• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Merkel probeert immigratie te redden door terreuraanslag München te ontkennen

7 van de 9 slachtoffers tieners – Defensiespecialisten: Duitse autoriteiten verlamd omdat woorden ‘islamitisch’, ‘jihadist’ en zelfs ‘terreur’ niet meer gebruikt mogen worden

2016-07-23-14-01-09.munchen aanslag 22 juli 2016 b

Hoe lang laten de Europeanen zich nog zo overduidelijk glashard voorliegen door de media en politieke leiders? Hoeveel dode burgers moeten er nog in Frankrijk, Duitsland, en straks mogelijk ook in Nederland vallen, voordat het islamitische gevaar eindelijk wordt erkend en aangepakt?

Zoals we al schreven is precies gebeurd wat we al vreesden: de Duitse regering van bondskanselier Angela Merkel heeft de terreuraanslag door een islamitische vluchteling gisteren in München, waarbij 9 mensen –UPDATE 14.12 uur: waaronder 7 tieners (3 van 14, 2 van 15, 1 van 17 en 1 van 19) die bij de McDonalds zaten te eten (3)- werden vermoord, geschoven op een enkele verwarde man die psychische problemen had, en een ‘interesse had voor geweld’, maar wiens ‘motief nog onduidelijk’ is. Het lijkt er dan ook op dat hoe meer doden er onder de bevolking vallen, hoe harder de politiek ontkent dat dit iets te maken heeft met de islamitische religie van 99 van de 100 daders van terreuraanslagen. Kortom: alles wordt gedaan om de islam te beschermen, alles om de moslim migranteninvasie van Europa op stoom te houden.

De Israëlische inlichtingen- en defensiespecialisten schrijven dat ‘de autoriteiten van een leidinggevende Europese macht 7 uur lang verlamd waren over hoe ze de slachtpartij van negen Duitsers in het Olympia winkelcentrum door een 18 jarige Iraniër moesten aanpakken, zonder de woorden ‘islamitisch’, ‘jihadist’ of zelfs ‘terreur’ te gebruiken.’

‘Merkels open-armen beleid op het spel’

De schutter kwam 2 jaar geleden uit Iran naar Duitsland. De Duitse regering weigert zijn naam te noemen. DEBKAfile: ‘Merkels open-armen beleid voor vluchtelingen uit het Midden Oosten stond op het spel. En dus werd er met warrige, stotterende verklaringen paniek gezaaid in een stad met 1,5 miljoen inwoners. Urenlang werd de aanslag in het winkelcentrum niet genoemd voor wat het was, werd de toegang tot de media ontzegd, en werd geweigerd het precieze aantal slachtoffers te melden. De Franse president Francois Hollande zei hen vanochtend klip en klaar dat het een terreuraanslag was.’

Onder de 9 doden bevinden zich enkele jongeren en ‘adolescenten’, en een aantal van de 16 gewonden zijn kinderen (die in de McDonalds zaten te eten). Honderden agenten doorzochten vanochtend een appartement waar de Iraniër zou hebben gewoond.

Meerdere terroristen en Allahu Akbar kreten opnieuw ontkend

De aanslag gisteren was overduidelijk zeer goed voorbereid en bedoeld om een maximaal aantal slachtoffers te maken. Het is dus sowieso maar de vraag of één enkele man met zogenaamd ernstige depressieve problemen dit voor elkaar had kunnen krijgen. Niet voor niets sprak de politie urenlang over een klopjacht op tenminste drie daders. Die waren plotseling als sneeuw voor de zon uit het nieuws verdwenen.

Nog maar drie dagen eerder had een Afghaanse moslim in een trein bij Würzburg met een bijl en mes passagiers aangevallen. Ook na deze terreurdaad werden getuigenverklaringen dat de dader ‘Allahu Akbar’ had geschreeuwd, weer snel uit het nieuws gehaald.

Het Olympia winkelcentrum bevindt zich vlak naast het gelijknamige stadion, waar de Palestijnse terreurgroep Zwarte September tijdens de Olympische Spelen van 1972 elf Israëlische atleten gijzelde en uiteindelijk vermoordde.

David D. Letterman

(1) DEBKA
(2) Focus