• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal

Palestijnen hebben volgens internationale wetten en verdragen geen recht op het gebied

2017-01-16-14-38-14.hollande conferentie parijs jan 2017 a

De Franse president Francois Hollande is één van de politieke gezichten van de Euro-Arabische Alliantie die streeft naar de uiteindelijke uitwissing van Israël en totale islamisering van Europa.

Volledig voorbij gegaan aan zowel steunbetuigers als haters van de kleine Joodse staat is een uitspraak van het Hof van Beroep in Versailles (Parijs) dat de Israëlische aanwezigheid op de omstreden Westbank, dat bestaat uit Judea en Samaria, volgens het internationale recht ondubbelzinnig legaal is. Gisteren organiseerde de Israël-vijandige regering van de Franse socialistische president Hollande nog een nep ‘vredes’conferentie, waarin 72 landen nog maar eens bevestigden dat er in dat hart van Israël een JudenreinePalestijnse moslimstaat moet worden opgericht, en Israël zich achter onverdedigbare ‘grenzen’ moet terugtrekken (3).

De uitspraak werd gedaan in het kader van een rechtszaak die de Palestijnen hadden aangespannen tegen Israël vanwege de aanleg van een lightrail verbinding in Jeruzalem, die door de Franse bedrijven Alstom en Veolia is gebouwd.

De prominente advocaat Gilles-William Goldnadel –zeg maar de Franse Geert Jan Knoops-, president van de organisatie ‘Advocaten Zonder Grenzen’, bevestigde dat de uitspraak van het Hof in Versailles niet enkel van toepassing is op de lightrailverbinding, maar op de hele Westelijke Jordaanoever. Voor alle regeringen en groepen die Israël liever vandaag dan morgen zien verdwijnen, is wellicht de meest schokkende conclusie van het Hof dat de Palestijnen -in tegenstelling tot Israël- volgens het internationale wetten geen enkel recht hebben op het gebied.

Palestijnse aanklacht tegen lightrail Jeruzalem

De lightrailverbinding werd in 2011 opgeleverd, en gaat dwars door Jeruzalem naar het zogenaamd ‘bezette’ oostelijke deel van de stad. Daarom diende de PLO –de terreurorganisatie die speciaal voor het Westen vermomd werd als de ‘Palestijnse Autoriteit’ (beide organisaties hebben één en dezelfde leider: Mahmoud Abbas)– een klacht in bij het Hof (Tribunal de Grande Instance) in Versailles.

De Palestijnen redeneerden dat de aanleg van de lightrail tram illegaal was, omdat de VN, de EU en veel organisaties en regeringen hebben besloten dat Israël de ‘illegale bezetter’ is van de ‘Palestijnse gebieden’, inclusief Oost Jeruzalem, en dat de Joodse ‘nederzettingen’ daarom eveneens illegaal zijn. Daarnaast zou Israël illegaal huizen van Palestijnen hebben afgebroken voor de aanleg van de verbinding, en ook het ‘culturele bezit’ van de Palestijnen hebben beschadigd.

Palestijnen kunnen geen beroep doen op niet-ondertekende verdragen

Om te bepalen of de klacht terecht was, dook het Hof in de internationale wetgeving. Voor het eerst sinds 1948 –toen Israël werd opgericht- zou een onafhankelijke, niet-Israëlische rechtbank uitspraak gaan doen over de status van de Westelijke Jordaanoever.

Het Hof van Beroep wees op artikel 43 van de Vierde Haagse Conventie (1907), waarin staat dat zodra de autoriteit over een gebied in de handen komt van een andere bezitter, deze partij de verplichting heeft alles te doen om de openbare orde en veiligheid te herstellen. Het Hof oordeelde tevens dat de Palestijnen de teksten niet goed interpreteren, en dat deze niet van toepassing zijn op de omstreden ‘bezetting’.

Ten eerste zijn alle internationale instrumenten waar de PLO zich op beriep verdragen tussen staten. Noch de PLO, noch de PA zijn een staat, en daarom is niet één van deze legale documenten van toepassing, zo oordeelde het Hof. Individuen en individuele organisaties hebben géén recht om de voordelen van deze instrumenten en wetten te claimen.

Ten tweede zijn de teksten enkel van toepassing op de partijen die deze ondertekend hebben. De PLO en de PA hebben dat nooit gedaan, dus kunnen ze er ook geen beroep op doen.

Irritatie over Palestijnse claims, die allemaal werden vernietigd

Het Hof verborg zijn irritatie over deze poging tot misbruik van het internationale recht door de Palestijnen niet, en stelde dat de wet ‘niet enkel kan worden gebaseerd op de visie van de PLO op een politieke of sociale situatie’. Bovendien ging het betreffende wetsartikel van de Haagse Conventie over bombardementen, en is ook daarom niet van toepassing, omdat ‘Jeruzalem niet gebombardeerd werd’.

De conclusie van het Hof: ‘De PLO kan zich op niet één van deze internationale conventies beroepen. Deze internationale normen en verdragen geven het Palestijnse volk, dat het PLO zegt te vertegenwoordigen, niet het recht om die voor een rechtbank aan te dragen. Het Hof van Beroep veroordeelt de PLO (en de Association France Palestine Solidarité, de mede aanklager) tot het betalen van € 30.000,- aan Alstom, € 30.000,- aan Alstom Transport, en € 30.000,- aan Veolia Transport.’

Omdat de PLO, PA en AFPS niet in beroep gingen bij het Opperste Gerechtshof, is de uitspraak definitief. Daarmee vernietigde een rechtbank voor het eerst alle Palestijnse claims dat de Israëlische ‘bezetting’ van de Westelijke Jordaanoever illegaal is. (1)

Jeruzalem, Westelijke Jordaanoever, Gaza en Golan bezet door Arabieren

De historische feiten tonen aan dat de Westbank en de Oude Stad van Jeruzalem in 1948 door Transjordanië (het latere Jordanië) werden bezet. Dat gebeurde in het kader van de vernietigingsoorlog die de Arabische Liga begon toen Israël met instemming van de VN –dat zich baseerde op een besluit van diens voorloper, de Volkerenbond, en de San Remo resolutie uit 1920- in dat jaar werd opgericht.

Tijdens deze oorlog bezette Egypte de Gazastrook, en Syrië de Golanhoogte. Alle Joden die op de Westbank en in het centrum van Jeruzalem woonden werden vermoord of verdreven door Arabische kolonisten. In 1949 werd een wapenstilstand met bijbehorende tijdelijke grenzen van kracht. Die zijn echter nooit officieel erkend. Desondanks vindt de internationale gemeenschap, buigend voor het antisemitische blok tussen islam en links, dat Israël zich moet terugtrekken achter deze niet-bestaande, onverdedigbare ‘grens’.

In 1967 probeerden enkele Arabische legers de Joodse staat opnieuw te vernietigen. Ook deze oorlog werd door de moslims verloren, maar nu nam Israël de door Jordanië, Egypte en Syrië bezette gebieden in bezit, inclusief Jeruzalem. Er ontstond een nieuwe situatie, en plotseling bleek er een volk te worden verzonnen waar in de hele geschiedenis niet één maal naar verwezen werd: de ‘Palestijnen’, in werkelijkheid bestaande uit kolonisten uit tientallen Arabische landen. Zo was Yasser Arafat, aartsvader van het Palestijnse terrorisme, een Egyptenaar.

De internationale gemeenschap, en met name Europa, heeft er echter zijn zinnen op gezet om het Bijbelse hartland weer van Israël af te pakken en de gedwongen uitzetting van ongeveer 100.000 Joden te eisen, zodat er een Judenreine moslimstaat ontstaat voor een historisch volledig uit de duim gezogen ‘volk’.

Euro-Arabische alliantie tegen Israël en nu ook tegen Europese volken zelf

En waarom? Omdat op de Arabische topconferentie van het OIC in Algiers in 1973 werd besloten om na de derde smadelijke nederlaag tegen Israël (de Yom Kippur oorlog in datzelfde jaar) een olieboycot in te stellen tegen alle landen die zich niet achter de PLO en diens streven naar de totale vernietiging van de Joodse staat ten gunste van ‘Palestina’ zouden opstellen.

Nederland aarzelde, en werd onmiddellijk door een boycot getroffen. De rest van Europa ging vrijwel meteen overstag, en ons land volgde snel.

Vervolgens deed ‘de Euro-Arabische Alliantie haar best om de Israëli’s te criminaliseren… Het naoorlogse Nazi-Islamitische bondgenootschap werd ingeblazen door de Palestijnse haat… Eindeloos lastiggevallen door Europese regeringen en hun legers met dhimmi’s, waren de Israëli’s schuldig vanwege hun bestaan, waar ze zich voor moesten schamen… Hun misdaad? Zij weigerden zicht te vermengen in dhimmitude en te verdwijnen door het opgeven van hun rechten en hun geschiedenis aan een volk dat gecreëerd was door de Euro-Arabische Alliantie (Eurabia) om hen te vervangen,’ schrijft Bat Ye’or voor het Gatestone Institute.

Nu worden ook de Europese volken door dezelfde Alliantie getroffen, doordat ons continent met opzet wordt overspoeld met miljoenen moslimmigranten. Net zoals de Israëliërs moeten worden uitgewist en vervangen door Palestijnen, moeten Nederlanders, Duitsers, Belgen, Fransen en Italianen worden uitgewist en vervangen door moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika.

‘Alleen vrede door volledige erkenning van Israël’

‘Staatshoofden, ministers van Europese zaken, de geestelijkheid, de dhimmi christenen die hun hovelingen waren geworden, boden hun hulp (aan de PLO en de Ummah, de wereldwijde islamitische gemeenschap) aan.’ Zo proberen ze alles van Israël af te pakken, ‘om daardoor een Holocaust te veroorzaken die begon in Europa, zodat er eindelijk een wereld, een mensheid zou ontstaan zonder Israël. De droom van Hitler en de moefti (van Jeruzalem, die met de Nazi’s samenwerkte) zou zijn gerealiseerd.’

Volgens Bat Ye’or is er echter nog steeds hoop, maar die is enkel gebaseerd op de erkenning en legitimiteit van Israëls terugkeer naar haar (complete) thuisland. Deze erkenning brengt automatisch de vernietiging van de jihad tegen christenen en alle niet-moslims met zich mee. ‘Deze erkenning van de legitimiteit van Israëls terugkeer naar haar vaderland is de essentiële voorwaarde van een islamitische vrede met de wereld, omdat het de ideologie van de jihad zal afschaffen. Vrede met Israël garandeert een islamitische vrede met de diversiteit van de wereld.’ (2)

David D. Letterman

(1) Dreuz
(2) Gatestone Institute
(3) Breitbart
(4) Xandernieuws