• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Car jihad: Auto rijdt op voetgangers Londen in; Foto dader Heidelberg

2017-02-26-13-43-41.foto dader Heidelberg 01a

‘Na een ongeluk stapt men gewoonlijk met een mes uit en bedreigt de politie. Dat is altijd al zo geweest,’ spot het Duitse KOPP, dat de foto van de dader in Heidelberg – zo te zien inderdaad een ‘Südlander’- plaatste.

Vandaag vond vermoedelijk de tweede ‘car jihad’ aanslag in dit weekend plaats. In Londen reed een auto op een groepje voetgangers in, waarbij er minimaal vijf gewond raakten. De dader zou inmiddels zijn gearresteerd. Ongetwijfeld weer een ‘ongeluk’, veroorzaakt door een ‘psychisch verwarde’ Britse Eskimo, wier motief ‘een raadsel’ is.

Bij de aanslag in Heidelberg is een 73 jarige man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen gestorven. Twee andere mensen raakten gewond. De dader ligt zwaargewond in het ziekenhuis en wordt geopereerd.

Op dezelfde dag raakten in het Amerikaanse New Orleans 28 mensen, waaronder enkele kleuters, gewond nadat een auto met hoge snelheid op een carnavalsoptocht inreed. De dader zou ‘dronken’ zijn geweest. De politie ontkende dat het een terreuraanslag was. Omdat getuigen inderdaad spreken van een man die ‘er niet meer helemaal bij was’, rekenen we dit ongeluk (?) vooralsnog niet tot de potentiële car jihad aanslagen. (2)

David D. Letterman

(1) Telegraph via Sputnik News
(2) Breitbart
(3) Xandernieuws