• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Grenzen dicht? Hulporganisaties delen draadknippers uit aan migranten

Bisschop van Kos: Westerse verslaggevers betalen vluchtelingen € 20,- om drenkeling te spelen – Balkanroute dicht: Migranten kiezen oude route over Albanië en Italië en betalen € 6000,- tot € 7000,- voor een ‘ticket’ – Oostenrijkse geheime dienst: Turkije dreigt dit jaar minstens 3 miljoen moslims naar EU door te sturen

100% bewezen in scene gezet: Het handjevol vrouwen en kinderen werd doelbewust helemaal vooraan een groep van duizenden jonge moslimmannen gezet en naar voren geduwd. Pas toen namen de Westerse journalisten hun foto’s.

Diverse Europese hulporganisaties verlenen een nieuwe ‘service’ aan migranten die naar de EU willen: ze krijgen gratis draadknippers om de gesloten grenzen te doorbreken (1). Daarnaast zijn er twee onafhankelijke berichten die bevestigen dat veel foto’s en video’s van de reguliere media in scene blijken te zijn gezet, bedoeld om de bevolking in West en Noord Europa te blijven misleiden met het volledig valse beeld dat de vluchtelingen vooral uit hulpeloze vrouwen en kinderen bestaan, terwijl in werkelijkheid 95% van hen goed geklede en doorvoede jonge mannen zijn.

Zo’n 11.000 migranten hebben zich opgehoopt bij de gesloten Macedonische grens met Griekenland. Afgelopen maandag bestormden honderden asielzoekers voor het oog van de camera’s de grens bij de spoorlijn tussen beide landen. Daarbij werd het handjevol vrouwen en kinderen in de menigte doelbewust op de voorste rijen gezet, en pas gefilmd en gefotografeerd door de journalisten toen ze door de rest naar voren werden geduwd. Later probeerden de ‘vluchtelingen’ de stalen hekken te doorbreken. De Macedonische politie zette traangas in om hen te stoppen (2), maar kon er honderden niet tegenhouden (7).

Kanselier Oostenrijk: ‘Duitsland haalt migranten voortaan maar rechtstreeks op’

Oostenrijk is er klaar mee als draaischijf voor migranten die naar ‘welkomslanden’ Duitsland, Nederland, Engeland en Noord Europa willen te functioneren. Bondskanselier Werner Faymann eist dat de Duitse regering Merkel migranten voortaan maar rechtstreeks in Griekenland, Turkije of Jordanië ophaalt. Merkel had immers al vaker het idee geopperd om de asielzoekers met vliegtuigen op te halen, iets dat overigens al enige tijd met de regelmaat van de klok gebeurt.

Turken weigeren medewerking aan NAVO

De PvdA vindt dit ook een prima idee. De leider van de sociaal-democraten, Diederik Samsom, pleit er inmiddels ook voor omvluchtelingen toekomstige potentiële kiezers met het vliegtuig op te halen, zogenaamd om de Turken van goede wil te zijn (3). Die weigeren zelf overigens iedere medewerking aan de NAVO om de massa’s migranten die per boot de oversteek naar Griekenland maken, te stoppen. Marineschepen en helikopters van NAVO-bondgenoten worden zelfs de toegang tot de Turkse wateren en het luchtruim daarboven ontzegd (4)(5).

Bisschop Kos: Verslaggevers betalen migranten om drenkeling te spelen

Dus blijven er dagelijks nieuwe migranten op gammele bootjes de korte maar gevaarlijke overtocht naar een Grieks eiland wagen, met het risico dat ze verdrinken. Hoewel? De bisschop van het eiland Kos, Nisyros Nathanael, zei onlangs dat buitenlandse verslaggevers € 20,- betalen aan vluchtelingen om te doen alsof ze verdronken zijn. Volgens de bisschop schetsen de Europese massamedia op deze wijze een beeld van de migrantencrisis dat ver bezijden de realiteit ligt. Ook ‘is het een zonde om menselijk leed zo uit te buiten’. (6)

Oude route over Albanië en Italië weer in trek

Nu de Balkanroute zeer tegen de zin van bondskanselier Merkel zo goed als gesloten is, kiezen steeds meer migranten weer voor de oude route over Italië. Mensensmokkelaars bieden voor € 6000,- tot € 7000,- per persoon een ‘ticket’ aan. Het ‘reispakket’ is inclusief een busrit van Griekenland naar Albanië, waar men op de stranden van de Adriatische Zee op boten richting Italië wordt gezet. Deze zomer zal ook de directe route over de Middellandse Zee vanuit Libië weer in trek raken. (8)

‘Turkije kan in 2016 minstens 3 miljoen migranten naar EU sturen’

De Oostenrijkse geheime dienst waarschuwt in een uitgelekt rapport dat als het zo doorgaat 2016 een nog erger jaar dreigt te worden dan 2015. In Turkije bevinden zich nog minstens 3 miljoen migranten, terwijl de regering in Ankara -in weerwil van alle beloftes en de miljarden die het er van Brussel voor krijgt- totaal niet van plan zou zijn ook maar iets te doen om te voorkomen dat die allemaal op reis gaan naar Europa (9). Ook zouden de Turken niet één uit Europa teruggestuurde migrant willen opnemen (10).

David D. Letterman

(1) KOPP
(2) Krone Zeitung
(3) NU
(4) Sputnik News
(5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(6) Nachtwächter
(7) Infowars
(8) Focus
(9) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(10) KOPP