• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude door Democraten

Project Veritas: Keihard bewijs dat Democraten door fraude, manipulatie, intimidatie en omkoperij verkiezingen voor Hillary proberen te stelen – Medewerkers geven toe: Team Hillary zet met opzet gewelddadige anti-Trump rellen op touw

2016-10-19-14-23-36-proj-veritas-verkiezingsfraude-democraten-01a

‘Het maakt niet uit wat die verrekte legale en ethische mensen zeggen, wij moeten dit gewoon winnen.’

President Obama zei gisteren dat Donald Trump ‘niet moet zeuren’ en moet ophouden met zijn ‘onverantwoordelijke’ toespelingen dat de verkiezingen op 8 november wel eens door het kamp Hillary Clinton gestolen zouden kunnen worden. Laat het onafhankelijkeProject Veritas nu juist keihard en onweerlegbaar bewijs hebben gepubliceerd dat die massale verkiezingsfraude al heel lang op touw wordt gezet. Dat bewijs bestaat uit diverse undercover video’s, die aantonen hoe de Democraten voortdurend bezig zijn om met directe hulp van de media en het Witte Huis door allerlei vormen van fraude, manipulatie, intimidatie en omkoperij de verkiezingen te stelen.

Op de opnames zijn diverse Democraten te zien en te horen, die openlijk discussiëren hoe ze op grootschalige wijze verkiezingsfraude plannen en plegen. Eén van hen was Robert Creamer, medeoprichter van het aan de Democratische Partij verbonden Democracy Partners (dat op zijn beurt weer nauwe banden heeft met de ultralinkse globalist-miljardair George Soros).

Creamer wijst na vragen van de undercover journalist op ‘een aantal organisaties’ zich bezig houden met ‘een grote truc’ waarmee Latijns-Amerikanen illegaal als (Democratische) kiezers worden geregistreerd, door hen zogenaamd als leveranciers/aannemers te laten werken. Nadat Project Veritas de opnames publiceerde, nam Creamer onmiddellijk ontslag, naar eigen zeggen omdat hij de campagne van Hillary niet in gevaar wil brengen. Alleen al deze stap is meer dan voldoende bewijs dat de video’s van Project Veritas authentiek zijn.

Linksradicale strateeg bezocht 340 x het Witte Huis

Stembusfraude is echter niet de enige specialiteit van Creamer. In 2006 zat hij 5 maanden in de gevangenis voor bankfraude ter hoogte van $ 2,3 miljoen. Waarnemers vragen zich af waarom uitgerekend deze man maar liefst 340 x het Witte Huis bezocht sinds Obama in januari 2009 president werd, waarvan 45 x voor een directe afspraak met de president zelf.

Volgens de biografie op zijn website is Creamer al meer dan 40 jaar een politiek strateeg en organisator, die zeer nauw samenwerkt met de regering Obama. In 2008 en 2012 was hij werkzaam als consultant voor Obama’s campagneteam. Hij gaf de president zelfs ‘strategisch advies’ over de zeer omstreden nucleaire deal met Iran. Buitengewoon opvallend is dat Creamer in de jaren ’70 zijn carrière begon bij het Chicago’s Citizen Action Program (CAP), dat was opgezet door de radicaal linkse communist/anarchist Saul Alinsky, die tevens één van de onofficiële leermeesters was van… Barack Obama.

We voorspelden het ruim 7 jaar geleden al: De huidige president blijkt Alinsky’s boek ‘Rules for Radicals’, waarin wordt uitgelegd hoe een land het beste van binnenuit kan worden ondermijnd en in chaos kan worden gestort, bijna tot op de letter nauwkeurig te volgen. Niet alleen zijn de maatschappelijke en raciale spanningen in Amerika in tientallen jaren niet zo groot geweest, maar ook laten alle echte statistieken zien dat de Amerikaanse economie en burgers er in tijden niet meer zo slecht voor hebben gestaan. Dat Obama voortdurend het tegendeel beweert is één van de belangrijkste onderdelen van Alinsky’s strategieën.

Hillary’s medewerkers aanstichters van ‘false flag’ geweld bij Trumps rally’s

Uit de gisteren gepubliceerde eerste serie undercover video’s blijkt bovendien dat medewerkers van Hillary’s campagne met opzet de verkiezingsbijeenkomsten van Donald Trump proberen te ontregelen, een strategie die ze ‘bird dogging’ noemen. Als Republikeinse aanhangers vermomde Democraten schoppen bij Trumps rally’s zoveel mogelijk herrie en gaan zelfs over tot het plegen van geweld, zodat de media vervolgens de aanhangers van Trump hiervan kunnen beschuldigen.

Eén van hen vertelt vol trots aan de undercover journalist hoe ze er in maart in geslaagd zijn om zoveel geweld en ‘anarchie’ bij een bijeenkomst van Trump te veroorzaken, dat deze moest worden afgebroken. Alle media wezen vervolgens inderdaad met een beschuldigende vinger naar Trump, terwijl in realiteit Hillary’s campagnemedewerkers de aanstichters waren.

Volgens Foval, oprichter van de Foval Group, ‘betaalt de (Clinton) campagne de DNC (de Democratische Partij), betaalt de DNC Democracy Partners, betaalt Democracy Partners de Foval Group, en die voert vervolgens ‘alle shit’ uit.’ Hij legt tevens uit dat Hillary’s team door deze tussenstations altijd kan blijven beweren nergens iets vanaf te weten, terwijl ze wel degelijke de feitelijke opdrachtgevers zijn.

Een andere Clinton medewerker, Aaron Minter –die als alias Aaron Black gebruikt- onthult aan de Project Veritas journalist dat de zogenaamd ‘spontane’ verstoringen tijdens Trumps rally in Chicago een operatie van Democracy Partners was. ‘Dus het protest in Chicago, toen ze alles afbraken, dat waren wij. Al was het meer hem (Bob Creamer, oprichter  van Democracy Partners) dan ik. Maar het was niet de bedoeling dat iets daarvan op ons zou wijzen. We wilden dat het van het volk zou komen, maar niet van de (Democratische) partij.’

Foval: ‘We moeten voorzichtig zijn, omdat we niet moeten hebben dat CNN erachter komt dat de DNC bepaalde mensen betaalt om…. dat mag niet gebeuren.’

Zulema Rodriguez, een andere medewerker van de Foval Group, is eveneens op een verborgen video te zien: ‘Dus B(ob) en ik deden Trumps evenement in Chicago, waar wij het compleet lieten stopzetten.’ Ook gaf Rodriguez toe dagelijks in contact te staan met Hillary’s campagneteam.

Infiltratie in Trumps vrijwilligerteams

De ‘false flag’ operatie in Chicago was geen uitzondering, zo blijkt uit de WikiLeaks gehackte emails. Robby Mook, een van Hillary’s belangrijkste campagnemanagers, schreef op 4 juli 2015 een email waarin hij het groene licht gaf voor een ‘bird dogging’ operatie tegen Donald Trump, bedoeld om diens vrijwilligerteams te infiltreren, en hem bij campagnebijeenkomsten vragen te stellen over immigratie.

Veel openlijke supporters van Trump zijn al het slachtoffer geworden van geweld. Terwijl de mainstream media voortdurend probeert om Trumps aanhang als extreem en gewelddadig af te schilderen, is nu ontegenzeggelijk bewezen dat dit juist geldt voor de tegenpartij, de Democraten. Waarmee het totale morele failliet, als de intens gehaaide manipulatie en schaamteloze corruptie van zowel de Democratische Partij als Hillary Clinton en haar team opnieuw aan het daglicht zijn gekomen.

Maar opnieuw (nog) geen woord over dit alles in de Amerikaanse en Nederlandse massamedia, die bijna allemaal in de tas van de globalisten, en dus Hillary Clinton, zitten. Indien ze ook hier weigeren volledig over te berichten, zijn ze niets minder dan medeplichtig aan dezelfde leugenachtige manipulaties en misleidingen waarmee de Democraten en linksradicale globalisten hand in hand de Amerikaanse verkiezingen gaan stelen.

David D. Letterman

(1) YouTube
(2) Das Gelbe Forum
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge / YouTube
(6) Zero hedge
(7) Xandernieuws