• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Oud vice-president OVSE: Verenigde Staten op rand burgeroorlog

‘Burgers Europa en Rusland willen vrede, maar gevestigde orde wil oorlog’ – Plegen delen Amerikaanse inlichtingendiensten en regering Obama alsnog een staatsgreep?

2017-01-13-14-12-46.donald trump 05a

Als het de gevestigde orde lukt om Trump te stoppen zal vermoedelijk niet alleen de VS, maar de hele wereld in een grote crisis worden gestort.

Willy Wimmer, voormalig vicepresident van de OVSE (Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa) en oud defensie woordvoerder van de Duitse CDU, waarschuwt dat de Amerikaanse gevestigde orde op het punt staat een burgeroorlog te ontketenen als het doorgaat met het proberen te dwarsbomen van de aankomende president Donald Trump. ‘Er is geen vijandschap tussen Rusland en Europa. Die vijandigheid wordt op een zeer kunstmatige manier (door politiek en media) georganiseerd, net als nu de vijandelijkheden tegen Trump.’

‘Begin van een burgeroorlog’

‘Het Democratische en Republikeinse oorlogs-establishment wil de verkiezingsuitslag overduidelijk niet accepteren.’ aldus Wimmer. ‘Ze willen Trump niet als president… Wat er nu in Washington gebeurt klinkt als het begin van een burgeroorlog.’ Niet alleen de Democratische partij, maar ook verklaarde Republikeinse Trump haters zoals senator John McCain, die de afgelopen jaren niet voor niets de bijnaam ‘Obama’s ass kisser’ kreeg, doen er alles aan om te voorkomen dat Trump de betrekkingen met Rusland herstelt.

Wimmer: ‘Er bestaat een netwerk van verzet tegen de president die op 20 januari in het ambt treedt. Als je kijkt naar de realiteit in Europa zie je dat de mensen in alle landen goede betrekkingen met de Russische Federatie willen hebben.’ De reguliere nepnieuws media die voortdurend de Russische president Vladimir Putin verketteren, hebben met dezelfde vijandige houding ook hun pijlen gericht op Trump.

‘Maar er is geen vijandigheid tussen Rusland en Europa,’ vervolgt de CDU coryfee. ‘Die vijandigheid wordt op een zeer kunstmatige manier georganiseerd, net zoals de vijandelijkheden tegen Trump.’ Deze lastercampagne wordt door media over de hele wereld gevoerd, maar vooral in het Westen.

‘Ze doen alles om redenen te vinden voor een conflict’

Belangrijkste doel is om ervoor te zorgen het Trump zo moeilijk mogelijk te maken om te breken met de agressieve oorlogskoers van zijn voorganger(s), en vooral met die van Obama en Hillary Clinton, die 7 landen bombardeerden en 1 miljoen doden veroorzaakten, waardoor er een gigantische moslim migrantenstroom naar Europa ontstond die onze ooit stabiele en veilige landen ondermijnt en –bij ongewijzigd beleid- zal doen instorten.

De Duitser wijst erop dat vóórdat de CIA in Oekraïne een staatsgreep organiseerde de banden tussen Europa en Rusland uitstekend waren. ‘Maar nu bevinden we ons in een situatie waarin alles wat ze met het oog op de Duitse verkiezingen (in het najaar) doen het vinden van redenen voor een conflict is, of zelfs om een oorlog te beginnen… We leven nu in de meest dramatische tijd van ons leven,’ vervolgde Wimmer, wijzend op de enorme spanningen die de VS, de EU en de NAVO de afgelopen jaren hebben gecreëerd.

‘Europa heeft geen enkele reden voor vijandschap tegen Rusland’

Trump wil met deze gevaarlijke koers breken, ‘en ik denk dat iedereen in Europa wil dat hij het beleid dat hij tijdens zijn campagne aankondigde, zal uitvoeren, en dat hij gaat voor goede betrekkingen met anderen, inclusief Rusland. Europa heeft geen enkele reden voor vijandschap tegen het Russische volk of de Russische regering.’

De meeste media en ook veel politici in het Westen smijten vrijwel dagelijks een niet aflatende stroom van wilde en ongegronde beschuldigingen richting Trump, zoals zijn veronderstelde ‘banden met Rusland’, en deze week weer een of ander duister ‘geheim rapport’ over zijn zogenaamde seksuele perversiteiten, wat door diverse onafhankelijke veiligheidsexperts onmiddellijk als ‘totaal ongeloofwaardig’ werd afgedaan.

Zachte staatsgreep?

De geruchten over een ‘zachte staatsgreep’ tegen Trump houden echter aan. De komende week zou het pact tussen de regering Obama, het kamp Clinton, een deel van de Republikeinse partij, de grote massamedia en elementen uit de inlichtingendiensten wel eens een allerlaatste poging kunnen gaan doen om te voorkomen dat Donald Trump op 20 januari geïnaugureerd wordt. Een succesvolle blokkade van Trump zal vermoedelijk niet alleen de Verenigde Staten, maar de hele wereld in een grote crisis storten. (3)

Bijval uit onverwachte hoek

Gisteren kreeg Trump uit onverwachte hoek bijval. De ultralinkse Britse Labour leider Jeremy Corbyn, die zich aan exact het tegenovergestelde politieke spectrum als Trump bevindt, zei dat hij tegen het sturen van steeds meer troepen en militair materieel naar de grenzen met Rusland is.

‘Ik wil een de-escalatie zien, uiteindelijk een demilitarisering, en betere betrekkingen tussen de partijen… ze kunnen niet terugkeren naar de mentaliteit van de Koude Oorlog.’ Net als Trump werd Corbyn onmiddellijk beschuldigd van ‘samenspannen met Rusland’, omdat hij het waagde kritiek te hebben op de zogenaamde ‘defensieve inzet van Britse troepen’ op NAVO grondgebied.

Tegen oorlog met Rusland = tegen gevestigde orde

De conclusie is dat het ongeacht iemands politieke kleur, ‘rechts’ of juist ‘links’, niet wordt geaccepteerd als je tegen het beleid van het neoliberale establishment, dat overduidelijk afstevent op een grote (wereld)oorlog met Rusland, ingaat. Ook ‘onze’ eigen premier Rutte waarschuwt op dezelfde tendentieuze wijze regelmatig voor Rusland en president Putin. Hetzelfde geldt voor bijna alle andere politieke partijen in Den Haag.

De enige manier om als volk een vuist te maken tegen degenen die onze landen en samenlevingen op de afgrond afsturen, is door ons te verenigen achter één oppositiepartij die wil breken met de EU, de massale moslimimmigratie, de daaraan gekoppelde islamisering, en het wapengekletter tegen Rusland. Wij zien de opkomst van allerlei splinterpartijtjes dan ook niet als iets positiefs, maar als een uitgekiende ‘verdeel en heers’ tactiek van dezelfde politieke partijen die de stem en wil van het volk al vele jaren lang aan hun laars lappen.

David D. Letterman

(1) Russia Today (via Infowars)
(2) Zero Hedge
(3) State of the Nation
(4) Xandernieuws