• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Moslimmigrant* valt passagiers Zwitserse trein aan, steekt vrouw in brand

2016-08-13-21-58-53.zwitsere trein aanslag 13 augustus 2016 - b

* Met bijna dezelfde zekerheid waarmee de politiek-correcte media opnieuw menen te kunnen beweren dat het géén terreuraanslag was, berichten wij doelbewust dat de dader een moslimmigrant was. Het enige verschil is dat de dagelijkse asielellende in Europa inmiddels leert dat de kans dat eerste klopt 10% is, en het laatste 90%.

Een 27 jarige man, zeer vermoedelijk een moslimmigrant, viel vandaag in een Zwitserse trein bij Salez, in de buurt van Liechtenstein, zomaar andere passagiers met een mes aan. Ook overgoot hij een vrouw met een ontvlambare stof, en stak haar vervolgens in brand. De vrouw moest met zeer ernstige brandwonden in het ziekenhuis worden opgenomen. Daarnaast raakte ook een 6 jarig kind, twee tieners en drie andere volwassenen gewond, enkelen zeer ernstig. De internationale pers doet er zoals we gewend zijn alles aan om de afkomst en religie van de dader te verhullen, en heeft het enkel over een ‘Zwitser’ wiens motief ‘onbekend’ is. Inmiddels kunnen wij dan met bijna 100% zekerheid stellen dat het om een volgeling van de enige, door de Europese elite maximaal beschermde religie gaat: de islam.

Naast het 6 jarige kind zijn een meisje van 17, twee vrouwen van 34 en 43, een jongen van 17 en een man van 50 het slachtoffer van de zoveelste islamitische terreurdaad in Europa. De politiek correcte Zwitserse politie hield het voorval van afgelopen nacht urenlang verborgen, en kwam uiteindelijk met zeer vage en nietszeggende verklaringen over de dader, die zelf ook gewond raakte, maar schijnbaar nog steeds niet ondervraagd kan worden, en diens ‘onbekende’ motief – al heeft politiek-correct propaganda persbureau Reuters het over een mogelijke ‘crime passionel’.

Maar ‘terreur is zeer, zeer onwaarschijnlijk,’ werd door de Zwitserse politie benadrukt. Wat anno 2016 nieuwspraak is voor: het was een wel degelijk een terroristische aanslag door een moslim. En omdat het géén terreur was, organiseerde de minister van Binnenlandse Zaken vandaag onmiddellijk een spoedbijeenkomst. (3)

Het kan natuurlijk dat de ZwISISche dader per ongeluk een flesje met spiritus, dat hij toevallig bij zich bleek te hebben, over de vrouw morste, en haar kleren met een brandende lucifer probeerde schoon te maken. Toen dat mislukte en ze in brand vloog, probeerde hij te voorkomen dat andere passagiers gewond raakten door hen met zijn mes, dat hij eveneens toevallig in zijn achterzak had zitten, op afstand te houden.

De Daily Mail berichtte afgelopen week dat gemiddeld iedere 86 uur een Europeaan het slachtoffer wordt van een moslimterrorist. Gezien het aantal misdaden dat wordt verzameld op bijvoorbeeld asylterror dagelijks in de tientallen beloopt, vermoeden wij dat dit nog een buitengewoon conservatieve schatting is.

David D. Letterman

(1) Blick
(2) Metro
(3) Russia Today