• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Zwart en links creëren chaos in VS; VN-pantservoertuigen gesignaleerd

‘Vergeten’ door de media: Alton Sterling was gevaarlijke crimineel met lang strafblad, en greep tijdens arrestatie naar illegaal vuurwapen

2016-07-10-15-38-42.zwart protest in dallas 01a

Statistische feiten die tegenwoordig ook al ‘racistisch’ schijnen te zijn: De zwarten in Amerika vormen slechts 13% van de bevolking, maar zijn verantwoordelijk voor 50% van alle moorden en 65% van alle misdaden.

De signalen dat de regering Obama inderdaad probeert een Amerikaanse rassen- of zelfs burgeroorlog te ontketenen, zodat de verkiezingen kunnen worden geannuleerd en de president voor onbepaalde tijd aan de macht kan blijven, worden almaar sterker. In tal van Amerikaanse steden zorgen radicale zwarte en linkse activisten met agressieve en gewelddadige protesten voor chaos, nadat opnieuw enkele zwarten door politiekogels om het leven kwamen. ‘Je kunt in Amerika niet eens meer een pistool op een agent richten zonder neergeschoten te worden.’

De meeste Westerse en ook Nederlandse massamedia (NU, NOS) verzwijgen in hun berichtgeving over de zwarte doden dat de slachtoffers soms veroordeelde criminelen waren die eerst met vuurwapens de agenten bedreigden, en pas na herhaaldelijke waarschuwingen werden neergeschoten.

Ook met neutrale woorden zoals ‘activisten’ en ‘demonstranten’ creëren ‘onze’ media het valse beeld dat het hier om vreedzame protesten van ‘Afro-Amerikanen’ ging, die door de politie hard uiteen werden geslagen. De ultralinks politiek-correcte NOS durft zelfs te schrijven dat ‘sommige Black Panther activisten (een extreem racistische zwarte haat/terreurgroep) over straat liepen met geweren, wat is toegestaan in Louisiana’. Met andere woorden: ook in deze verslaggeving wordt alles gedaan om het zwarte geweld tegen de politie goed te praten.

Sterling was gevaarlijke crimineel met lang strafblad

Aanleiding voor de grote onrust in de VS is de dood van Alton Sterling, die in de nacht van dinsdag op woensdag door politiekogels om het leven kwam. De media deden voorkomen alsof dit het zoveelste geval was van racisme, een vreedzame zwarte man die ‘zomaar’ zonder aanleiding door de politie zou zijn vermoord. President Obama gooide verder olie op het vuur door zich kritisch uit te laten over het politie optreden, en opnieuw de ‘rassenkaart’ te spelen.

Sterling werd echter pas gearresteerd nadat hij een dakloze had bedreigd met een vuurwapen. Op filmpjes is te zien en te horen hoe hij meerdere malen wordt gewaarschuwd nadat agenten tegen elkaar roepen dat hij ‘naar zijn revolver’ grijpt. Wat de media eveneens ‘vergeten’ te melden is dat Sterling een lang strafblad had waar zaken op stonden zoals huiselijk geweld, illegaal vuurwapenbezit, gewapende mishandeling, drugshandel, ontlopen van het betalen van alimentatie en het zwanger maken van een 14 jarig meisje toen hij 20 was.

Voor dat laatste kreeg hij 5 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. Hij hield zich echter niet aan de voorwaarden, waardoor hij alsnog 2 ½ jaar achter slot en grendel verdween. Voor en na die tijd stond Sterling bekend als een gevaarlijke crimineel, die al eerder met agenten vocht. Bij een zo’n gevecht was al eens eerder een geladen pistool uit zijn zak gevallen. Het vuurwapen wat hij afgelopen week bij zich had, was sowieso illegaal, omdat het veroordeelde criminelen is verboden om wapens bij zich te dragen. (1)

‘In koelen bloede vermoord, enkel omdat hij een vuurwapen op agenten richtte!’

Maar volgens heel links en zwart Amerika was het allemaal weer de schuld van de racistische politie, wat voor duizenden genoeg reden was om in tal van steden de straten op te gaan.

Na de schietpartij in Dallas, waarbij 5 agenten werden vermoord door een Afghanistan veteraan, werden in andere steden opnieuw zwarten doodgeschoten, zoals gisteren Alva Braziel in Houston.

Ook nu melden de media niet dat Braziel eveneens een voor onder andere drugshandel, illegaal wapenbezit en het stelen van een auto veroordeelde crimineel was, die de agenten eerst met een vuurwapen bedreigde. Chris Menahan van ‘Information Liberation’ spotte daarom dat ‘de 38 jarige Alva Braziel vanmorgen in koelen bloede werd vermoord, enkel omdat hij een revolver op agenten richtte!… Wat is er van deze wereld geworden, nu je niet eens meer een wapen op agenten kan richten zonder neergeschoten te worden?’ (2)

Zwarte politie officieren: BlackLivesMatter is radicale haatgroep

In tegenstelling tot Obama, Hillary Clinton en internetgiganten zoals Facebook en Google is BlackLivesMatter ook volgens zwarte politieagenten en officieren bepaald niet de vreedzame protestbeweging zoals die door de media wordt afgeschilderd. Nadat de zwarte sheriff van Milwaukee, David Clarke, op Fox News verklaarde dat de ongelijke behandeling van zwarten en kleurlingen door de politie ‘onzin’ is, zei ook het hoofd van de politie in El Paso, Greg Allen en eveneens een zwarte, dat ‘BLM wat mij betreft een radicale haatgroep is… De leiders van dit land zouden daar beter naar moeten kijken, want de gevolgen van wat we in Dallas hebben gezien zijn er dankzij hen gekomen.’ (3)

We herhaalden gisteren wat we al jaren geleden schreven, namelijk dat president Obama wel eens doelbewust een rassenoorlog in de VS zou kunnen ontketenen, om vervolgens deze binnenlandse crisis aan te grijpen om te verkiezingen op te schorten, zodat hij aan de macht kan blijven om Amerika verder te transformeren tot een aan de ultralinkse globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ elite onderhorige staat.

VN-pantservoertuigen voor staat-van-beleg?

Dit werd jarenlang afgedaan als ‘complottheorie’, maar zoals al met veel andere ‘complotten’ is gebeurd, begint deze inmiddels werkelijkheid te worden. Zo hebben mensen in Texas, Mississippi, Arizona, Florida en Virginia transporten van grote aantallen VN-pantservoertuigen gesignaleerd en soms ook gefotografeerd. Het kan natuurlijk dat deze transporten niets om het lijf hadden, maar in het licht van de snel toenemende spanningen in de VS is het eveneens denkbaar dat de voertuigen straks worden ingezet als Obama vanwege al het geweld de staat-van-beleg of een andere crisistoestand heeft afgekondigd. (4)

VS op de rand van burgeroorlog?

‘Staat de VS op de rand van een burgeroorlog?’ vraagt onderzoeksjournalist Peter Orzechowski zich dan ook af (5). Alex Newman vanThe New American wijst erop dat ‘de regering sinds het aantreden van Obama een spervuur van non-stop propaganda heeft uitgestoten waarmee tientallen miljoenen Amerikanen als ‘extremisten’ en potentiële ‘terroristen’ werden gedemoniseerd, enkel vanwege hun afwijkende politieke (‘rechtse’ en ‘libertarische’) overtuigingen.’

De interne documenten die de afgelopen jaren naar buiten lekten lieten er geen twijfel over bestaan wie deze ‘terroristen’ in de ogen van Obama zijn. Bovenaan alle lijstjes prijkten namelijk conservatieve christenen en mensen die hameren op de vrijheden die de Amerikaanse Grondwet hen garandeert. Die zullen naar verwachting de eerste slachtoffers zijn als de huidige regering een binnenlandse crisistoestand gaat aangrijpen om al zijn politieke tegenstanders op te sluiten of uit de weg te ruimen.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) KOPP
(5) KOPP
(6) Infowars