• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italiaanse overheid: 400 geharde ISIS strijders als vluchtelingen in Europa gearriveerd

Italianen: ‘Talloze jihadisten keren terug om Europa in het hart te raken’

2016-12-30-14-02-42-muhaxheri-isis

Lavdrim Muhaxheri (foto), de NAVO soldaat die deserteerde en zich aansloot bij ISIS, is met 400 van zijn meest geharde strijders vermomd als vluchtelingen in Europa gearriveerd. Muhaxheri, ook bekend als Abu Abdullah al Kosova, is een Albanese moslim uit de islamitische maffiastaat Kosovo, die zijn militaire training kreeg op onder andere de grootste Amerikaanse basis op de Balkan. Nadat hij zich bij ISIS aansloot classificeerde de VS hem als een ‘ernstige bedreiging’. 400 ISIS terroristen kunnen onder de weerloze Europese bevolking met gemak vele (tien)duizenden slachtoffers maken.

Muhaxheri is een fanatieke werver voor ISIS en is in tal van propagandavideo’s van de barbaarse jihadgroep te zien, inclusief eenfilmpje waarin hij een hulpeloze gevangene met een anti-tank raket opblaast. Hij zou tevens het brein zijn achter een tijdig voorkomen aanslag op het Italiaanse voetbalteam, Servische orthodoxe kerken, en andere doelen op de Balkan in november. In verband met deze geplande aanslag werden 19 mensen gearresteerd, en werden wapens, explosieven en islamitisch propagandamateriaal in beslag genomen.

‘Talloze jihadisten keren terug om Europa in het hart te raken’

De Italiaanse inlichtingendiensten zijn van mening dat Muhaxheri met zijn strijders vanuit Syrië naar de Balkan is teruggekeerd om terreuraanslagen te plegen. De politie in Kosovo houdt echter vol dat hij nog steeds in Syrië is, waar hij op afstand zijn bevelen zou geven aan lokale terreurcellen in Europa.

‘Talloze jihadisten keren naar Europa en de Balkan terug, met de bedoeling het oude continent in het hart te raken. Sommigen van hen worden geïdentificeerd door de veiligheidsdiensten, maar veel anderen lukt het om de grenzen ongezien te passeren,’ waarschuwen de Italianen volgens de Britse Daily Mail.

Aanslagen Nederland kwestie van tijd

We besluiten zoals vaker met de vraag: ‘En de grenzen?’ Waarop het antwoord helaas nog steeds luidt: ‘Die blijven gewoon nog steeds massaal openstaan, zodat ISIS terroristen kunnen blijven binnenkomen, en op zeker moment ook onder onze bevolking –misschien wel onder uw eigen familie of gezin- massale slachtpartijen zullen aanrichten.’

Helaas lijken ook veel Nederlanders lijdzaam dat moment af te wachten voordat ze in actie komen, of zich tenminste in het stemhokje afkeren van de gevestigde politieke partijen die de islamisering van ons land met de massa immigratie, en alle daaraan gekoppelde gevaren voor onze vrijheid en veiligheid, in een nog hogere versnelling hebben gezet.

David D. Letterman

(1) Breitbart (via Infowars)
(2) Xandernieuws