• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Politiechef: Obama en media medeschuldig aan nieuwe moorden op agenten

‘Obama heeft bloed aan zijn handen door leugens van BlackLivesMatter en media te bevestigen’ – Infowars: ‘Rassenoorlog VS en islamitische invasie Europa onderdeel van destabiliseringsprogramma globalisten en massamedia’

2016-07-18-00-40-21.matthew gerald vermoorde agent en obama

Een van de vermoorde agenten was de 41 jarige Matthew Gerald, die getrouwd was en twee kinderen had. Zijn zwarte collega Montrell Jackson kwam eveneens om.  Rechts: veel agenten, officieren en korpschefs, zowel blank als zwart, zijn woest op Obama, die ondanks zijn juiste woorden voor de camera’s Amerika met zijn kritiek op de politie en begrip voor BlackLivesMatter diep verdeeld heeft.

In de Amerikaanse stad Baton Rouge zijn drie agenten in een hinderlaag gelokt en met een AK-47 vermoord door de vandaag 29 jaar geworden zwarte Gavin Eugene Long, die zelf een kogelvrij vest droeg, maar later toch kon worden doodgeschoten (3). Drie andere agenten raakten zwaar gewond. De politiek correcte media in Amerika en ook Nederland doen er opnieuw alles aan de moorden te bagatelliseren, en te verzwijgen dat we hier met zwarte misdadigers te maken hebben. Op even schaamteloze als schandalig misleidende wijze verwijst de extreemlinkse NOS naar de dood van de ‘zwarte cd-verkoper’ Alton Sterling, terwijl dat in werkelijkheid een gewelddadige en vuurwapengevaarlijke crimineel was die al een paar jaar in de gevangenis had gezeten.

Na de moord op 5 blanke agenten door de zwarte militant Micah X.Johnson in Dallas uitten diverse zwarte korpsleiders in de VS al zware kritiek op de regering Obama en op de media, omdat die volgens hen een totaal valse voorstelling van zaken geven. Zo worden de gedode zwarten enkel als onschuldige slachtoffers van racisme voorgesteld, terwijl het hier bijna zonder uitzondering altijd om criminelen gaat. Zo zwaaide ook Alton Sterling onlangs eerst met een vuurwapen voordat hij werd neergeschoten toen hij zich verzette tegen zijn arrestatie, een door getuigen bevestigd feit dat bijna alle reguliere media hebben verzwegen.

‘President heeft bloed aan zijn handen’

Steve Loomis, hoofd van de politie vakbond in Cleveland, kon in zijn reactie op weer een moordaanslag op agenten zijn woede amper verbergen. Volgens hem is de serie recente schietpartijen juist dankzij de president en de media begonnen. ‘Obama heeft de valse voorstelling van zaken en de onzin die BlackLivesMatter en de media naar buiten brengen, bevestigd. De president heeft bloed aan zijn handen, dat hij er niet af kan wassen.’ Ook de Amerikaanse beroemdheden (Hollywood) kregen een veeg uit de pan voor het verspreiden van ‘kwaadaardige berichten’. (1)

Al kort na de moord op de 3 agenten in Baton Rouge plaatsten BlackLivesMatter en New Black Panthers supporters en islamisten instemmende en nog meer haatzaaiende berichten op Twitter en Facebook. Die daar zoals u weet geen enkel probleem mee hebben, tenzij de rollen zijn omgedraaid. Zwarten en moslims kunnen in de politiek-correcte multiculti wereld immers enkel slachtoffers zijn, maar geen daders. (2)

Donald Trump reageert dat ‘Obama geen idee heeft dat ons land een verdeelde plaats delict is, en het alleen maar erger zal worden.’ (6) Ook vraagt zich af ‘hoeveel agenten en anderen nog moeten sterven als gevolg van een gebrek aan leiderschap in ons land? Wij eisen ‘law and order’. We PROBEREN tegen ISIS te vechten, en nu vermoorden onze eigen mensen onze politie. Ons land is diep verdeeld, en onze vijanden kijken toe, want we zien er niet goed, niet slim en niet sterk uit.’ (5)

Globalisten achter rassenoorlog VS en islamitische invasie Europa

Infowars voorman Alex Jones ziet zijn jarenlange waarschuwingen voor een aanstaande, door de regering Obama aangemoedigde rassenoorlog realiteit worden. ‘Dit maakt allemaal deel uit van het destabiliseringsprogramma van de globalisten, gericht tegen ons land, maar ook tegen Europa,’ begint hij. ‘Door de gebeurtenissen op te hitsen creëren ze feitelijk een rassen- en zelfs burgeroorlog in Amerika.’

De VS kan zich daarom opmaken voor nog meer doelbewuste moorden op agenten en blanken, en Europa voor nog meer islamitische terreuraanslagen à la Parijs, Brussel en Nice. Inmiddels krijgen we bijna wekelijks nieuwe bloederige drama’s voor onze kiezen, en dat zou, als de huidige machthebbers in Washington, Brussel, Berlijn en Parijs niet worden gestopt door de bevolking, straks wel eens dagelijks kunnen worden.

David D. Letterman

(1) Mediate via Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) Infowars  / Breitbart
(6) Infowars