• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Luchthaven Istanbul waarschuwt reizigers voor verkrachtingsland Zweden

Opnieuw tientallen Zweedse vrouwen en meisjes op festival aangerand door moslimmigranten – Nu al bijna 60% Zweedse uitkeringen naar migranten, instorting sociale zekerheid onvermijdelijk – Migranten in Duitsland weigeren te werken omdat ze vinden dat ze recht hebben op gratis geld – 9 nog maar net aangekomen asielzoekers uit Irak gearresteerd voor groepsverkrachting Duitse vrouw

2016-08-20-14-27-43.zweden verkrachtingsland luchthaven istanbul 02

‘Reiswaarschuwing! Wist u dat Zweden het hoogste verkrachtingspercentage ter wereld heeft?’ En dat klopt: nergens lopen vrouwen en meisjes zoveel kans verkracht te worden als in Zweden. De daders zijn vrijwel zonder uitzondering moslimmigranten.

Op de luchthaven van Istanbul waarschuwen twee reclame/informatieborden reizigers ervoor dat ‘Zweden het hoogste verkrachtingspercentage ter wereld’ heeft. De advertenties zijn geplaatst door de pro-Erdogan krant Gunes* (* er zijn sowieso geen anti-Erdogan kranten meer, omdat de Turkse dictator alle oppositie tegen hem heeft weggevaagd), en lijken een vergelding voor de tweet van een Zweedse official, die kritiek uitte op het feit dat het Turkse hooggerechtshof onlangs besloot om seks met 12 jarige meisjes toe te staan. In Zweden zelf slaat langzaam maar zeker de vlam in de pan, nu bij een festival opnieuw tientallen Zweedse vrouwen en meisjes zijn aangerand door moslimmigranten.

De Turken zijn ook boos op de Oostenrijkers, waar een informatiebord op een vliegveld met grote letters aankondigde dat ‘Turkije seks toestaat met kinderen onder de 15 jaar’. Officials in Ankara wijzen erop dat het parlement nog zes maanden de tijd heeft om de wetswijziging door te voeren. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu zei dat de headlines bewijs zijn van de ‘racistische, anti-islamitische en anti-Turkse’ houding in Europa.

Groepsverkrachting door 9 Irakese asielzoekers

Dat steeds meer Oostenrijkers zich anti-islam opstellen zal gezien de misdaad- en verkrachtingsexplosie echter weinigen verbazen. Zo werd onlangs bekend gemaakt dat 9 asielzoekers uit Irak, enkele nog maar net aangekomen, zijn gearresteerd vanwege de groepsverkrachting van een 28 jarige Duitse vrouw in Wenen. Dat gebeurde tijdens de afgelopen beruchte ‘oud en nieuw’, toen de religie van Allah en Mohammed zeker niet alleen in Köln zijn kenmerkende visitekaartje afgaf.

De verhoudingen tussen Wenen en Ankara zijn sowieso erg gespannen, omdat de Oostenrijkse regering de eerste in Europa is die openlijk heeft verklaard dat de onderhandelingen met Turkije over visumvrijheid en toetreding tot de EU helemaal moeten worden stopgezet, nu president Erdogan op Hitleriaanse wijze tienduizenden mensen aan wier loyaliteit getwijfeld werd heeft laten ontslaan, gevangen zetten of spoorloos doen verdwijnen.

‘Brussel kijkt jaloers naar ijzeren vuist Erdogan’

Als de machtsgreep zoals nu in Turkije plaatsvindt, waarbij ook volgens Amnesty International de mensenrechten met zevenmijlslaarzen worden overtreden, op dezelfde wijze in enig ander land was gebeurd, dan hadden alle Europese politici er schande van geroepen, en onmiddellijk harde maatregelen zoals sancties geëist. Maar het gaat om Turkije, het land dat de Europese gevestigde orde nog steeds heel graag bij de EU wil halen, omdat daarmee in één klap 80 miljoen moslims worden toegevoegd, en de totale islamisering van ons continent onomkeerbaar wordt. Daarnaast kijken de anti-democraten in Brussel waarschijnlijk met een jaloerse blik naar hoe Erdogan met ijzeren vuist alle tegenstemmen verplettert.

De Europese reguliere media zitten op enkele uitzonderingen na al volledig in de ‘tas’ die islamisering heet. De Britse BBC loopt daarbij voorop; in een recente nieuwsreportage werd verzet tegen de invoering van de racistische, discriminerende en onderdrukkende Sharia wetten ‘islamofobisch’ genoemd (6).

Opnieuw tientallen Zweedse meisjes aangerand door migranten

In Zweden is grote onrust ontstaan nu opnieuw tientallen vrouwen en meisjes zijn aangerand door moslimmigranten. Dat gebeurde wederom op een festival: ‘We Are Stockholm’. Tot nu toe zijn 22 aangiftes bij de politie binnengekomen, wat er vermoedelijk meer zullen worden. Met de bekende waanzinnige politieke-correcte realiteitsontkenning weigerde men de afkomst van de daders te onthullen, maar uit berichten op sociale media blijkt dat het inderdaad weer moslimmigranten zijn geweest.

Sociale zekerheid op instorten

Het Scandinavische land staat maatschappelijk op de rand van instorting nu de sociale zekerheid dankzij de massa immigratie onbetaalbaar is geworden. Nu al gaat 58% van alle uitkeringen en toeslagen naar moslimmigranten, die net als in Duitsland doorgaans weigeren te werken, omdat ze vinden dat ze recht hebben op gratis geld (4).

Integratie moslims totaal mislukt

De Zweden Democraten, de Zweedse variant van de PVV, eist een referendum over de massa immigratie, en noemt deze inmiddels ‘de grootste catastrofe van het moderne tijdperk’. De partij, die sterk in opkomst is, heeft harde cijfers achter zich staan, waaruit blijkt dat de integratie van moslims in de samenleving totaal is mislukt. Zo verlaat maar liefst 75% van de kinderen van Somaliërs voortijdig de basisschool. Tal van Zweedse voorsteden zijn in criminele en gewelddadige islamitische ‘no go’ zones veranderd. De meerderheid van alle moordenaars, verkrachters en rovers in Zweden zijn migranten van de eerste of tweede generatie. (3)

David D. Letterman

(1) Sky News via Infowars
(2) Express via Infowars
(3) Guido Grandt
(4) Express
(5) Zero Hedge
(6) Infowars