• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen

Vanuit NAVO-lid Turkije trekken steeds meer konvooien met artillerie, raketten, munitie en extremisten, de facto beschermd door Franse en Amerikaanse special forces, Syrië binnen – Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust

2016-07-13-15-00-07.tu22m3 - 03a

Gisteren bombardeerden 6 Russische TU22M3 lange-afstandsbommenwerpers diverse stellingen en wapendepots van ISIS. Ondertussen levert het Westen steeds meer wapens en raketten aan de Syrische moslimextremisten om tegen de Russen de vechten.

Afgelopen week heeft in Syrië feitelijk een oorlogshandeling plaatsgevonden van de NAVO tegen Rusland, toen een Russische Mi-25 helikopter door een Amerikaanse TOW raket werd neergeschoten. We herinneren u er nog maar eens aan dat de Russen als enige grootmacht op uitnodiging van de legitieme Syrische regering in het land opereren, terwijl het Westerse-Turkse-Arabische bondgenootschap er illegaal islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en ISIS steunt en bewapent voor hun strijd tegen president Assad (waarbij en passant ook duizenden christenen en ‘verkeerde’ moslims worden vermoord). Geen enkele normale Europese burger zit te wachten op de Derde Wereldoorlog met Rusland, maar dat is wel exact waar de EU, de VS en de NAVO met open ogen op afsturen.

Oorlog tegen Rusland in Syrië

Bij de recente NAVO top in Warschau werd besloten om nog nauwer samen te werken met de EU, om de zogenaamde ‘Russische dreiging’ te beantwoorden, zoals de politiek en media ons willen wijsmaken. In werkelijkheid lokken de NAVO en de EU zelf welbewust een grootschalig militair conflict met Rusland uit, zowel in Oekraïne, Oost Europa als in Syrië.

Het neerhalen van een Russische helikopter met een aan de moslimrebellen geleverde Amerikaanse raket was feitelijk een ‘proxy’ oorlogshandeling van de NAVO. De jihadisten in Syrië krijgen van en via Turkije, Jordanië en Arabische Golfstaten grote hoeveelheden moderne Westerse wapens geleverd, onder andere uit de VS en Duitsland, om hun strijd tegen de Syrische regering en Rusland voort te zetten.

Konvooien met wapens en strijders vanuit Turkije naar Syrië

Volgens Arabische media trekken vanuit Turkije steeds meer konvooien met extremisten, artillerie, anti-tankraketten, luchtdoelraketten en munitie Syrië binnen. Deze transporten worden de facto beschermd door Amerikaanse en Franse special forces, die in het noorden van Syrië actief zijn, en deze konvooien ongemoeid laten.

In het zuiden van Syrië rukken vanuit Jordanië en Irak met Amerikaanse steun eenheden van het ‘Free Syrian Army’ op. De Jordaanse koning Abdullah II bevestigde enige tijd geleden dat ook Britse soldaten in het zuiden actief zijn en onderdeel zijn van een pantser bataljon van het FSA.

Enorme hoeveelheden Amerikaanse wapens voor extremisten

Naast het FSA werd ook het ‘New Syrian Army’ door de CIA getraind en door het Pentagon van wapens ter waarde van $ 500 miljoen voorzien. De Amerikanen zorgen er indirect voor dat een groot deel van deze wapens wordt ‘uitgeleend’ aan ISIS en andere islamitische terreurgroepen. Via tussenhandelaren kopen Arabische landen wapens in de VS, die vervolgens aan de Syrische extremisten worden geleverd.

Het gaat daarbij om enorme hoeveelheden. De New York Times berichte in de herfst dat Saudi Arabië het FSA steunt, en sinds 2013 al 13.000 TOW anti-tankraketten van Amerika heeft gekocht. Sinds het begin van de Russische inmenging is de levering van deze raketten aan de rebellen zelfs met 800% gestegen. Dit heeft geresulteerd in het vernietigen van tenminste drie Russische helikopters, waarvan er twee met luchtdoelraketten en één met een TOW werd neergehaald. (1)

Brits parlement bevestigt financiering ISIS door Saudi’s

Degenen die nog altijd weigeren te geloven dat de islamitische terreurgroepen zowel indirect als direct door het Westerse-Turkse-Arabische bondgenootschap worden gesteund, wijzen we op een rapport van het Britse parlement, waarin staat te lezen dat er ‘historische bewijzen’ zijn dat personen van onder andere het Saudische koningshuis, maar ook de Saudische veiligheidsdienst, verantwoordelijk zijn voor het financieren van ISIS. Omdat de Salafistische Shariastaat echter één van de grootste bondgenoten van het Westen is, zult u daar in onze media nauwelijks iets over lezen.

Tevens door het Britse parlement ‘onthuld’, maar voor u al lang bekend, is de ‘geheime’ samenwerking tussen de regering Obama en de Arabische Golfstaten bij het trainen en massaal bewapenen van de islamitische extremisten. Dit programma kreeg de codenaam ‘Operatie Timber Sycamore’.

Russen zetten lange-afstandsbommenwerpers in

Afgelopen dinsdag berichtten we dat de Russische reactie op de NAVO provocaties in Syrië juist het fors uitbreiden van de oorlog tegen ISIS is. Gisteren hebben de Russen voor het eerst 6 lange-afstandsbommenwerpers van het type TU22M3 tegen de moslimterroristen ingezet. Met hoog explosieve bommen werden drie grote ISIS stellingen met strijders, drie munitie- en wapendepots en diverse tanks en pantservoertuigen vernietigd. (3)

David D. Letterman

(1) KOPP
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten