• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Document bewijst: Migranten Duitsland krijgen maandelijks € 4400,- om te integreren

Tussen Leipzig en Chemnitz rijden de eerste treinen met aparte coupés voor vrouwen en kinderen – Aantal verkrachtingen van vrouwen en soms maar 5 jaar oude meisjes in AZC’s explodeert

Nog een manier om het openbaar vervoer veilig en vrij te houden.

Een verbijsterde Duitse dealer heeft documenten op het internet gezet waaruit blijkt dat een sinds 2013 in het land verblijvende migrant die bij hem een auto wilde kopen een officieel ‘inkomen’ van bijna € 4400,- per maand kon opgeven, voor het grootste deel bestaand uit ‘integratiehulp’. Geen wonder dat onze Oosterburen worden overspoeld door miljoenen gelukszoekers uit het Midden Oosten en Afrika. Ondertussen is de politiek in samenwerking met organisaties en het bedrijfsleven druk doende de Duitse samenleving razendsnel te islamiseren. Zo rijden tussen Leipzig en Dresden inmiddels de eerste treinen met aparte coupés voor vrouwen. Natuurlijk beweren de autoriteiten dat deze maatregel niets te maken heeft met de verkrachtingsgolf door asielzoekers, maar niemand die dat nog gelooft.

€ 2262,50 ‘integratiehulp’, plus nog een aantal toeslagen, waardoor alleen al het maandelijkse hulpbedrag op € 3561,60 uitkomt (2). Een bijna afgestudeerde Duitse ingenieur reageert boos dat hij in geen 10 jaar zoveel per maand zal verdienen, en dat de doorsnee Duitsers in hun hele leven niet zó’n hoog salaris krijgen (1). Maar anno 2016 lijkt te gelden: als je de juiste huidskleur hebt, uit de juiste landen komt, en vooral: de juiste religie hebt en definitief wordt toegelaten, dan stroomt het geld als water uit Berlijn.

11,5 x zoveel krijgen, en dan zonder te hoeven werken

Maar ook als asielzoeker krijg je in Duitsland onmiddellijk € 670,- per maand. Daarnaast zijn zaken zoals huur, medische zorg, eten, opleiding en vervoer gratis, waardoor asielzoekers de facto een veelvoud te besteden hebben dan autochtone Duitsers die al jaren in de bijstand zitten.

Of op straat leven, want het aantal dakloze Duitsers neemt schrikbarend snel toe. Daar bevinden zich echter geen islamitische asielzoekers onder; die krijgen namelijk zelfs na het veelvuldig plegen van misdrijven automatisch vrijkaartjes. Zelfs als je als ‘vluchteling’ een ongeluk veroorzaakt, hoef je niets te betalen, en worden de kosten geheel op de Duitse slachtoffers afgewenteld (7).

Ter vergelijk: in ‘sub-Sahara’ Afrika is het gemiddelde jaarinkomen $ 762,-, omgerekend € 58 per maand. Als je in Duitsland en andere Europese landen 11,5 x zoveel kan krijgen en dan niet eens hoeft te werken, zou je wel gek zijn als je de uitnodiging van bondskanselier Merkel niet met beide handen zou aangrijpen. (4)

Eerste treinen met gescheiden coupés

Ondertussen doet de Duitse overheid er alles aan om moslims zich zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Zo krijgen de regionale treinen tussen Leipzig en Chemnitz aparte coupés voor vrouwen en kinderen. ‘Helemaal gratis,’ aldus een verheugde woordvoerder van de MRB (Mitteldeutsche Regiobahn). De maatregel is bedoeld om vrouwen weer een veilig gevoel te geven als ze met de trein reizen. ‘Maar met de asielproblematiek heeft dit absoluut niets te maken.’ Natuurlijk niet; vrouwen en meisjes zijn immers al jaren gewend om in treinen te worden lastig gevallen, aangerand of verkracht door Duitse mannen?

Verkrachtingsexplosie in AZC’s

Zolang asielzoekers nog in AZC’s moeten verblijven, reageren de mannen zich steeds vaker op de aldaar aanwezige vrouwen en soms nog maar 5 jaar oude meisjes –en ook jongetjes- af. Het aantal verkrachtingen in Duitse en Oostenrijkse AZC’s loopt de spuigaten uit, zo blijkt uit recente cijfers. Omdat de overheid compleet overspoeld is door het enorme aantal moslims (volgens schattingen vorig jaar eerder 2 miljoen dan de opgegeven 1 miljoen), wordt er vooralsnog niets extra’s gedaan om deze misstanden te stoppen (5). Hoogste tijd dus om deze ‘cultuurverrijkers’ op de autochtone bevolking los te laten.

Links schurkt tegen toekomstige overheersers aan

Om in een nog beter blaadje te komen bij de toekomstige overheersers van ons continent ging de sociaaldemocratische president van het ‘Bürgerschaft’ van Bremen, Christian Weber, afgelopen zondag op bezoek bij de extremistische islamistische Turkse beweging Milli-Görüs, die er geen geheim van maakt de islam en de Sharia desnoods met geweld aan de Europeanen te willen opleggen.

Enkele parlementariërs eisten daarna zijn aftreden, mede omdat op dezelfde dag 72 christenen in Pakistan, waaronder 60 kinderen, bij een zelfmoordaanslag door een moslim om het leven kwamen. Sinds 2014 heeft de linkse regering van Bremen de moslims het recht gegeven hun eigen feestdagen te vieren en onbeperkt nieuwe moskeeën te bouwen. (6)

Duitse slachterijen: installaties gericht op Mekka

Net als steeds meer restaurants zijn de afgelopen jaren tal van Duitse slachterijen in alle stilte ‘halal’ gemaakt. Om te controleren dat alle dieren volgens de Sharia worden geslacht  en verwerkt, worden speciaal moslims aangesteld. Bovendien moesten veel slachtinstallaties zo worden opgesteld, dat de werkende moslims altijd met hun gezicht naar Mekka staan. Vier keer per jaar wordt steekproefsgewijs gecontroleerd of het vlees –dat ook voor de Duitse markt is bestemd- geen sporen van alcohol of varkens bevat (8).

Kortom: het wordt voortdurend ontkend, maar de islamisering van Europa heeft inmiddels de snelheid van de HSL gekregen. Oeps, dat is niet zo’n beste vergelijking… De snelheid van de TGV en de ICE, zullen we dan maar zeggen.

David D. Letterman

(1) Hartgeld
(2) Motor-Talk
(3) Junge Freiheit
(4) Europe News
(5) Unzensuriert
(6) Junge Freiheit
(7) Die Welt
(8) Volksstimme