• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven

Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’ – Hillary Clinton: nauwe banden met radicale islamisten, gaf gifgas aan Syrische rebellen, fraudeerde met miljoenengiften

2016-07-03-16-20-52.hillary clinton john ashe

John Ashe vormt na zijn ‘ongeluk’ geen bedreiging meer voor Hillary Clinton.

Is het toeval, een complottheorie of gewoon pech wat al vele tientallen mensen die tegen (één van) de Clintons wilden getuigen, is overkomen? Nu is het een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN die slechts enkele dagen voordat hij een belastende getuigenis tegen Hillary Clinton zou afleggen, dood werd aangetroffen. John Ashe zou bij een ‘ongeluk tijdens een conditietraining’ zijn keel hebben verbrijzeld. Het echtpaar Clinton heeft in de loop der jaren inmiddels een lang spoor van lijken achter zich gelaten. Mensen die het wagen zich tegen hen te verzetten of hun criminele praktijken openbaar te maken, lopen een grote kans dit met hun leven te moeten bekopen.

‘Ongeluk met halter’

Nadat Ashes lichaam afgelopen woensdag levenloos werd aangetroffen, verklaarde de VN aanvankelijk dat hij een hartaanval had gehad. Lokale politieagenten in Dobbs Ferry (New York) spraken dit later tegen, en zeiden dat hij tijdens een conditietraining zijn keel had verbrijzeld met een halter.

Ashe had afgelopen maandag samen met zijn mede gedaagde, de Chinese zakenman Ng Lap Seng, in de rechtbank moeten verschijnen. Seng zou Ashe tijdens diens termijn als president van de Algemene Vergadering van de VN meer dan $ 1 miljard aan donaties hebben gegeven. Toen Bill Clinton president was, sluisde de Chinees enkele honderdduizenden dollars door naar het Democratische Nationale Comité.

Oud Secret Service agent: ‘Hillary is gevaarlijk, oneerlijk, en liegt voortdurend’

Voormalig Secret Service agent Gary Byrne, die de afgelopen jaren vaker in het nieuws kwam als klokkenluider, is dit alles ‘business as usual’ voor de Clintons. ‘Ik heb de sterke overtuiging dat mensen moeten weten wie Hillary Clinton echt is, en hoe gevaarlijk haar gedrag is. Ze is geen leider,’ zei hij tegen de bekende Fox News kopman Sean Hannity. ‘Ze is oneerlijk, ze liegt voortdurend. Iedereen die zichzelf weet los te maken van hun politiek en terugkijkt naar haar gedrag over de afgelopen 15 jaar, zegt dat.’ (1)

Vince Foster

Eén van de weinige in het nieuws gekomen bekende slachtoffers van de Clintons was Vince Foster, voormalig partner van Clintons advocatenkantoor Rose Law Firm, en tevens juridisch topadviseur van het Witte Huis. Foster, die betrokken was bij een onderzoek naar de persoonlijke financiën van de Clintons en zeer belastende informatie over hen had, zou in 1993 in een park zelfmoord hebben gepleegd.

Er waren echter veel verdachte omstandigheden, zoals het feit dat zijn dood sterk op een professionele in scène gezette moord/zelfmoord leek, en zijn afscheidsbriefje een vervalsing bleek. Onlangs kwam het rapport van de lijkschouwer boven tafel, die een schot in zijn nek had geconstateerd, een feit dat tot dan toe geheim was gehouden. Hillary Clinton deed alle beschuldigingen echter af als een ‘rechts complot’.

Lijken stapelen zich op

Op de ‘Clinton Body Count’ –oftewel de Clinton lijkenteller- staan ondertussen een indrukwekkend aantal mensen, waarvan niet weinigen hooggeplaatste personen waren. Een kleine greep:

* 1977: Suzanne Coleman, een 26 jarige vrouw die een affaire had met Bill Clinton en 7 maanden zwanger was, schoot zichzelf door haar achter(!!)hoofd. Tegen vrienden had ze verteld dat Clinton de vader was. Het werd de politie niet toegestaan een autopsie te plegen.

* 1986: ‘Hoerenmadam’ Judi Gibbs, in 1979 Penthouse model, bedreigde Bill Clinton met foto’s die in het geheim zouden zijn genomen toen hij seks met haar had. Ze stierf toen haar huis in brand vloog. Haar lichaam werd vlak bij de voordeur gevonden; ze had dus makkelijk kunnen ontsnappen. Clintons bodyguard Barry Spivey zwoer later onder ede dat hij hem Judi’s foto’s had laten zien.

1993: Vijf lijfwachten van Clinton komen bij een vliegtuigongeluk in Italië om het leven. Het toestel mocht niet landen op het vliegdekschip USS Roosevelt. De vijf waren Clintons lijfwachten geweest tijdens diens bezoek aan het schip, 2 weken eerder. Drie andere mannen, die Clinton naar de Roosevelt hadden gevlogen, vonden kort daarna de dood bij een helikopterongeluk.

* 1994: Advocaat Gandy Baugh, nauw verbonden aan destijds gouverneur Bill Clinton, pleegde ‘zelfmoord’ door uit een raam te springen. Baughs partner pleegde één maand later eveneens ‘zelfmoord’.

* 1994: Kathy Ferguson pleegt thuis ‘zelfmoord’, pal nadat ze haar koffers heeft ingepakt. Haar ex-man Danny was de agent die in Arkansas Paula Jones naar Bill Clintons hotelkamer had gebracht. Kathy had haar vrienden en collega’s vaak verteld hoe Bill haar ex-man liet toekijken terwijl hij seks met Paula had.

* 1996: Admiraal Jeremy Boorda ging naar huis om te lunchen, en zou zichzelf plotseling twee keer in zijn borst hebben geschoten. Zijn veronderstelde afscheidsbriefjes werden nooit openbaar gemaakt. De aanvankelijke verklaringen van zijn motieven –hij zou medailles hebben gedragen die hij niet had verdiend- bleken later vals.

* 1996: Ron Brown, voormalige voorzitter van de Democratische Nationale Conventie en minister van Handel, kwam samen met 39 anderen om bij een vliegtuigongeluk in Bosnië. Brown stond op het punt veroordeeld te worden en een deal te maken met de aanklagers. Eén dag later werd zijn advocaat vermoord in een ‘drive by’ schietpartij. Een paar dagen later werd de luchtverkeersleider die dienst had tijdens de crash van het vliegtuig, dood aangetroffen. Op de begrafenis werd een lachende en grapjes makende Bill Clinton gefilmd, die zijn gezicht plotseling in een sombere plooi trok toen hij de camera’s in de gaten kreeg.

* 1997: Advocaat Don Adams hielp slachtoffers van een zwendel rond de aan- en verkoop van grond, waardoor zij al hun spaargeld hadden verloren, maar de Clintons en hun vriendjes steenrijk hadden gemaakt. Adams raakte vermist; zijn lichaam werd later gevonden. Ongeveer een jaar na Adams dood verdween zijn opvolger spoorloos.

* James Bunch maakte op vergelijkbare wijze als Vince Forster een einde aan zijn leven. De Texaan had een ‘klein zwart boekje’ met daarin de namen van veel hooggeplaatste personen in Texas en Arkansas (de thuisstaat van de Clintons), die bepaalde prostituees bezochten.

* 1997: Eric Butera had informatie over de moord op Witte Huis medewerker Mary Mahoney. De politie stuurde hem undercover naar een drugsdeal, waar hij werd doodgeslagen. Zijn moeder kreeg maar liefst $ 100 miljoen smartengeld, wat later door een federale rechter naar $ 1 miljoen werd teruggedraaid.

1999: Daniel Dutko, vice-voorzitter van ‘Leadership 2000’ van de Democratische Partij, tevens vice-voorzitter van de afdeling financiën van de Clinton-Gore campagne in 1995. Stierf toen hij van zijn fiets met het hoofd op straat viel.

In datzelfde jaar wordt Eric S. Fox, bemanningslid van de Marine One (de presidentiële helikopter) twee keer door zijn hoofd geschoten. De politie: ‘zelfmoord’. Een jaar later explodeert het toestel van vier andere ‘Marine One’ piloten in de lucht.

* 2004: Pulitzer prijs winnaar journalist Gary Webb, die onder andere de drugshandel operaties van de CIA onthulde, pleegde zelfmoord door zichzelf TWEE keer in zijn hoofd te schieten.

* 2010: MI6-spion Gareth Williams hackte in Bill Clintons computer en gaf een lijst van dienst vrienden en contacten aan een vriend bij de media. Williams werd dood aangetroffen in zijn bad, met zijn hoofd in een sporttas die van buitenaf was afgesloten. Desondanks werd ‘zelfmoord’ geconstateerd!

* 2015: Walter Scheib, Clintons Witte Huis chef die ook onder president Bush in dienst was, verdween tijdens een wandeling. Zijn lichaam werd op de bodem van een rivier aangetroffen, maar de doodsoorzaak werd niet bekend gemaakt.

* 2016: Mensenrechtenactivist Berta Caceras werd thuis in Honduras tijdens haar slaap vermoord. Caceras had gezegd dat Hillary Clinton verantwoordelijk was voor de coup in het land, waarbij de democratisch gekozen president werd afgezet. Na de coup werd Honduras één van de gewelddadigste landen ter wereld.

Op de lange lijst staan verder nog tientallen journalisten, advocaten, lijfwachten, militairen, officieren, stagiaires, minnaressen en andere getuigen van Bill Clintons misdaden en uitspattingen. VN-officials John Ashe is het meest recente slachtoffer, hoogstwaarschijnlijk uit de weg geruimd omdat hij met zijn getuigenis een grote bedreiging vormde voor Hillary Clintons presidentscampagne, die toch al in zwaar water is geraakt door het email-schandaal.

Hillary vermoedelijk niet vervolgd; Trump: “Systeem is totaal corrupt’

De FBI heeft haar daar gisteren over ondervraagd, zo gaf ze toe (4). Analisten denken dat Hillary wel eens vanwege spionage kan worden aangeklaagd (5), maar haar Republikeinse tegenstrever Donald Trump twitterde dat hij inside informatie heeft dat de autoriteiten niet van plan zijn om haar te vervolgen (6). Eerder deze week lekte het nieuws naar buiten dat Bill Clinton een geheime ontmoeting met minister van Justitie Loretta Lynch heeft gehad. Trump: ‘Ik zei het al eerder: het systeem is totaal corrupt.’ (6)

Fraude met Clinton Foundation

Persbureau Reuters berichtte vorig jaar dat de diverse liefdadigheidsinstellingen van de Clintons, zoals de Clinton Foundation waar ook onze regering € 4,4 miljoen aan gegeven heeft, en de Postcode Loterij zelfs meer dan $ 25 miljoen, massaal verzuimd hebben om donaties van Amerikanen en buitenlandse regeringen en organisaties aan de belasting op te geven. Zo bleek Bill maar liefst $ 26 miljoen die hij had verdiend met lezingen niet te hebben opgegeven, wat de puissante rijkdom van de Clintons verklaart. Zijn vrouw rekent overigens al jaren minimaal $ 220.000,- voor één enkele toespraak, waar ze er al meer dan honderd van heeft gegeven.

Sleutelrol bij wereldwijd criminaliseren kritiek op islam

Hillary speelde tevens een sleutelrol bij het tot stand komen van het Istanbul Proces, een serie conferenties van de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation (OIC), die al jaren via de VN probeert om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Clinton schaarde zich niet alleen openlijk achter dit streven, maar droeg tevens tactieken aan waarmee dit doel kan worden bereikt, zoals het ‘onder druk zetten en te schande maken’ van ‘islamofoben’, dus iedereen die iets negatiefs zegt of schrijft over de islam.

Nauwe banden met radicale islamisten

Het was Hillary die in 2011 als minister aandrong op Amerikaanse- en NAVO bombardementen op het toen nog welvarende en stabiele Libië, en daarvoor misleidende en leugenachtige informatie aan het publiek verstrekte. Diezelfde Hillary bleek moslima Huma Abedin, die onweerlegbare banden met de Moslim Broederschap had, tot één van haar naaste adviseurs te hebben benoemd. Niet voor niets steunde de Broederschap Clintons beleid in Libië.

Dat was zeker niet de enige connectie tussen de Clintons en radicale islamisten. Moslim Broederschap topman Gihad el-Haddad bleek vijf jaar lang voor de Clinton Foundation te hebben gewerkt. Haddad werkte tevens samen met de Islamic Da’wa Organization (IDO), waar ook Obama’s broer Malik aan verbonden was, en dat zeer nauw betrokken was de bij genocide die de moslim terreurregering van Soedan op onder andere de christelijke bevolking pleegde en nog steeds pleegt.

Gifgas en Derde Wereldoorlog

De vermaarde onderzoeksjournalist Seymour Hersh onthulde eerder dit jaar dat Clinton als minister van BuZa direct verantwoordelijk was voor het leveren van Libisch gifgas aan de Syrische rebellen, die daar in 2013 een ‘false flag’ aanval in Ghouta, een buitenwijk van Damascus, mee pleegden, en zo zeker 1000 mensen op gruwelijke wijze vermoordden.

Maar nog altijd kan deze vrouw ook in Nederland schijnbaar geen kwaad doen, en wordt ze zelfs door half christelijk Nederland als de ideale volgende Amerikaanse president gezien. Die, eenmaal in het Witte Huis, waarschijnlijk al binnen enkele jaren de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. Maar zolang ze zichzelf blijft voordoen als ‘christen’ maakt dat klaarblijkelijk niemand iets uit.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Truthstream Media
(3) What Really Happened
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars