• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger

Hillary Clinton misleidt publiek door kindactrices in te zetten – WikiLeaks transcripten: Hillary zit volledig in de tas bij de grote Wall Street bankiers, vindt dat manipulatie financiële markten voor publiek verborgen moet blijven – Hillary lacht om dankzij haar vrijgelaten man die toch schuldig bleek aan verkrachting 12 jarig meisje

2016-10-08-14-24-33-clinton-vs-trump-02a

De politiek correcte propaganda media in Amerika en Europa, al maanden eenzijdig negatief over Donald Trump berichtend, maar vrijwel alle schandalen rond Hillary Clinton negerend, stortten zich de afgelopen dagen onmiddellijk op een opname uit 2005, waarop te horen is hoe Trump een paar platte opmerkingen over vrouwen maakt. Trump gaf vervolgens ruiterlijk toe dat hij dat niet had moeten doen, bood zijn excuses aan, en ging vervolgens gelijk in het offensief tegen Hillary Clinton, wier daden in zijn ogen vele malen schadelijker zijn dan zijn onbehouwen woorden.

‘Ik heb nooit gezegd dat ik perfect ben,’ reageerde Trump. ‘En ook niet dat ik me anders voordoe. Ik ben dingen gezegd en gedaan waar ik spijt van heb, en de woorden die vandaag op deze meer dan 10 jaar oude video te horen zijn, horen daarbij. Iedereen die mij kent weet dat deze woorden niet weergeven hoe ik echt ben. Ik heb het gezegd en dat was fout, en ik biedt daar mijn excuses voor aan.’

‘Ik heb door heel het land gereisd om te praten over verandering voor Amerika. Deze reizen hebben ook mij veranderd. Ik ben bij rouwende moeders geweest die hun kinderen hebben verloren, ontslagen werknemers wier banen naar andere landen zijn verdwenen, en mensen met allerlei verschillende achtergronden die gewoon een betere toekomst willen.’

‘Ik heb de geweldige mensen van ons land leren kennen, en ik voel me nederig omdat ze zoveel vertrouwen in mij hebben. Ik beloof plechtig dat ik een betere man zal zijn, en jullie nooit en te nimmer zal laten vallen.’

‘Hillary en haar soort hebben ons land in de afgrond gestort’

‘Laten we eerlijk zijn: we leven in de echte wereld. Dit is niets anders dan een afleiding van de belangrijke zaken waar we nu mee te maken hebben. We verliezen onze banen, we zijn minder veilig dan acht jaar geleden, en Washington is helemaal kapot. Hillary Clinton en haar soort hebben ons land in de afgrond gestort.’

‘Bill misbruikte vrouwen écht, en Hillary intimideerde zijn slachtoffers’

‘Ik heb wel eens domme dingen gezegd, maar er is een groot verschil tussen woorden en de daden van anderen. Bill Clinton heeft daadwerkelijk vrouwen misbruikt, en Hillary heeft zijn slachtoffers lastig gevallen, aangevallen, te schande gemaakt en geïntimideerd. Daar zullen we de komende dagen nog meer over te zeggen hebben. Tot het debat op zondag!’ (1)

Hillary lacht om verkrachting 12 jarig meisje

Een van deze schandalen waar Trump op doelt is mogelijk Hillary’s verdediging van een man die een 12 jarig meisje had verkracht, in de periode dat ze nog advocaat was. Kathy Shelton werd op wrede wijze verkracht door een 41 jarige man en lag vervolgens 5 dagen in coma, maar Hillary presteerde het om te beweren dat het jonge meisje een ‘romantische relatie’ met de dader had gewild.

Het ergste was dat toen de dankzij haar vrijgelaten man later toch schuldig bleek te zijn, ze daar ha(r)telijk om lachte. Dit is één van de talloze voorbeelden waaruit blijkt dat Hillary een totaal gebrek aan empathie heeft. (4)

Hillary misleidt publiek met kindactrices

Ondertussen presteert ze het om haar toch al indrukwekkend lange lijst schandalen vrijwel dagelijks langer te maken. Zo blijkt Hillary twee keer vlak achter elkaar bij verschillende campagne bijeenkomsten een kindactrice te hebben gebruikt.

In Haverford (Pennsylvania) vroeg een zogenaamd ‘willekeurig’ uitgekozen 15 jarig meisje haar ‘spontaan’ over Trumps opmerkingen over vrouwen, waar Hillary natuurlijk gretig op inhaakte. Dit meisje bleek echter de bewust ingezette kindactrice Brennan Leach te zijn, dochter van de Democratische senator Daylin Leach, een grote steunbetuiger van Hillary. Brennan, wier vraag van tevoren door Clintons team was ingefluisterd –net als haar overduidelijk ingestudeerde antwoord-, was onder andere te zien in een film en in een campagnespotje van haar vader. (2)

Het tweede meisje, Kayla Strine, stelde eveneens een ‘spontane’ vraag bij een andere bijeenkomst. Daanra doken beelden op van Kayla in een eerder opgenomen verkiezingsspotje met Hillary. Ook haar optreden en vraag waren dus in scene gezet. (3)

WikiLeaks: Hillary in de tas van Wall Street

Uit nieuwe WikiLeaks emails en transcripten blijkt andermaal dat Hillary Clinton volledig in de tas van de Wall Street bankiers zit. In toespraken voor de topmanagers zei ze letterlijk dat ze als steenrijke politicus ‘nogal veraf staat’ van de moeilijkheden van de gewone Amerikaan. Elders verklaarde ze letterlijk dat het gewone volk niet zo blij zou zijn als dat zou weten wat er achter de schermen over hen wordt besloten, en het publiek daarom andere dingen moet worden gezegd om ze koest te houden.

In 2014 waarschuwde ze directieleden van de in grote problemen geraakt Deutsche Bank dat het publiek nooit de indruk mag krijgen dat de financiële markten worden gemanipuleerd, ook al is dat in werkelijkheid meestal wel het geval (6).

Hillary’s grote droom verwoordde ze als ‘één grote globalistische gemeenschappelijke markt, met vrijhandel en open (= verdwenen) grenzen.’ Uit alles blijkt dat Clinton volledig op de hand van de elite is en in realiteit enkel hun belangen nastreeft. (5)

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars / YouTube
(5) Zero Hedge
(6) Infowars