• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’

Duitse AfD waarschuwt voor burgeroorlog, zet voor verkiezingen 2017 in op stopzetten massa immigratie en euro-project, en terugkeer naar E.E.G. – Peiling: 82% Duitsers wijst Merkels immigratiebeleid af – Brits ministerie verwacht aanslagen op kerken en christenen

2016-09-11-15-37-14.isis 07

De grenzen zouden en moesten openblijven van ‘onze’ leiders, met nu al rampzalige gevolgen: duizenden ISIS strijders zijn zeer waarschijnlijk al in onze landen, wachtende op het sein om terreuraanslagen te gaan plegen.

Arabische en Westerse inlichtingendiensten slaan alarm nu vele duizenden ISIS strijders spoorloos blijken te zijn verdwenen. Alleen al uit Tunesië kunnen 700 jihadisten niet meer worden gevonden, waarschuwt een Arabische official. Daarom is er een gezamenlijk steunpunt opgericht om de terroristen te traceren. Een aantal van hen zal nog in het Midden Oosten en Noord Afrika zijn of naar Turkije zijn gereisd, maar waarschijnlijk zijn velen van hen reeds in Europa. En daar zullen ze niet stil blijven zitten, maar wachten op het sein voor de grote terreuroorlog tegen de vrijwel weerloze Europese bevolking.

Dat de EU, met de Duitse bondskanselier Angela Merkel op, onze grenzen zo lang mogelijk geopend houdt en welbewust grote aantallen moslimterroristen binnenlaat, is al lang geen complottheorie meer. Hooggeplaatste veiligheidsofficials, zoals de leiders van de Franse en Duitse binnenlandse veiligheidsdiensten, waarschuwden hier eerder dit jaar al voor. Bovendien had ook ISIS zelf het meerdere malen openlijk aangekondigd, nog vóórdat de grote moslim migrantenaanval op Europa van start ging.

Volgens de Arabische official hebben tal van landen in het Midden Oosten, Noord Afrika en Europa, waaronder Frankrijk, Duitsland en België, lijsten uitgewisseld met daarop de namen van vermoedelijke ISIS strijders. De samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van deze landen is het afgelopen jaar flink verbeterd, maar dat neemt niet weg dat de dreiging van aanslagen en andere terreurdaden nog steeds groot is. (1)

Agressieve jonge migranten dreigen burgeroorlog te veroorzaken

De voorzitter van de Duitse anti-islam partij Alternative für Deutschland, Frauk Petry, waarschuwde gisteren tijdens een toespraak voor een burgeroorlog in Duitsland, nu de criminaliteit dankzij de massale instroom van moslimmigranten explodeert. Dat blijkt tenminste uit ontelbare onafhankelijke berichten, want de regering Merkel weigert al enige tijd officiële statistieken hierover te publiceren.

Petry noemde ook de ‘vervolging van christelijke vrouwen’ in AZC’s en andere opvanghuizen voor asielzoekers. ‘Hoe meer onopgeleide en vaak agressieve jonge mannelijke immigranten uit Noord Afrika komen, des te meer zal de situatie escaleren. Wij willen geen burgeroorlog in Duitsland. Wij zijn de partij van de sociale vrede.’

Ze wees er nog eens op dat ook uit officiële cijfers blijkt dat het leeuwendeel van de asielzoekers niet uit oorlogsgebieden komt en daarom geen vluchtelingen, maar economische gelukszoekers zijn. Een groot deel van de mensen die beweerden uit Syrië te komen, zijn in werkelijkheid uit zeker 27 andere landen afkomstig. Nu dit feit begint door te dringen tot de Duitsers, wijst volgens een recente TNS/Spiegel peiling inmiddels 82% het ‘Wir Schaffen Das’ wees-welkom beleid van Angela Merkel af (3).

Einde aan euro-project, terugkeer naar E.E.G.

Voor de verkiezingen van volgend jaar zet de sterk in opkomst zijnde AfD in op het beëindigen van de massa immigratie, het stopzetten van het faliekant mislukte euro-project en een terugkeer naar de oorspronkelijke E.E.G., en het invoeren van directe democratie, zodat de burgers mee moge beslissen over voor hun land en samenleving ingrijpende besluiten. (2)

Britten verwachten aanslagen op kerken

Het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken waarschuwde afgelopen week dat kerken makkelijke doelwitten zijn voor aanslagen door moslimterroristen. Aanleiding is de recente onthoofding van een Franse priester door twee islamitische migranten in juli. Christenen moeten volgens het ministerie extra waakzaam zijn, vooral voor moslims met messen, bijlen en andere steekwapens, maar ook vuurwapens. In een brochure worden tips gegeven hoe een kerkgebouw snel geëvacueerd kan worden, en hoe verdachte personen moeten worden benaderd.

Sommige Britse katholieke geestelijken hebben inmiddels al de opdracht gekregen niet langer hun priesterkragen in het openbaar te dragen, omdat het gevaar dat ze door moslims worden aangevallen inmiddels te groot zou zijn. (4)

David D. Letterman

(1) Breitbart (via Infowars)
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Kath.Net