• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italië dwingt ziekenhuizen patiënten weg te sturen om plaats te maken voor migranten

Essen: Moslimmigranten wilden ijsjes voor Duitse kleuters vergiftigen en school opblazen – Duitse overheid lanceert TV-campagne voor vrouwen: Draag een hijab!

2016-12-17-16-02-40-tv-campagne-duitsland-draag-een-hijab-02

TV-campagne van de overheid, met een blonde vrouw die een hijab draagt. De boodschap kan niet duidelijker zijn: blanke Europeaan, aanschouw uw toekomst.

Ziekenhuizen op het Italiaanse eiland Sardinië hebben het bevel gekregen om patiënten weg te sturen, omdat ze plaats moeten maken voor Afrikaanse migranten. Het is de zoveelste maatregel waarbij de rechten van burgers ondergeschikt worden gemaakt aan die van islamitische asielzoekers. Desondanks kan men in Rome, Brussel, Berlijn, Den Haag en al die andere Europese regeringssteden maar niet begrijpen waarom het gewone volk de door de elite erdoor gedrukte massa immigratie alleen maar meer gaat haten, en zich massaal keert tot vrijheidspartijen, die als enigen beloven onze cultuur en samenleving in stand te willen houden.

Met de speciale EU-‘veerdiensten’ tussen de Afrikaanse kust en Italië komen er dagelijks vele honderden nieuwe ‘vluchtelingen’ aan, in Porto Torres op Sardinië afgelopen week in één nacht alleen al 198 mannen, 126 vrouwen en 68 kinderen. Die moesten volgens de lokale overheid gelijk medisch worden onderzocht, en daarom kregen de ziekenhuizen het bevel om Italiaanse patiënten gewoon weg te sturen.

‘Krankzinnig en totaal meedogenloos’

Kranten noemen het schriftelijke bevel een schandaal en een ‘mededeling die het midden houdt tussen krankzinnigheid en totale meedogenloosheid’ (met de bevolking) – wat ons betreft een treffende omschrijving van het immigratieumvolkungsbeleid in de hele Europese Unie, met uitzondering van enkele Oost Europese landen zoals Hongarije en Polen. In 2014 en 2015 kwamen er 320.000 migranten in Italië aan. Inmiddels worden er met schepen van ‘liefdadigheids’organisaties en de kustwacht duizenden gewoon opgehaald voor de Libische kust.

Vorige maand plaatsten we een filmpje van een 80 jarige man die gedwongen zijn eigen hotel werd uitgezet omdat de overheid dat had gevorderd als ‘tijdelijk’ AZC. Door de enorme hoeveelheid publiciteit die eraan werd gegeven werd de dwangmaatregel weer teruggedraaid, maar talloze andere Italianen zijn minder gelukkig, zeker toen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken aankondigde dat iedere Italiaan die zich verzet tegen het ‘programma’ waarmee geforceerd ruimte wordt gecreëerd voor migranten, voortaan voor het gerecht wordt gesleept in de gevangenis kan worden gegooid.

‘Werkt die culturele verrijking een beetje voor jullie?’

Infowars verslaggever Paul Joseph Watson gaf op zijn kenmerkende cynische wijze commentaar  op de door de Duitse regering Merkel afgedwongen massale moslimimmigratie. ‘Hé Duitsland, werkt die culturele verrijking een beetje voor jullie? Sinds Duitsland vorig jaar zijn grenzen opende voor culturele verrijking, zijn er 402.000 meer misdaden gepleegd door migranten.’ De beelden in zijn video spreken boekdelen: asielzoekers die een kantine kort en klein slaan, en het inmiddels beruchte filmpje van een Duitse vrouw die door een paar allochtonen de trap af en het ziekenhuis in wordt geschopt.

Eergisteren wezen we op officiële cijfers waaruit blijkt dat migranten, illegalen en asielzoekers in alle misdaadstatistieken bovenmatig vertegenwoordigd zijn, en gemiddeld  4 tot 5 keer vaker crimineel zijn. Let wel: dan gaat het enkel nog maar om de officieel geregistreerde gevallen, hoogstwaarschijnlijk het topje van een enorme ijsberg, zeker als bedacht wordt dat 9 van de 10 verkrachtingen nooit bij de politie worden aangegeven.

Köln: 1310 aangiftes, 333 verdachten, slechts 18 veroordelingen

En als ze wèl worden aangegeven is de kans dat de politie er iets tegen doet nihil. Tijdens de beruchte 2015-2016 oud-en-nieuw viering in Köln werden er 1310 aangiftes gedaan van mishandelingen, berovingen, aanrandingen (662) en verkrachtingen (28) door –soms nog maar net in Duitsland aangekomen- migranten. De politie wist 333 verdachten te identificeren, waarvan er slechts 18 werden veroordeeld, en maar 5 vanwege aanranding of verkrachting.

Maar dit jaar hoeven de inwoners van Köln niet bang te zijn, want de politiek heeft veel belastinggeld uitgetrokken voor personeel dat… goed kan omgaan met slachtoffers van aanrandingen en verkrachtingen. Dus NIET om ze te voorkomen, want tja, dan moet er opgetreden worden tegen migranten, en dat wil men niet, dat is niet politiek-correct, dat is niet tolerant, dat bevordert de ‘integratie’ niet.

Links boos vanwege deportatie criminele Afghanen

Watson geeft nog een aantal andere naar de media doorgelekte schokkende voorbeelden, zoals de verkrachting/moord op de 19 jarige Maria Ladenburger door een Afghaanse asielzoeker, die nota bene in Griekenland werd gezocht voor een andere poging tot moord, maar desondanks ongehinderd naar Duitsland mocht doorreizen.

Linkse goedmensen zijn klaarblijkelijk zo verheugd over deze culturele verrijking, dat ze met honderden tegelijk probeerden om op het vliegveld van Frankfurt de deportatie van de eerste 50 afgewezen, deels criminele Afghanen te voorkomen, daarbij spandoeken met zich meedragend met daarop teksten zoals ‘gelijke rechten voor vluchtelingen’ en ‘deportatie is marteling, deportatie is moord’. De vele Europese slachtoffers van ‘vluchtelingen’ als deze, zoals het genoemde 19 jarige meisje, laat links zoals gebruikelijk op minachtende wijze links liggen. (2)

Essen: Migranten wilden ijsjes voor kleuters vergiftigen en school opblazen

‘Ach, dat is allemaal propaganda, wie gelooft dat? O wacht, het zijn de officiële statistieken van de overheid zelf,’ spot Watson. Een ander voorbeeld uit de enorme lijst door de meeste massamedia stilgehouden voorvallen is het net op tijd ontdekte plan van moslimmigranten om een school in het Duitse Essen op te blazen en kleuters vergiftigde ijsjes te geven.

ISIS-terroristen in Europa zetten bij hun plannen steeds vaker kinderen in, omdat ze weten dat die onder de Europese wetgeving niet of nauwelijks kunnen worden bestraft. Deze week werd in Ludwigshafen een 12 jarige Iraakse jongen gearresteerd omdat hij op een kerstmarkt een spijkerbom had willen laten exploderen (4). Vorig jaar schreven we al dat Duitse inlichtingendiensten waarschuwden dat jihadisten juist onder moslimkinderen in Europa terroristen probeerden te werven.

Regering waarschuwt alleen eigen volk

En hoe reageert de Duitse regering? Die waarschuwt enkel de eigen bevolking dat de vele vaak schokkende misdaden niet mogen worden aangegrepen om ‘haat te zaaien’ en ‘complot propaganda’ te verspreiden. Watson: ‘Dus er is een migranten misdaadexplosie, mensen worden verkracht en vermoord, en migranten worden gearresteerd voor het voorbereiden van grote terreuraanslagen. En jullie grootste zorg zijn gemene tweets en Facebook reacties?’

Facebook verbande zelfs een gebruiker die een foto plaatste van de Afghaanse verkrachter/moordenaar (van het 19 jarige meisje). Dat zou ‘haatspraak’ zijn geweest, ondanks het feit dat de foto ook al in enkele media was gepubliceerd.

Mensen mogen vooral niet boos worden dat hun dochters worden verkracht

Maar wat kun je anders verwachten sinds de regering Merkel vorig jaar een ultralinkse ex-Stasi official de leiding gaf bij het jacht maken op alle niet-politiek-correcte uitingen op het internet. ‘Klaarblijkelijk moeten de Duitse burgers het voorbeeld van de Duitse media volgen, die plichtsgetrouw de massale seksuele molestatiegolf in Köln zo lang mogelijk verzwegen.’ De staatszender ARD weigerde aanvankelijk zelfs over de moord op de 19 jarige Maria te berichten, omdat het ‘slechts om lokaal nieuws’ zou gaan, ondanks het feit dat het bericht al over de hele wereld was gegaan.

Watson: ‘Dus we moeten gewoon onze kop hierover houden, want stel je voor dat de middenklasse erdoor zou radicaliseren, en mensen boos worden omdat hun dochters worden verkracht. En dat kunnen we niet toestaan, toch?’

O ja, en vooral niet met de vlag van je eigen land gaan zwaaien. Bij een demonstratie in Duitsland gaf de politie opdracht om de eigen Duitse vlag (!) te verbergen ‘omdat we niemand willen provoceren’ . De reactie van een demonstrant: ‘Wat is dit voor een land, dat de Duitse vlag provocerend zou zijn? Zijn we hier soms in het buitenland?’ Ondertussen mogen migranten gewoon met honderden tegelijk in agressief ogende tenues door de Duitse straten marcheren.

TV-campagne overheid: Draag een hijab

De Duitse overheid is ondertussen een TV campagne gestart met een filmpje waarin een vrouw met een hijab is te zien. De boodschap? Wen er maar aan, en ‘geniet van verschil, start met tolerantie.’ Watson: ‘Dus dat zal de oplossing dan wel zijn? Gewoon een sluier omdoen, dan word je misschien niet verkracht? En misschien kan Duitsland en het voorbeeld van Italië wel volgen, door burgers hun bezit af te pakken en aan migranten te geven. We willen ze tenslotte niet kwetsen, toch?’

Linksgroen vindt het ‘een goede zaak’ dat Duitsers zullen verdwijnen

President Joachim Gauck voorspelde in oktober dat Duitsland in de toekomst een moslimpresident zal hebben. ‘Misschien zullen ze dan wèl blij zijn?’ Maar het kan nog ‘toleranter’: Volker Beck, lid van de Groenen, pleit er openlijk voor dat de Duitsers Arabisch gaan leren, en niet andersom, want dat zou niet nodig hoeven zijn. ‘En dat is logisch als je luistert naar Stephanie Von Berg, die namens de Groenen in het parlement verklaarde dat de Duitsers blij zouden moeten zijn dat ze binnen 20 tot 30 jaar in hun eigen land in de minderheid zullen zijn, en hun land en steden ‘radicaal zullen veranderen’.’

Von Berg: ‘En ik zeg het heel duidelijk, vooral tegen rechts: Dat is goed zo!’

‘Kerst’ wordt een verboden woord

Ondertussen worden kerstbomen en kerstartikelen uit winkels en scholen gehaald, omdat men de islamitische nieuwkomers niet wil beledigen. In Nederland gaat het hard dezelfde kant op: hier heeft de NPO een kerstspotje gemaakt waarin het woord ‘kerst’ bewust is weggelaten, om ‘minderheden tegemoet te komen’. Oftewel: om te voldoen aan de eisen van de islam. Nu vieren we dus geen kerst meer, maar ‘december’ (5).

Geen Zwarte Piet meer, geen Kerst meer, en we mogen ook niet meer zeggen dat we minder criminele buitenlanders in ons land willen. Wat mogen we eigenlijk nog wèl in ons eigen land? IS het ons eigen land nog wel?

Umvolkung op volle snelheid verder

Angela Merkel staat aan de leiding van deze door Brussel gesteunde ‘Umvolkung’ van Duitsland en Europa. Ieder jaar worden er alleen al in Duitsland minimaal 1 miljoen moslimmigranten toegelaten, waarvan 8 van de 10 jonge mannen zijn.  Afgelopen week kwam ze volgens eigen zeggen tegemoet aan de zorgen van veel Duitsers, door moslima’s op te roepen om ‘op sommige plaatsen en sommige tijden af te zien van het dragen van boerka’s’.

‘Een aangezien 55% van de Duitsers aangeeft volgend jaar weer op haar te gaan stemmen, zullen ze nog jarenlang profijt hebben van al deze voordelen van de culturele verrijking,’ besluit Watson. (2)

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Paul Joseph Watson / YouTube
(3) Breitbart
(4) Local DE (via Infowars)
(5) Geenstijl
(6) Xandernieuws