• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Video bewijst dat Syrisch hulpkonvooi werd vernietigd door Amerikaanse raket

2016-09-24-21-02-39-hellfire-explosie-vernietigd-syrisch-hulpkonvooi

De media presenteren ons vandaag vreselijke beelden van een vernietigd hulpkonvooi in Aleppo, waar ‘Syrië of Rusland’ verantwoordelijk voor zou zijn. Bij een nadere beschouwing van de ongemanipuleerde beelden van de aanval is echter de zeer typerende explosie van een Hellfire raket te zien (foto), de standaard bewapening van Amerikaanse drones. Rusland heeft weliswaar vergelijkbare raketten, maar die dragen een ander soort munitie met zich mee, en vertonen een geheel ander explosiepatroon. Met andere woorden: de Amerikanen lijken er inderdaad op uit om met even valse als schaamteloze ‘false flag’ aanvallen zoals deze een militaire confrontatie met Rusland uit te lokken, mogelijk om de verkiezingen in november op te kunnen schorten.

Op de niet geëdite versie van de aanval, zoals die (nog) is te zien op het Australische ABC, is duidelijk een specifiek explosiepatroon van talloze vuurwerk-achtige vonken te zien. Dit is het signatuur van de zogeheten Metal-Augmented Charge (MAC) van Hellfire AGM-114N raketten, de standaard uitrusting van bewapende Amerikaanse Predator drones.

Andere netwerken, waaronder het internationale persbureau AP, hebben de beelden zo aangepast, waardoor het net lijkt alsof de filmer zijn camera door de explosie hevig heen en weer bewoog (wat volgens de oorspronkelijke beelden dus NIET het geval was). Hierdoor is het specifieke Hellfire explosiepatroon nauwelijks waarneembaar.

Thermobarische Hellfire raketten veroorzaken een groot vuur, maar laten geen kraters achter. Op de beelden van het verwoeste konvooi zijn inderdaad geen kraters te zien, maar wel de duidelijke bewijzen van een enorme brand.

De Russen hebben ook thermobarische bommen, maar die bevatten andere deeltjes, en hebben een ander verspreidingspatroon, zonder vuurwerk-achtige ‘vonken’. Het kan daarom geen Russische of Syrische raket geweest zijn, zoals onze media ons willen doen laten geloven.

Gisteren detecteerden de Russen een Predator drone, die vanaf de Turkse NAVO luchtmachtbasis Incirlik opsteeg en naar de exacte locatie van het hulpkonvooi in Syrië vloog. Daar cirkelde het onbemande toestel enige tijd rond, en vertrok pas nadat het konvooi vernietigd was.

Maar dat zal ongetwijfeld slechts ‘toeval’ zijn geweest – althans, als u nog steeds zo dom en naïef bent om de uitleg van de Amerikanen en de NAVO, die vast van plan lijken om ons in de Derde Wereldoorlog te storten, te willen geloven.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge