• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Al honderden christenen met onthoofding bedreigd door moslimmigranten

Duitse autoriteiten laten onofficiële Sharia rechtbanken hun gang gaan

2016-10-28-15-26-18-christelijke-vluchtelingen-01a

Openlijk een kruisje dragen betekent dat je je leven niet zeker bent – nu nog alleen in AZC’s, maar naarmate het aantal moslimmigranten in de miljoenen gaat lopen, straks ook daarbuiten.

De internationale hulporganisatie Open Doors heeft dit jaar al vele honderden doodsbedreigingen geregistreerd van moslimmigranten aan het adres van christelijke vluchtelingen – vermoedelijk slechts het topje van de ijsberg. Christelijke vluchtelingen krijgen boodschappen dat ze zullen worden verkracht of onthoofd omdat ze ‘ongelovigen’ zijn. Een Iraanse christin zei ‘dat wij hier kwamen om vrij te zijn, maar nu worden we zwaar onderdrukt. Het is net als Daesh (ISIS). We voelen ons zwaar vervolgd. We leven onder constante spanning, wat ik niet meer aankan.’ Kortom: de islamitische christenvervolgingen hebben nu ook Europa bereikt, en zullen met het openhouden van de grenzen in de loop der jaren steeds erger worden.

De christin vertelde hoe een groep moslimmannen haar en elkaar toeriepen dat ‘iedereen die vandaag een Iraanse vrouw weet te vinden, haar mag verkrachten en vermoorden. Vermoord ze allemaal! Dat mag, overal, waar je ze maar kunt vinden.’

‘Niemand mag weten dat ik christen ben, want ik ben bang dat ze het dan in Iran (een van de landen waar christenen het ergst worden vervolgd vanwege hun geloof) te weten komen*. Ik leef onder constante angst en onderdrukking,’ vervolgde de doodsbange vrouw.

* Wat doorgaans zeer ernstige gevolgen heeft voor de nog in Iran levende familieleden.

Open Doors haalt het AZC in Rotenburg (ten zuidoosten van Kassel) aan, waar christenen voortdurend doodsbedreigingen ontvangen en zelfs worden ‘veroordeeld’ door een onofficiële Sharia rechtbank, waar de Duitse autoriteiten vooralsnog geen enkele actie tegen ondernomen hebben.

‘Moslims, tijd om de ongelovigen te onthoofden’

Een christelijke vluchteling die naar een kerk was geweest vond bij terugkomst een briefje met de tekst ‘Aan alle moslims: Nu is het de tijd om de ongelovigen te onthoofden.’ De christenen werden vervolgens gedwongen het complex te ontvluchten om te voorkomen dat ze zouden worden aangevallen.

Een andere Iraanse christin had meegemaakt dat een moslima haar Bijbel had afgepakt en in stukken had gescheurd. ‘Ik ben constant bang hier, in dit onderkomen, omdat iedereen mij vraagt waarom ik een christen ben. Ik ben juist voor dit soort aanvallen gevlucht, en nu moet ik er in zo’n kleine ruimte mee zien te leven.’

Een medegelovige viel haar bij en vertelde hoe moslim asielzoekers haar hadden bedreigd met ‘we gaan je vermoorden. Jij bent christen en hebt je religie verlaten.’

Nu nog enkel in AZC’s, straks ook daarbuiten

Open Doors heeft tussen februari en september zo’n 750 gevallen van religieuze vervolging van christenen door moslims in AZC’s geregistreerd. Gezien de historische gang van zaken in bijna alle moslimlanden kan worden verwacht dat zodra we een paar jaar verder zijn, het aantal moslimmigranten met miljoenen is toegenomen en velen van hen de AZC’s hebben verlaten, ook de eerste Europese christenen het slachtoffer zullen worden.

Vooralsnog lijkt de politiek zich niet of nauwelijks om het lot van de christenen te bekommeren. Zo heeft bijvoorbeeld de Duitse regering wel aparte onderkomens en 24/7 bescherming geregeld voor homoseksuele migranten, maar niet voor christenen.

‘Ons overkomt dit niet’ (?)

Veel christenen in Nederland trekken zich er sowieso niet veel van aan, want zij hebben de rotsvaste overtuiging dat God hen wèl voor dit soort vervolgingen zal sparen door hen tijdig in de hemel op te nemen. De miljoenen geloofsgenoten uit Azië en Afrika, waarvan nu ook de eersten in Europa, die desondanks niet op magische wijze zijn ‘weggerukt’ en niet gespaard zijn voor vervolgingen, hebben dat dan klaarblijkelijk aan henzelf te danken (?).

David D. Letterman

(1) Express
(2) Xandernieuws