• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Linkse partijen Den Haag verdedigen islamitische haatideologie met verketteren Trump

Terreur-, misbruik- en misdaadexplosie in Europa compleet genegeerd – Wat moet er worden van onze samenleving, nu alle waarden en normen die vroeger normaal waren, compleet worden omgekeerd?

2017-01-29-14-45-40.trump migranten 02a

In tegenstelling tot wat wordt beweerd richt Trump zich niet tegen moslims in het algemeen, maar tegen de jihadisten en criminelen onder hen. (2)

NU.nl begint vandaag voor de zoveelste keer met een misleidende nepnieuws kop ‘PvdA en oppositie willen ‘harde reactie’ van Rutte op Trumps inreisverbod’, waarmee valselijk de indruk wordt gewerkt dat er in Den Haag één front tegen Trump bestaat (1). Vervolgens lezen we dat het slechts om het progressieve regressieve linkse blok PvdA-D66-GL-SP gaat, dat ons land naar de middeleeuwen wil terugvoeren door leiders die mensen met een religieuze haatideologie willen tegenhouden ‘walgelijke racisten’ te noemen. Het is alsof een deel van de Tweede Kamer na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1939 protesteert tegen een land dat zijn grenzen heeft gesloten voor Nazi Duitsland.

‘Mensen weigeren op basis van geloof of geboorteplek is discriminatie. Een klap in het gezicht van onze vrije wereld,’ twitterde vicepremier en PvdA lijsttrekker Lodewijk Asscher. SP leider Roemer twitterde iets vergelijkbaars. GL eist een ‘keiharde reactie’ van Rutte, en prompt neemt NU.nl de mening van deze marginale partij over als die van ‘de oppositie’.

Dit zijn tegelijkertijd partijen die de leider van een andere Nederlandse politieke partij, die al tijden de grootste in de peilingen is, op voorhand uitsluiten van samenwerking vanwege diens overtuigingen. Klaarblijkelijk mogen mensen en partijen die er niet de politiek correcte linkse mening op nahouden, wèl geweigerd worden, en is dat géén discriminatie?

‘Vrije wereld’?

‘Vrije wereld’. Of beter gezegd: wat daar van over is. In hoeverre is onze wereld nog ‘vrij’, als meningen die tegen de gevestigde orde van de politiek en media ingaan, meteen worden zwartgemaakt, onderdrukt, steeds vaker verboden en aangepakt, omdat het ‘racistisch’ zou zijn?

In hoeverre is onze wereld nog ‘vrij’ als belangrijke en verstrekkende besluiten zoals het overdragen van meer macht aan de EU, het starten of steunen van illegale oorlogen in onder andere Libië en Syrië, het openen van de grenzen voor miljoenen migranten, het demoniseren van Rusland met de overduidelijke bedoeling een groot militair conflict uit te lokken, over de hoofden van het volk worden genomen, terwijl peilingen uitwijzen dat een grote meerderheid daar tegen is?

‘Vrijheid’, om enorme aantallen mensen toe te laten die een religieuze haatideologie navolgen die in alle landen waar deze zelfs maar een voet tussen de deur krijgt onmiddellijk begint met het stapsgewijs afschaffen van diezelfde vrijheid door intimidatie, criminaliteit, onderdrukking, terreur en vervolgingen van minderheidsgroepen zoals christenen, maar ook precies de groepen waarvan ‘progressief’ links altijd zegt jarenlang voor gestreden te hebben, zoals homo’s en vrouwen?

Moslim aanslagen en criminaliteitsexplosies in Zweden, Duitsland, Frankrijk, officiële overheidsstatistieken waaruit blijkt dat ruim 86% van de migranten die worden toegelaten géén oorlogsvluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn, zijn feiten die niet zelfs niet meer mogen worden genoemd, omdat dit ‘de vrijheid’ zou aantasten?

Oude basisnormen en waarden compleet omgekeerd

Nog niet zo heel lang geleden was het vanzelfsprekend om je eigen grenzen, land, cultuur en volk te bewaken en te beschermen. Het stond in bijna alle verkiezingsprogramma’s. Het links-liberale establishment is erin geslaagd om die normen en waarden compleet om te draaien. Nu worden we gedwongen te accepteren dat het openzetten van die grenzen voor een ideologie die vijandig staat tegenover vrijwel de gehele basis van onze vrijheid en democratie, ‘medemenselijk’ is, en dat het willen beschermen van die vrijheid en democratie ‘racisme’ en ‘discriminatie’ is.

Feministen verbinden zich met meest vrouwenhatende systeem ooit

Gisteren plaatsten we een link naar een video met onder meer beelden van een demonstratie van linkse feministen, waarvan de woordvoerder luidkeels ‘allahu akbar’ door een megafoon schreeuwde. ‘Feministen’, die de ergste vrouwenhatende ideologie ooit omhelzen – kan de mentale waanzin die vooral in het Westen om zich heen grijpt nog duidelijker worden onderstreept?

De in Europa en ook Amerika actieve fascistische actiegroep ‘Antifa’ –merk ook hier de Orwelliaanse omkering van termen op: extreemlinkse anarchistische fascisten die zich ‘anti’fascisten’ noemen- droeg bij vaak gewelddadige demonstraties spandoeken zoals ‘We Love Volkstod’, we houden van de dood van het volk. Het blanke, conservatieve en christelijke volk, wel te weten. Op andere protestborden was letterlijk te lezen dat men liever islamitische verkrachters in het land toelaat, en de ‘blanke racisten’ eruit gooit.

Gevestigde orde wil alle grenzen opheffen

We dienen ons grote zorgen te maken over de richting waar we door de heersende elite heen geduwd worden. Er zal weinig tegenspraak meer zijn als we stellen dat er tegen de wil van de overgrote meerderheid wordt toegewerkt naar een volkomen grenzen-loze samenleving. Landsgrenzen, cultuurgrenzen, wetsgrenzen, financieel-economische grenzen, religieuze grenzen en zelfs persoonlijke grenzen, alles moet wijken voor de linksgroen-liberale ideologie dat alles en iedereen ‘gelijk’ is, alles en iedereen ‘recht’ heeft op het land, geld en goed van de ander, en dat het vasthouden hieraan ‘racistisch’ is.

Huidige situatie toegepast op vooravond WO-2

Om te illustreren hoe absurd en tevens levensgevaarlijk deze van iedere realiteitsbesef gespeende ideologie is, plaatsen we de huidige gang van zaken in 1939, kort na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Stel dat er een ‘vluchtelingen’stroom uit Duitsland op gang is gekomen, maar dat het overgrote deel van die ‘vluchtelingen’ wèl Hitlers ‘Mein Kampf’ met zich meenemen. Stel dat zij vervolgens hier hun eigen lokalen mogen inrichten, waar dezelfde Nazi ideologie wordt gepredikt en verspreidt, zoals het uitroeien van alle Joden.

Stel dat ze hier in de samenleving en politiek dezelfde eisen zouden gaan stellen als in hun thuisland, en dat er één oppositiepartij is, die zich grote zorgen maakt en vindt dat we de grenzen moeten sluiten, omdat we niet zouden moeten willen dat dezelfde toestanden zoals in Nazi Duitsland ook hier gaan optreden. En dat die oppositiepartij vervolgens wordt belasterd en verketterd door bijna alle andere politieke partijen, omdat die vinden dat het tegenhouden van openlijke volgelingen van de Nazi ideologie ‘racistisch’ en ‘discriminerend’ is.

Islam sloot verbond met Nazisme

De islam lijkt in veel opzichten als twee druppels water op het Nazisme. Het zijn beide totalitaire systemen die een einde willen maken aan de vrijheid van meningsuiting, en alle oppositie met harde hand de mond willen snoeren. In de Tweede Wereldoorlog waren het niet voor niets bondgenoten, en sloot de Grote Mufti van Jeruzalem een verbond met Hitler om mee te helpen de Joden uit te roeien, járen voordat er sprake was van een staat die Israël zou gaan heten. Er was zelfs een complete SS-divisie die volledig uit moslimstrijders bestond.

Toen was het ‘Arische ras’ het superras dat over de mensheid moest heersen, nu zijn het de moslims, die volgens hun eigen ‘heilige’ boek, god en profeet de hele ongelovige mensheid desnoods met geweld moeten onderwerpen aan hun religie, en degenen die weigeren tot slaven moeten maken of moeten vermoorden.

Laatste kans om elite te stoppen en ondergang samenleving te voorkomen

Misschien is anno 2017 nog wel het ergste dat eenzelfde haatideologie als het Nazisme deze keer volop medewerking krijgt van het grootste deel van de politiek. Daardoor kan worden geconcludeerd dat de situatie zo mogelijk nog erger en gevaarlijker is dan aan de vooravond van de Duitse aanval op Nederland. Als we dan bedenken dat islamitische staten zoals Iran, Turkije en vermoedelijk ook Saudi Arabië werken aan kernwapens, hoeven we niet uit te leggen wat er over enkele jaren voor de derde keer dreigt te gebeuren, waarbij het aantal slachtoffers dat van de eerste twee wereldoorlogen volkomen in de schaduw zal stellen.

Op 15 maart zou u wel eens de allerlaatste kans kunnen hebben om dit nog te voorkomen. Later dat jaar krijgen ook de Fransen en Duitsers de gelegenheid af te rekenen met dezelfde elite die ons continent met hun politieke correctheid, met massa immigratie en met islamisering op de absolute ondergang afstuurt.

David D. Letterman

(1) NU
(2) The Hill
(3) Xandernieuws