• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Zweedse TV campagne tegen bevolking: Er is geen weg terug, u moet integreren met moslimmigranten

‘Er is wèl een weg terug: Grenzen sluiten en deportaties’ – Paus Franciscus: Beste manier om terreur te voorkomen is zoveel mogelijk migranten gastvrij toelaten – Islamicity Index: Moslimeconomen zetten Nederland op eerste plaats van landen waar ‘belangrijkste islamitische waarden’ worden gehouden

2016-09-19-14-51-28-het-nieuwe-zweden-tv-campagne

Het gezicht van het nieuwe Zweden dreigt als het zo doorgaat ook het gezicht van onze vrouwen, dochters en kleindochters te worden.

In een nieuwe TV-campagne in Zweden wordt de autochtone bevolking vertelt dat de massale immigratie en islamisering van het land onomkeerbaar is. ‘Er is geen weg terug. Zweden zal nooit meer zoals vroeger zijn.’ De Zweden moeten daarom integreren met de vele moslimmigranten. Tekenend voor wat dat voor de toekomst inhoudt, is het laatste beeld van het TV-spotje: een Somalische, in hijab geklede moslima, met de woorden ‘Het Nieuwe Land’ in beeld. In de rest van Europa, inclusief Nederland, gaat het hard dezelfde kant op, ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de bevolking dat helemaal niet wil.

‘Europa en Zweden zijn aan het veranderen,’ wordt in de campagne als voldongen feit gesteld. ‘Het is tijd dat we ons realiseren dat de nieuwe Zweden ruimte gaan innemen met culturen, talen en gewoonten, en dat wij dat als een positieve kracht zien. Het nieuwe land gaat over het vorm geven van een nieuwe toekomst.’

‘Niet alleen de nieuwe Zweden moeten integreren, maar iedereen, de gevestigde Zweden ook. Integratie betekent niet dat de ene partij zich aan de andere moet aanpassen, of dat iedereen hetzelfde moet denken, doen en voelen. Integratie gaat over ontmoetingen, en echte ontmoetingen zijn gebaseerd op gelijke behandeling…. De tijd is gekomen om een land op te bouwen dat trots, divers en duurzaam is. Iets nieuws. Het Nieuwe Land.’ De tegelijkertijd in beeld gebrachte Somalische moslima zegt echter meer dan 1000 valse woorden: de toekomst van Zweden is de islam.

‘Zieke propaganda voor genocide tegen de Zweden’

De vertaalde repost van de campagne, ‘Het Nieuwe Land – gestoorde campagne die de kolonisering van Zweden promoot’ kreeg een gigantisch aantal ‘duimen omlaag’. Enkele zinnige commentaren: ‘Waarom wordt diversiteit er alleen in landen met een blanke meerderheid doorgedrukt?’ Reactie: ‘Inderdaad, alleen Westerse landen hebben deze ‘culturele verrijking’ nodig.’

Een Zweed verwoordde het algemene gevoel van veel van zijn landgenoten: ‘Wie hebben er besloten dat IK moet integreren met migranten? Heb ik daar zelf niets meer over te zeggen?’ Een ander: ‘Wederzijdse integratie, die natuurlijk wordt geïllustreerd door een sluier. Wel bedankt hoor, we weten dat tolerantie slechts één-richting verkeer is.’ Een derde: ‘Jullie propageren dus genocide tegen de Zweden. Jullie zijn een euthanasie organisatie. Misselijk makend!’

In plaats van gehoor geven aan de extreem links-politiek correcte boodschap dat de Zweden hun eigen land en cultuur moeten ontmantelen, zouden ze bijvoorbeeld naar het filmpje ‘Met Open Poorten: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese Naties’moeten kijken als ze willen zien hoe onze toekomst er écht uitziet als de gevestigde orde zijn zin krijgt.

‘Er is wèl een weg terug,’ besluit Chris Menahan van Information Liberation. ‘Sluit de grenzen en begin met deporteren.’ (1)

Paus: Terreur stoppen door zoveel mogelijk migranten toe te laten

Dat is natuurlijk tegen het zere been van één van de belangrijkste personen in de globalistische Nieuw Wereld Orde elite: paus Franciscus. Ondanks het vastgestelde feit dat het aantal terreuraanslagen en misdaden juist dankzij de massale moslimimmigratie is geëxplodeerd, durfde hij in een recente toespraak opnieuw te beweren dat het ‘gastvrij welkom heten’ van zoveel mogelijk migranten ‘onze grootste beveiliging tegen haatdragend terrorisme is’.

De paus –zoals bekend een overtuigde Marxistische socialist- haalde vervolgens opnieuw Bijbelteksten aan waarin christenen wordt opgeroepen om gastvrij te zijn, omdat ze daarmee Jezus in huis zouden halen (2).

Probleem is dat het in de Bijbel uitsluitend om echte gasten ging, niet om een invasie van mensen die een vijandige ideologie aanhangen, waarvan er velen enkel komen om te terroriseren (6)(7)(9) en om ‘te roven en te stelen’, om in Bijbelse termen te blijven. Met ‘gastvrij’ zijn bedoelde Jezus niet jezelf, je gezin en je land willoos overgeven aan de grillen van een intolerante, discriminerende en haatzaaiende religie die als enige alle Bijbelse kenmerken van ‘antichrist’ draagt.

‘Oorlogsvluchtelingen’ op vakantie naar hun thuislanden

Sommigen gaan zelfs op kosten van de Europese burgers op vakantie naar hun thuislanden (3), dus hoezo ‘oorlogsvluchtelingen’? Sinds wanneer laten vluchtelingen hun vrouwen en kinderen alleen en weerloos achter? Wat is er gebeurd met ‘vrouwen en kinderen eerst’? Waarom worden alle internationale verdragen gebroken, en worden de migranten niet in de direct omringende veilige thuislanden –zoals de steenrijke Arabische oliestaten- opgevangen, maar 2000 tot 3500 kilometer verderop, in Europa?

Kolonisering en islamisering

Het antwoord is dat we inderdaad te maken hebben met een bewust in gang gezet kolonisatie- en islamiseringprogramma (8), dat ons ooit vreedzame, stabiele en welvarende continent stapsgewijs in steeds grotere chaos en armoede zal storten (4). De explosie aan terreuraanslagen (5), verkrachtingen en andere misdaden is slechts een allereerste begin van ‘Het Nieuwe Continent’, waar straks de vlag met de islamitische halve maan boven zal wapperen.

Turkije, Saudi Arabië en Pakistan ook onze toekomst?

Mits we als burgers voor een radicale ommekeer zorgen, en bij de eerstvolgende verkiezingen andere leiders aanstellen, die wèl bereid zijn om onze samenleving te behoeden voor dit gedoemde pad naar de afgrond, waarin bijna ieder land waar de islam wordt toegestaan een meerderheid of substantiële minderheid te worden, wordt gestort.

Tenzij u denkt dat landen zoals Turkije, Saudi Arabië, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan, Libië etc. lichtende voorbeelden voor de toekomst van Nederland, Europa en de mensheid zijn. Een herhaalde stem op de huidige politieke partijen, zowel in regering (VVD/PvdA) als oppositie (D66/GL/SP/CDA) is dan alles wat u hoeft te doen om die toekomst mogelijk te maken.

Nederland op eerste plaats van Islamicity Index

En misschien is die toekomst zelfs al gearriveerd, zonder dat we daar als volk ook maar één stem in hebben gehad. In de door moslimeconomen opgestelde Islamicity Index staat Nederland namelijk op de eerste plaats waar ‘de belangrijkste islamitische waarden’ worden gehouden. Sowieso scoren West Europese landen het best: Zweden staat op de 2e plaats en Zwitserland op de 3e, Duitsland op de 11e en België op de 16e plek. De enige niet Europese landen in de top 20 zijn Nieuw Zeeland (4), Australië (9), Canada (10), Singapore (17) en de VS (19).

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Guido Grandt
(5) Arutz 7
(6) N24
(7) SVZ (Zeitung für die Landeshauptstad)
(8) Epoch Times
(9) Guido Grandt