• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘EU beval Hongarije om bewapende ISIS terroristen naar Duitsland door te sturen’

Bundeswehr geeft info dat in 67 kazernes islamitische asielzoekers zijn opgevangen – Migranten in 1 kazerne slechts door een provisorisch hek gescheiden van munitie opslagplaats – Vooral bij AZC’s steeds vaker kleine terreuraanslagen op rijdende auto’s, afgelopen nacht gezin met kleine kinderen levensgevaarlijk gewond

2016-09-25-15-12-38-migranten-19a-isis-eu-vlag

Duizenden van hen zijn inderdaad ISIS strijders, wachtende op het bevel om massaal terreuraanslagen op de Europese bevolking te gaan plegen.

Volgens de voormalige hoofdredacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, auteur en onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte, heeft hij uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de Europese Unie Hongarije heeft bevolen om welbewust bewapende ISIS terroristen naar Duitsland door te sturen. Als Boedapest niet zou gehoorzamen, dan zou Hongarije door zware sancties worden getroffen, zo dreigden de globalisten in Brussel.

We hebben het al sinds vorig jaar al vaker geschreven: de Europese Unie laat met de massale moslim migranteninvasie opzettelijkduizenden terroristen tot ons continent toe, in de hoop en verwachting dat zij steeds meer aanslagen op de burgerbevolking zullen plegen. De sociaal-economische en maatschappelijke chaos die daardoor ontstaat zal op zeker moment zo groot zijn geworden, dat de onafhankelijke lidstaten wanhopig tot Brussel zullen wenden voor een ‘oplossing’. Die zal dan worden gepresenteerd in de vorm van een Europese Superstaat, een federale EU, waarin de onafhankelijke lidstaten helemaal niets meer te zeggen hebben.

Velen deden en doen dat nog steeds af als een complottheorie, omdat ze zich niet kunnen voorstellen dat Brussel zó gewetenloos tegen de belangen van de Europese bevolking kan handelen. Udo Ulfkotte bewees echter al vaker dat dit wel degelijk het geval is, en kwam in een lezing met nieuwe, zeer verontrustende informatie, waaruit blijkt dat de eurocraten feitelijk op één lijn gesteld kunnen worden met ISIS.

‘Wij moesten van EU terroristen ongecontroleerd doorsturen’

‘Wij hebben veel berichten van geheime diensten van buurlanden, die ons ervoor hebben gewaarschuwd. Maar de politici en media hebben hun ogen ervoor gesloten,’ aldus Ulfkotte. ‘Waar ik het meest van ben geschrokken, waar ik verbijsterd door was, was een telefoontje van een invloedrijke Hongaarse veiligheidsofficial, die ik onlangs in Boedapest heb leren kennen, die vertelde dat zij personen van wie zij zeker wisten dat het ISIS strijders waren, niet op wapens mochten controleren, maar naar Oostenrijk en Duitsland moesten doorsturen.’

‘Nogmaals: ze wisten met zekerheid dat deze personen kleine hoeveelheden explosieven en wapens met zich meenamen. Eerst dacht ik dat hij onzin vertelde toen hij zei dat ze deze mensen niet mochten controleren. Ik zei tegen hem dat ik me niet kon voorstellen dat (premier) Viktor Orban het bevel zou hebben gegeven om iedereen met wapens door te laten reizen.’

‘’Nee’, zei hij. ‘Zo zit het ook niet. Het is de EU die ons onder druk heeft gezet. Brussel zette ons onder druk, en zei dat als wij hen zouden controleren en daarover zouden berichten, wij als nog rechts-radicaler zouden worden neergezet. Wij moesten alle mensen in zo groot mogelijke aantallen laten doorreizen’.’

Volgens de Duitse onderzoeksjournalist is de Hongaarse official van wie deze informatie afkomstig is, beslist geen paniekzaaier, maar juist zeer geloofwaardig. Hij is er dan ook van overtuigd dat het geen loos gerucht is, maar de harde waarheid. Ulfkotte wijst er bovendien op dat zijn info niet op zichzelf staat, maar door tal van andere berichten uit andere bronnen en landen wordt bevestigd.

Asielzoekers naast munitie opslag in kazernes

‘Kijk bijvoorbeeld eens op de website van het Duitse leger, bundeswehr.de. Daar vind je informatie dat 67 kazernes van de Bundeswehr mede worden gebruikt door asielzoekers!’ De zender SWR berichtte eerder dat op de kazerne bij Immendingen (vlak boven de Zwitserse grens bij Singen) asielzoekers op een stuk land zijn ondergebracht, dat slechts door een provisorisch hek van de munitie opslagplaats gescheiden is. (1)

Steeds vaker aanslagen op rijdende auto’s

Ondertussen worden er dagelijks nieuwe misdaden en kleine terreuraanslagen door islamitische migranten gepleegd, waar de media niet over bericht, of slechts summier, en sowieso zonder de afkomst van de daders te vermelden. Deze informatie is enkel nog op onafhankelijke en sociale media terug te vinden, die zich meestal baseren op getuigenverklaringen.

Zo raakte afgelopen nacht op de Duitse A7 een gezin met 2 kleine kinderen levensgevaarlijk gewond nadat er vanaf een viaduct grote stenen op de weg werden gegooid, en hun auto daardoor over de kop sloeg. De politie gaat uit van een bewuste moordaanslag en zette een helikopter in. Volgens Hartgeld.com bevestigen onafhankelijke bronnen dat het om een terreuraanslag ging, en dat het niet de eerste in zijn soort is, maar dat er vooral in de buurt van AZC’s steeds meer van dit soort aanslagen op rijdende auto’s plaatsvinden. (2)

David D. Letterman

(1) YouTube (deel van lezing Udo Ulfkotte)
(2) SWP / Hartgeld-Terrorismus