• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Europol: Binnenkort ‘spectaculaire’ aanslagen; Politie Frankfurt waarschuwt voor moslim kinderterroristen

Was zelfmoordpoging tankstation Gouda in werkelijkheid een aanslag?

2016-09-04-15-12-38.tankstation gouda afgebrand 3 sep 2016

Tankstation langs de A12 bij Gouda afgebrand na een buitengewoon bizarre zelfmoordpoging, of misschien wel een aanslag?

Wolfgang Trusheim, hoofd van de afdeling staatsbescherming bij de politie in Frankfurt, waarschuwt voor een nieuwe generatie moslimterroristen die bestaat uit kinderen, die van jongsaf aan worden geradicaliseerd en getraind om (zelf)moordaanslagen te plegen op de bevolking. Vooral Salafistische moskeeën en scholen zijn broedplaatsen voor deze kinderterroristen, die Trusheim ‘haatkinderen’ noemt. Hij pleit er dan ook voor om deze kinderen bij hun ouders weg te halen. Ondertussen wordt het aantal slachtoffers van de moslim migranteninvasie dagelijks groter.

Volgens Trusheim zijn het vooral Salafistische imams en ouders die hun kinderen opvoeden om anderen religies en alle andere niet-moslims te haten. Hierdoor vertonen veel moslimkinderen al op zeer jonge leeftijd radicaal en agressief gedrag. In sommige scholen is ‘jihadist’ het vaakst gegeven antwoord als moslimkinderen wordt gevraagd wat ze later willen worden.

Deze verziekte kinderen moeten bij hun ouders worden weggehaald, vindt Trusheim. Ook ouders die zich aansluiten bij ISIS in Syrië moeten zo worden aangepakt. Dat moet snel wettelijk mogelijk worden gemaakt, vindt de ‘Staatsschützer’ in Frankfurt, want moslimgezinnen willen en krijgen doorgaans veel kinderen (2).

Veel moslim misdadigers zijn minderjarig

Nu al worden een groot aantal kleinere aanvallen en aanslagen op de Duitse bevolking gepleegd door minderjarige moslimmigranten, die volgens de jongste cijfers in steeds grotere getalen tot Duitsland en Europa worden toegelaten. (1) Mede hierdoor groeit het aantal slachtoffers van deze moslim migranteninvasie met de dag.

Tijdens een volksfeest in de Oostenrijkse stad Wels werden dit weekend minimaal 8 vrouwen aangerand door vijf jonge Afghaanse asielzoekers, waarvan vier in de leeftijd 15 tot 16 jaar (5). Bij het stadsfeest in de Duitse stad Essen gebeurde afgelopen nacht hetzelfde, waar diverse vrouwen midden op straat door vier tot zes Noord Afrikaanse asielzoelzoekers werden aangerand en misbruikt. (6)

Europol verwacht nieuwe ‘spectaculaire’ aanslagen in Europa

Ook Rob Wainwright, hoofd van de overkoepelende Europese politie instantie Europol, waarschuwt dat leden van ISIS ‘een strategisch besluit’ hebben genomen om ons continent met nog meer ‘spectaculaire’ aanslagen te treffen. De daders moeten vooral gezocht worden in het groeiende aantal jihadisten dat uit Syrië terugkeert naar Europa, en die hier nog steeds worden toegelaten. Inmiddels zouden al zo’n 50 terreuraanslagen zijn voorkomen. (3)

Aanslag op tankstation bij Gouda?

Hoeveel kleinere aanslagen er al bij ons worden gepleegd is volstrekt onduidelijk, aangezien politie en politiek er alles aan doen om de afkomst van daders verborgen te houden. Zo reed gisterenavond een 33 jarige man uit Almere bewust met hoge snelheid in op een tankstation langs de A12 bij Gouda, dat vervolgens in brand vloog en volledig werd verwoest.

Behalve de dader raakte er niemand gewond. De politie meldt slechts dat de man, die is aangehouden wegens poging tot doodslag en brandstichting, zelfmoord wilde plegen. (4)

Indien de dader een ‘Nederlander’ wordt genoemd, zegt dat zoals u weet helemaal niets over de etnische en/of religieuze identiteit en afkomst. In Duitsland gebeurt het al vaak dat daders met een Arabische naam in de media bewust een Duits klinkende naam wordt gegeven. Bovendien komt het maar zeer zelden voor dat iemand die zelfmoord wil plegen daarbij bewust onbekenden met zich mee het graf wil innemen. Volgelingen van de islam vormen daarop wereldwijd met afstand de grootste uitzondering.

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Die Welt
(3) Junge Freiheit
(4) NU / Politie
(5) Krone via Asylterror
(6) Bild via Asylterror