• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

NAVO opperbevelhebber over migrantenstroom: Europa wordt als door kankergezwel opgevreten

Generaal Breedlove: Europa laat dagelijks grote aantallen criminelen en ISIS-terroristen binnen

Generaal Philip Breedlove (foto), de hoogste Amerikaanse commandant in Europa en opperbevelhebber van de NAVO, heeft tijdens een hoorzitting van het comité Gewapende Strijdkrachten van de Senaat bevestigd dat er dagelijks grote aantallen als vluchtelingen vermomde criminelen en terroristen tot de EU worden toegelaten. Op de vraag van een senator of daar ook ISIS strijders tussen zitten, antwoordde hij: ‘Dat denk ik inderdaad.’

Breedlove zei dat de migrantenvloed zo’n 1 tot 2 jaar geleden ‘waarschijnlijk nog voor het merendeel uit legitieme vluchtelingen’ bestond, maar dat dit ‘de afgelopen maanden en het laatste jaar’ niet meer het geval is, ‘en we criminaliteit, terrorisme en buitenlandse strijders’ zien, ‘die duidelijk een dagelijks onderdeel zijn van de vluchtelingenstroom.’ (1)

‘Europa wordt als kankergezwel opgevreten’

De Westerse topcommandant verklaarde zelfs dat Europa in zijn ogen ‘als door een kankergezwel wordt opgevreten’ (3). Dit soort termen zou de politiek-correcte pro-immigratie/pro-islamisering elite in Brussel, Berlijn en Den Haag onmiddellijk uit hun vel doen springen van woede, maar vermoedelijk is de gevestigde orde vooral met stomheid geslagen dat deze vergelijking toch echt afkomstig is van de opperbevelhebber van de NAVO.

En dat wil heel wat zeggen voor de doorgaans bezonnen en gematigde Breedlove. Als in de top van de militaire tak van de NAVO al zó tegen de migranteninvasie van Europa wordt aangekeken, dan zouden zelfs de grootste voorstanders in Europa –zo ongeveer alles wat zich links, progressief, liberaal en christendemocraat noemt- zich eens achter de oren moeten krabben of hun open-grenzenbeleid nu echt wel zo ‘humaan’ en ‘beschaafd’ is als ze hun kiezers nog steeds voorhouden.

Merkels ‘chemie laboranten’ zijn barbaarse criminelen

Angela Merkels ‘chemie laboranten’ uit Afrika en het Midden Oosten –haar letterlijke woorden!- blijken in werkelijkheid hoofdzakelijk te bestaan uit meest analfabete, barbaarse criminelen die hier enkel zijn gekomen om te roven, te stelen, te verkrachten en chaos te creëren, en niet ons een fijnere, harmonische, vreedzame en vooral ‘rijkere’ toekomst te bezorgen, zoals de bondskanselier in Berlijn, en in haar kielzog de immer slaafs volgende Nederlandse regering Rutte en bijna het complete Westerse mediacomplex, blijven volhouden.

Media en ‘links’ houden burgers nog steeds in de waan

In de meeste media zult u –mede dankzij de grote druk van de machtige pro-asiellobby, waaronder tal van ultralinkse anti-Westerse actiegroepen (5)- dus vergeefs zoeken naar Breedloves ernstige waarschuwing. In Duitsland gaat men ondertussen vrolijk door met het tergen van de autochtone bevolking, door bijvoorbeeld ‘anti-afgunst’ cursussen voor Duitsers te organiseren, die dan ook nog eens met een brede glimlach gratis designermeubels voor asielzoekers in elkaar mogen schroeven. (4)

Her en der beginnen plaatselijke autoriteiten zich toch wat zorgen te maken over de exploderende criminaliteitscijfers. In Recklinghausen, op hemelsbreed nog geen 50 kilometer van de grens met Nederland, werden steekproefsgewijs 903 migranten aan een onderzoek onderworpen. De eerste resultaten: minstens 180 van hen zijn criminelen of terroristen.

Terreuroorlog komt steeds dichterbij

Ook in de NAVO lijkt men inmiddels te beseffen en te weten dat de klok onverbiddelijk doortikt naar het ‘uur U’, het moment waarop in Europa een enorm aantallen ISIS-strijders en andere zware moslimcriminelen gelijktijdig hun terreuroffensief openen tegen de grotendeels nog altijd nietsvermoedende Europese bevolking.

Zolang de grenzen van landen zoals Duitsland en Nederland nog altijd wagenwijd geopend blijven, zullen de terroristen daar zo lang mogelijk mee willen wachten, omdat hun oorlog tegen Europa het meeste kans van slagen biedt als ze met zoveel mogelijk zijn.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) KOPP
(3) CNN
(4) KOPP
(5) Antiwar News