te klaren? Dan vindt u hieronder verschillende services die wij u bieden. Voor meer informatie over de service waar u gebruik van wilt maken, klikt u op de service naar keuze.

– Behangservice
Schilderservice

9b68a_Ral-kleuren-Deco-Home

Talenten

Wij accepteren Talenten als betaalmiddel. Bij iedere euro 5 die u bij ons besteedt, ontvangt u Talent 5 (50 eurocent). Zo spaart u snel voor gratis artikelen. Bovendien kunt u deze ook gebruiken bij andere collega ondernemers die Talenten ook als betaalmiddel accepteren.

5-erurobiljetten