• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘In Milaan doodgeschoten Amri lid van islamitisch terreurnetwerk dat nieuwe aanslagen voorbereidt’

MI6: In Duitsland al 7000 potentiële moslimterroristen – Omgerekend met aantal slachtoffers Berlijn en Nice, zouden die 84.000 tot 573.000 Europeanen kunnen vermoorden

2016-12-23-14-51-12-anis-amri-03b

De dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, de Tunesiër Anis Amri (foto), is afgelopen nacht door de politie in Milaan doodgeschoten (2). Ondertussen is de eerste, later op bevel van bondskanselier Merkel vrijgelaten verdachte, de Pakistaan Navid B., spoorloos verdwenen (3).  Volgens inlichtingenexperts staat het vrijwel vast dat Amri onderdeel was van een goed georganiseerd Europees islamitisch terreurnetwerk, dat er wel eens bewust voor gezorgd kan hebben dat Amirs vingerafdrukken in de truck werden gevonden. De daarop volgende internationale klopjacht leidde heel handig de aandacht af van het netwerk zelf, dat ondertussen nieuwe aanslagen op Europese burgers voorbereidt, mogelijk al tijdens de kerstdagen.

Amri vermoordde eerst de Poolse vrachtwagenchauffeur, om vervolgens met diens truck op een kerstmarkt in Berlijn in te rijden. Daarbij kwamen 12 mensen om het leven en vielen 48 gewonden. Na van verdachte te zijn gewisseld loofden de Duitsers een beloning van € 100.000 uit voor informatie die tot Amirs arrestatie zou leiden.

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten wijst echter niets op een spontane aanslag door één enkele moslim die het plots in zijn bol kreeg. De kaping van de vrachtwagen en het tijdstip van de aanslag lijken zorgvuldig gepland.

Chauffeur mogelijk gedwongen of medeplichtig

Niemand had in de gaten dat de Poolse chauffeur was vermoord, ook al beantwoordde hij telefoontjes van zijn baas niet meer. Toen de eigenaars ’s avonds via GPS zagen dat de vrachtwagen weer was gaan rijden, vermoedden ze dat deze gestolen was. Ongeveer een half uurtje later vond de aanslag plaats.

In tegenstelling tot berichten in de media is het onduidelijk wanneer de chauffeur precies is vermoord. Dat kan al ’s middags gebeurd zijn, maar hij kan ook gedwongen zijn om de truck de stad in te sturen, waar hij alsnog een poging zou hebben gedaan de aanslag te stoppen. Het is ook mogelijk dat de Pool –zoals veel van zijn collega’s- betrokken was bij een crimineel mensensmokkelnetwerk en zich liet betalen door de terroristen, niet wetende dat hij zou worden vermoord omdat die geen getuigen wilden achterlaten.

In de uren tussen de kaping van de vrachtwagen (rond 15.00 uur) en de aanslag (20.30 uur) was er in ieder geval voldoende tijd voor de terroristen om te oefenen met de truck, ook al is het minder waarschijnlijk dat ze daar totaal geen eerdere ervaring mee hadden. Pal voor de aanslag werden de lichten gedoofd, en werd de GPS zender uitgezet. De één of meerdere andere personen in de cabine verdwenen vervolgens spoorloos, wat erop wijst dat ze goed bekend moesten zijn in Berlijn.

Terreurnetwerk bereidt nieuwe aanslagen voor

Omdat de aanslag en daarop volgende ontsnapping tot in de kleinste details lijkt te zijn voorbereid, gaan de Duitse veiligheidsdiensten er vanuit dat er een ervaren terreurnetwerk achter zit, dat nog beter georganiseerd is dan de aanslag in juli in Nice, toen een Tunesische moslim met een vrachtwagen 86 mensen vermoordde.

Anis Amri, die zich enkele maanden geleden bij een Duitse haatimam aanbood om zelfmoordterrorist te worden, zou wel eens bewust zijn vingerafdrukken en ID-kaart kunnen hebben achtergelaten, zodat de klopjacht enkel op hem zou plaatsvinden, zodat de andere konden ontsnappen en/of achterblijven om ondertussen nieuwe aanslagen op de Europese bevolking voor te bereiden. (1)

Amri was in ieder geval bekend in een moskee in Dortmund, waar ook Boban S. toe behoort, die lid is van het netwerk van de islamistische haatprediker Abu Walaa, die in juli werd gearresteerd omdat hij terroristen voor ISIS rekruteerde. (5)

7000 terroristen in Duitsland, 84.000 tot 573.000 dode Europeanen

MI6 anti-terreurleider Richard Barrett waarschuwt dat er alleen al in Duitsland 7000 potentiële moslimterroristen zijn, die ‘bijna ongelijk’ allemaal in de gaten kunnen worden gehouden (4).

Rekent u aan de hand van ‘Berlijn’ even mee? 7000 terroristen X 12 doden = 84.000 dode Europeanen. Nemen we het aantal slachtoffers van Nice, dan stijgt dit aantal naar 573.000.

En onze landen en grenzen? U raadt het al. Die blijven gewoon wagenwijd openstaan voor nog meer islam.

David D. Letterman

(1) DEBKA
(2) NU
(3) Epoch Times
(4) Inselpresse (/ Express)
(5) Epoch Times
(6) Xandernieuws