• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Erdogan verkettert Duitsland en Nederland: ‘Ze zouden de gaskamers willen doen herleven’

Krijgt de Turkse dictator door het mogelijke samengaan van GroenLinks, de PvdA, de SP en DENK in één klap met 40 zetels zijn eerste eigen islamofascistische partij in de EU?

2017-03-20-02-33-08.dictator erdogan 01a

Vermoedelijk zullen er nog maar weinigen zijn die deze vergelijking te ver vinden gaan.

De Turkse moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, aan wiens psychische gezondheid steeds vaker ernstig wordt getwijfeld, heeft opnieuw verwoestend uitgehaald naar Europa, en met name naar Duitsland en Nederland. ‘Als ze zich niet zouden schamen, zouden ze de gaskamers willen doen herleven’. Verschrikkelijke woorden uit de mond van een schaamteloze megalomane maniak, die op het punt staat de totale alleenheerschappij over Turkije te grijpen, en in steeds meer opzichten op de échte nieuwe Hitler begint te lijken – precies waar wij al jaren voor waarschuwen. En wat wij u ook al jaren in het vooruitzicht stellen is wellicht al over enkele jaren een nieuwe, ongekend bloedige wereldoorlog als deze zelfverklaarde Kalief ongestoord zijn plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans imperium kan uitvoeren.

Bij de zoveelste demonstratie in Istanbul, waar Erdogan zijn toehoorders aanspoorde om in april ‘JA’ te stemmen in het referendum dat hem als president onbeperkte macht zal geven, bralde Erdogan dat ‘het gemaskerde bal’ van Europa voorbij is, en dat ‘de strijd’ tegen Turkije een nieuw hoogtepunt heeft bereikt. De Turkse despoot verketterde opnieuw Europa, en met name Duitsland en Nederland, vanwege ‘Nazi regels’ en ‘de haat die ze al jarenlang iedere dag op TV en in de krantenkoppen hebben tegen ons land, ons volk en zelfs tegen alle moslims.’

‘Als (Europeanen) zich niet zouden schamen, zouden ze de gaskamers doen herleven… Als wij hen Nazi’s noemen, voelen ze zich ongemakkelijk. Dan gaan ze in solidariteit achter elkaar staan, vooral Merkel. Zij steunt (Nederland) ook. U bedient zich ook van Nazi praktijken. En tegen wie? Tegen mijn Turkse broeders en zusters in Duitsland.’ Volgens Erdogan is het beleid van de Europese landen gebaseerd op angst voor de macht van Turkije. ‘Ze kunnen hun ongemakkelijke gevoel wat ze krijgen bij Turkije, dat steeds sterker wordt, niet verbergen.’ (1)

Turkije zal hoe dan ook bij Europa worden gehaald – of andersom?

Iedere zichzelf enigszins respecterende Europese politicus zou na het horen van de zoveelste waanzinnige tirade geen enkele twijfel meer moeten hebben, en definitief een rode streep moeten zetten door het geplande Turkse EU-lidmaatschap, het bestaande associatieverdrag, en wat ons betreft iedere andere overeenkomst die met het bedrieglijke regime in Ankara werd of nog moet worden gesloten – inclusief het NAVO lidmaatschap.

De vele ervaringen van de afgelopen jaren leren echter dat de EU-leiders in Brussel, en ook ‘onze’ leiders in Den Haag, zich hooguit even geschokt en verontwaardigd zullen tonen, om over enkele weken, zodra het referendum in Turkije achter de rug is, weer over te gaan tot de orde van de dag, en door te gaan met het integreren van het gevaarlijkste islamitische land ter wereld in de EU– alsof er nooit wat gebeurd is. Herstel: door te gaan met het overgeven van het eens vrije en democratische Europa aan het islamistische wereldrijk waar Erdogan en zijn AK Partij al zo lang openlijk naar streven, en wat in 2023 realiteit moet zijn geworden, of met het starten van een serie oorlogen op zijn minst een begin heeft gekregen.

Krijgt Erdogan in Nederland zijn eerste islamofascistische partij van 40 zetels?

In Nederland heeft de aanstaande Kalief van de echte Islamitische Staat inmiddels een politieke voet tussen de deur weten te wringen middels het Turkse belangenclubje DENK, dat met 3 zetels in de Tweede Kamer terecht komt. Nu demissionair PvdA minister Plasterk zijn 9 overgebleven parlementariërs heeft opgeroepen zich samen met de 14 van de SP aan te sluiten bij GroenLinks (2), kan DENK daar gezien de vele ideologische overeenkomsten ook wel meteen bij.

Op die wijze krijgt het extreemlinkse euro-islamofascisme in Nederland in één klap 40 zetels, 7 meer dan de VVD, en kan onder leiding van premier Yasser Feras de volledige islamisering en daaraan gekoppelde forse verarming en uiteindelijk totale opheffing van Nederland, en daarmee de permanente verwoesting van alles wat de eerdere generaties na de Tweede Wereldoorlog hebben opgebouwd, nog vóór 2023 worden afgerond.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) NOS
(3) Xandernieuws