• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Turks ministerie erkent dat 86% vrouwen in het land wordt mishandeld door familie

VN geeft ijskoud Israël de schuld van geweld in Arabische gezinnen – Palestijnse islam-hoogleraar op TV: ‘Zelfs als de vissen vechten, zitten de Joden erachter’

De grote vraag is waarom uitgerekend ‘links’, ‘progressief’ en ‘liberaal’ Europa onze grenzen wagenwijd open wil houden voor deze vrouwenhatende ideologie.

De Turken hebben het de afgelopen jaren bepaald niet makkelijk gehad onder de almaar strenger wordende, vrijheidsbeperkende maatregelen van de regerende AK Partij van de islamistische president Erdogan. De vrouwen in Turkije hebben het al helemaal niet getroffen; het Turkse ministerie van Familie- en Gezinsbeleid concludeert na een onderzoek dat maar liefst 86% van de Turkse vrouwen het slachtoffer is of is geweest van fysieke en/of psychologische mishandeling door toedoen van hun partners of familie. De vooruitzichten voor hen zijn niet bepaald rooskleurig als bedacht wordt dat Erdogan in november 2014 zei dat vrouwen in de islam nu eenmaal niet gelijkwaardig kunnen worden behandeld.

75% nam gerechtelijke stappen na meerdere malen te zijn mishandeld, en 87% diende een klacht in bij de politie. Desondanks blijft bijna twee derde van de mishandelde vrouwen bij hun man. Van de ongetrouwde jonge vrouwen blijft 43% bij hun gewelddadige vriendje. Vorig jaar overleefden 303 Turkse vrouwen het geweld van hun partner niet. De mannelijke daders krijgen doorgaans slechts lichte straffen.

Dat misbruik, mishandeling en geweld van vrouwen en meisjes schering en inslag zijn in de islamitische wereld, werd in 2013 nog eens bevestigd door de VN: 99,3% van de vrouwen en meisjes in Egypte –dus bijna allemaal!– blijken ooit te zijn aangerand of verkracht. De seksuele misdaadexplosie die Europa teistert na het binnenlaten van miljoenen moslimmigranten had dus alleen al aan de hand van dit rapport verwacht kunnen worden. (1)

VN geeft Israël de schuld van huiselijk Arabisch geweld

Maar de VN zou de VN niet wezen als de Commissie voor de Status van Vrouwen (CSW) op zijn jaarlijkse vergadering afgelopen week niet de moslimlanden, maar de Joodse staat Israël de schuld gaf van het huiselijke geweld in Arabische gezinnen – uitgerekend in het enige land in het Midden Oosten waar vrouwen, ook Arabische, met afstand de allerbeste, meest gelijkwaardige en meest beschermde positie hebben.

Palestijnse islamexpert: Zelfs als de vissen vechten zitten de Joden erachter’

Zoals we weten geven de Islamo-Nazi’s de Joden standaard de schuld van zo ongeveer alles wat er mis gaat in de wereld. Zo beweerden Egyptische officials enkele jaren geleden dat de Joden achter aanvallen van haaien op toeristen zaten. De Palestijnse islamitische hoogleraar Imad Hamato deed er onlangs op de officiële Palestijnse televisie nog een schepje bovenop, en zei dat ‘zelfs als de vissen vechten, de Joden erachter zitten’. (2)

‘De mensheid zal nooit in rust, vrede en voorspoed leven zolang de Joden – de moordenaars van de rechtvaardigen en de jihadstrijders- overal de oorzaak zijn van verwoestende corruptie,’ voegde de islamexpert eraan toe. In Europa wordt gedaan alsof slechts een klein groepje moslimextremisten vindt dat de Joden uitgeroeid moeten worden, maar in werkelijkheid staat dit bevel van Allah in de Koran te lezen, en wordt deze Jodenhaat door verreweg de meeste moslims klakkeloos overgenomen.

De reactie van het altijd zo politiek-correcte, zogenaamd tegen haatzaaien gekante Europa? Geen. Protesten van de Nederlandse regering? Nul. Ondertussen gaat de geldstroom vanuit de EU naar de door-en-door corrupte Palestijnse Autoriteit onverminderd door, en dat terwijl men in Brussel heel goed weet dat een aanzienlijk deel van dit geld wordt besteed om de Joden en hun kleine landje op alle mogelijke manieren zwart te maken.

Europese grenzen blijven open voor deze haatzaaiende ideologie

En dan nog beweren bijna alle politici in Nederland en Europa dat wij prima miljoenen volgelingen van deze haatzaaiende, misogyne, intolerante, antisemitische, discriminerende en gewelddadige ideologie kunnen opnemen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor onze samenleving en onze toekomst.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Likud